رئیس دفتر رهبر معظم انقلاب: قدرت ایران آمریکا را به مذاکره واداشته است سردار حاجی‌زاده: ایران امروز قوی‌تر از گذشته است/ تهدید نظامی علیه کشور واقعیت ندارد آیت الله سیستانی در دیدار با آیت الله جوادی آملی: نگاه ما به حوزه علمیه قم، هیچ تفاوتی با نگاه‌مان به حوزه نجف ندارد سرلشکر باقری: ممکن است دشمنان آغازگر یک درگیری باشند، اما پایان درگیری، زمان و مکان درگیری را ایران مشخص خواهد کرد پزشکیان: ایران و ازبکستان پاره‌های یک پیکرند سخنگوی دولت: سفر رئیس‌جمهور روسیه به ایران در دستور کار است پزشکیان: مهم‌ترین مشکل در محیط زیست نبود برنامه جامع است بازدید سرلشکر باقری از کارخانه‌های نیروی دریایی ارتش در بندرعباس ظریف: اگر توافق نشود، مقصرش طرف آمریکایی است پزشکیان: در مذاکره جدی و به‌دنبال توافق هستیم، اما کنارگذاشتن تأسیسات هسته‌ای قابل‌قبول نیست بررسی تنش هند و پاکستان و حادثه بندر رجایی در کمیسیون امنیت ملی سرلشکر باقری: نیرو‌های مسلح برای هر شرایطی آمادگی کامل دارند اراذل و اوباش در لیست قرمز مجلس «مدنی‌زاده»، گزینه پیشنهادی دولت برای تصدی وزارت اقتصاد شد واکنش ولایتی به برنامه آمریکا برای تغییر نام خلیج فارس

فلاحت پیشه: ابهامات تازه برای اعضا، باعث افزایش آراء منفی به پالرمو شد

رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس گفت: در جلسه امروز به دلیل تعدد سوالات، 9 سوال اساسی اعضا درباره این لایحه پاسخ داده نشد و به همین دلیل تصمیم‌گیری درباره پالرمو به جلسه بعدی موکول شد
تاریخ انتشار: ۱۶:۱۷ - ۲۷ بهمن ۱۳۹۷ - 2019 February 16
کد خبر: ۴۹۳۴

به گزارش راهبرد معاصر ، حشمت الله فلاحت پیشه، رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با اشاره به جلسه امروز مجمع تشخیص مصلحت نظام درباره لایحه پالرمو گفت: در جلسه امروز به دلیل تعدد سوالات، 9 سوال اساسی اعضا درباره این لایحه پاسخ داده نشد و به همین دلیل تصمیم‌گیری درباره پالرمو به جلسه بعدی موکول شد.

 

دلایل بلاتکلیفی پالرمو در جلسه امروز مجمع به روایت فلاحت پیشه

حشمت الله فلاحت پیشه  توضیح داد: امروز اگر این لایحه در مجمع به رای گذاشته می‌شد قطعا رای نمی‌اورد و اعضا آن را رد می‌کردند. چرا که آراء منفی به این لایحه در جلسه امروز نسبت به جلسه قبل حتی بیشتر هم شده بود.


وی ادامه داد: در جلسه امروز چند ابهام جدید نیز توسط اعضا مطرح شد که به نظر می‌رسد طرح آنها باعث شود قدری بررسی این لایحه بیشتر به طول بیانجامد.


این نماینده مجلس افزود: مهمترین این ابهامات و انتقادات که عامل اصلی افزایش آراء منفی هم شده بود تعلل کشورهای اروپایی در عملیاتی شدن سازوکار SPV و همچنین کم اثر بودن اقدامات اروپایی و خصوصا بسته پیشنهادی آنها بود.


فلاحت پیشه همچنین گفت: ابهام مهم دیری که قبلا در جلسات مطرح نبود و امروز به شکل جدی طرح گردید این مساله بود که وقتی دولت نمی‌تواند ضمانت دهد که با پذیرش شروط FATF اوضاع بهتر خواهد شد، ضرورتی برای پذیرش کنوانسیون‌های پالرمو و CFT وجود ندارد.


وی افزود: برخی از اعضا این مطالبه را مطرح می‌کنند که دولت باید در این خصوص ضمانتی برای شرایط پس از پذیرش شروط FATF بدهد، چرا که اساسا این حرف آقای ظریف که بدون این لوایح شرایط قطعا بدتر خواهد شد را به عنوان یک تضمین سلبی قابل پذیرش نمی‌دانند و اصرار دارند که دولت تضمین ایجابی در این خصوص بدهد.


رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس همچنین ادامه داد: ابهام دیگری که امروز برای اولین بار در جلسه طرح شد این مساله بود که دولت باید تضمین بدهد که در صورت پذیرش این کنوانسیون‌ها، مطالبه دیگری از طرف غربی‌ها و نهادهای بین‌المللی برای کشورمان مطرح نشود و بهبود فضای اقتصاد ایران منوط به موارد دیگری نگردد.


به گفته فلاحت پیشه تعویق تصمیم‌گیری درباره پالرمو در جلسه امروز مجمع تشخیص مصلحت نظام با موافقت نمایندگان دولت و مجلس انجام شده است.

ایران

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده