وام ساخت و تولید با ضمانت سپرده ارزی فراهم شد پیش‌بینی قیمت طلا و سکه فردا سه شنبه ۲۱ مرداد ۱۴۰۴ شرایط فروش نقدی و اقساطی دیگنیتی پرایم اعلام شد قیمت بیت‌کوین به آستانه ثبت رکورد جدید رسید زمان و نحوه ثبت‌نام در آزمون استخدام بانک مرکزی اعلام شد با حکم رییس جمهور، رییس سازمان نظام مهندسی ساختمان منصوب شد/ امین مقومی کیست؟ پیش بینی قیمت طلا و سکه دوشنبه ۲۰ مرداد ۱۴۰۴ / بازار طلا عقب‌نشینی کرد؟ جزئیات ورود خودرو‌های مناطق آزاد به سرزمین اصلی و دریافت پلاک ملی اعلام شد وزیر کشاورزی: در تامین کالا‌های اساسی هیچ تنش و مشکلی وجود ندارد سد‌های کشور ۴۲ درصد آب دارند/ ارتفاع کل ریزش‌های جوی نسبت به میانگین دوره‌های مشابه، ۴۰ درصد افت داشته حذف یارانه نقدی این سه دهک تا شهریور قطعی شد + جزئیات  سقف جدید بیمه‌نامه‌های بزرگ اعلام شد جزئیات قرعه‌کشی فروش خودرو‌های وارداتی/ ثبت درخواست ۹۵ هزار نفر برای ۱۰ هزار خودرو قیمت انواع برنج در میادین و بازار‌های میوه و تره بار اعلام شد پیش بینی قیمت طلا و سکه فردا یکشنبه ۱۹ مرداد ۱۴۰۴

سهام عدالت وثیقه دریافت تسهیلات می شود؟

صحرائی گفت: طبق اطلاعات دریافتی، دومین صندوق قابله معامله که قرار است در بورس عرضه شود مربوط به صنایع فلزی و خودرویی است.
تاریخ انتشار: ۱۵:۲۱ - ۱۵ تير ۱۳۹۹ - 2020 July 05
کد خبر: ۴۹۱۶۴

به گزارش راهبرد معاصر، علی صحرایی مدیر عامل شرکت بورس تهران در پاسخ به این سوال که دومین عرضه صندوق های قابل معامله ( ETF) در بازار بورس چه زمانی خواهد بود؟ اظهار کرد: از آنجایی که متولی صندوق های قابل معامله وزارت امور اقتصادی و دارایی و وزارت خانه های مربوط هستند، در هر زمانی که آن ها اعلام آمادگی کنند بورس تهران هم اقدامات لازم را در جهت حضور آن ها در بورس انجام می دهد.

 

مدیر عامل شرکت بورس تهران در ادامه افزود: طبق اطلاعات دریافتی، دومین صندوق قابله معامله که قرار است در بورس عرضه شود مربوط به صنایع فلزی و خودرویی است.

 

او در پاسخ به این سوال که از چه زمانی شرکت‌های سرمایه گذار استانی به قطعی وارد بورس می شوند؟ تصریح کرد: در خصوص این شرکت های سرمایه گذاری استانی یک سری مشکلات اعم از اصلاح اساس نامه, تعیین مدیران و در آخر باید یک سری مراحل قانونی در جهت حضور در بورس طی کنند تا اینکه بتوانند در تابلوی بورس تهران قرار گیرند.

 

گاز و برق منازل در مرحله ی ورود به بورس مسکن
صحرایی در پاسخ به این سوال که هدف عرضه ی املاک و مستغلات در بورس تهران چیست؟ افزود: هدف نهایی از عرضه ی املاک و مستغلات در بورس این بود که بعضی از نهاد های دولتی با در دست داشتن املاک و حضور پیمانکاران در این عرصه وکمک به جمع آوری اموال خرد مردم با این ابزار مالی در جهت کمک به شفافیت قیمت مسکن می شود.


مدیر عامل شرکت بورس تهران تاکید کرد: در بورس املاک و مستغلات قرار است علاوه بر املاک صنعت برق,گاز و فاضلاب شهری هم عرضه شود و در ادامه باید به این مسئله اشاره کرد که یکی از مزایای مهم این بازار این است که افراد دارای برگ سهام عدالت هم می توانند از آن به عنوان وثیقه در این بازار برای دریافت تسهیلات استفاده کنند./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
آخرین اخبار