ضربه کاری اطلاعات به ضدانقلاب/ ۳ عضو دیگر شبکه ضدامنیتی "شکار مزدور" بازداشت شدند شلیک همزمان موشک‌های بالستیک و کروز سپاه در رزمایش اقتدار سخنگوی دولت: تاریخ دقیق اجرای اصلاح قیمت بنزین نهایی نشده است خاتمی: ملت ایران ذلت‌پذیر نیست/ بسیج یک فرهنگ است حمایت دولت از راه‌آهن حومه‌ای تهران واکنش تهران به ادعاهای بی‌اساس درباره جزایر ایرانی پزشکیان: هیچ طرح آبی بدون نظر دانشگاه‌ها اجرا نمی‌شود / تصمیم عجولانه یعنی تخریب محیط‌زیست سرلشکر پاکپور: مادران و همسران شهدا الگویی ماندگار برای نسل‌های آینده هستند آغاز رزمایش نیروی دریایی سپاه در خلیج فارس سرلشکر حاتمی: لحظه‌ای را در ارتقای توان دفاعی از دست نداده‌ایم از تعیین سقف کیفری برای مهریه تا تذکر اقتصادی به پزشکیان پزشکیان: به هیچ قدرت خارجی امید نبسته‌ام/ دیگر پول اضافه چاپ نمی‌کنیم سرلشکر پاکپور: سپاه برای انتقال تجارب ضدتروریستی محدودیتی ندارد قالیباف: توان دفاعی و هسته‌ای ایران را معامله نمی‌کنیم تاکید عراقچی بر نقش دیپلماسی پارلمانی در گسترش تجارت با همسایگان
استاد علوم سیاسی دانشگاه تهران :

FATF و پالرمو هم مانند برجام برای ایران دستاوردی ندارد

استاد علوم سیاسی دانشگاه تهران در یادداشتی ویدئویی توضیحاتی درباره خطرات تصویب FATF و سرانجام اینستکس ارائه کرده است.
تاریخ انتشار: ۱۷:۲۶ - ۲۶ بهمن ۱۳۹۷ - 2019 February 15
کد خبر: ۴۸۴۰

به گزارش راهبرد معاصر ،  ابراهیم متقی استاد علوم سیاسی دانشگاه تهران و کارشناس مسائل بین الملل طی یادداشت ویدئویی که در اختیار این خبرگزاری قرار داده، توضیحاتی درباره خطرات تصویب FATF و سرانجام اینستکس ارائه کرده است.

 

بخش های از اظهارات این استاد علوم سیاسی که در یادداشت ویدئویی وی نیز آمده است به شرح زیر است:

 

**تجربه روابط بین الملل می‌گوید که فشار، ماهیت دومینو دارد و عقب نشینی هم ماهیت دومینو دارد که بعد از هرگام، گام بعدی برداشته می شود، آمریکا یک پکیج اهداف دارد که یک بخش آن در برجام است وقتی برجام تمام می شود آنها یک گام جدید برای پذیرش تعهدات جدید برداشته می شود که این گام FATF است.

 

** بحث های مرتبط با پالرمو و FATF حاکمیت یک کشور را تحت الشعاع اراده نهادهای بین المللی قرار می دهد.

 

** امروز عصر رژیم‌های بین المللی است که از طریق کنوانسیون‌های به مانند پالرمو سعی می‌شود دولت‌ها، ملت ها و نهادهای داخلی یک کشور را از داخل همان کشور کنترل کنند و دیتاهای سازمانی آنها را به دست بیاورند.

 

**بسیاری از تحفظ های که در پالرمو داریم کلی است و اصلاً نمی توان اثربخشی لازم بر نظام سیاسی ما ایجاد نمی کند.

 

**امروز دولت هر چه را که دلش می خواهد انجام دهد را منافع ملی نام گذاری می کند و و هرآنچه را نمی خواهد برای آن تلاش کند و خودش را در فضای الحاق قرار دهد از آن به عنوان منافع ملی یاد می کند، امروز مجمع تشخیص مصلحت باید مشخص کند چه چیزی منافع ملی است.

 

** همانگونه که برجام برای دولت دستاوردی نداشت، پالرمو و FATF نیز برای دولت دستاوردی نخواهد داشت.

 

**برای خروج از این وضعیت دولت نیازمند تصمیم سخت است که باید برای این کار تکلیف خود را با نظام سیاسی، مردم و کشورهای اروپایی مشخص کند.

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار