هوای تهران سرد می‌شود؛ کاهش پنج درجه‌ای دما طی ۴۸ ساعت آینده بارداری تا ۴۹ سالگی بی‌خطر و تا ۵۴ سالگی امکان‌پذیر است بقائی: آمریکا خود مسبب ناامنی است، اما خواستار محکوم‌کردن ایران می‌شود! ناو هواپیمابر آدمیرال کوزنتسوف در آستانه اوراق شدن هشدار زرد هواشناسی برای ۲۷ استان صادر شد / بارش باران و رعدوبرق تا ۳ آبان ادامه دارد انهدام بزرگترین باند طلای جعلی در شمال کشور  جزییات مسدود شدن چت جی پی تی برای کاربران ایرانی سامانه بارشی جدید از چهارشنبه وارد کشور می‌شود / بارش باران در تهران و چند استان از جمعه هشدار هواشناسی؛ بارش‌ها از سه‌شنبه گسترده می‌شود / رگبار و رعدوبرق در چندین استان / کاهش دما در نیمه شمالی کشور ورود موج بارشی جدید؛ شمال کشور از روز سه‌شنبه سرد و بارانی می‌شود ماجرای قطع درخت تاریخی زگلیک برای ساخت سرویس بهداشتی تمدید مجدد مهلت ثبت‌نام و انتخاب رشته پذیرش بدون آزمون جزئیات پرونده آزار جنسی زن ایرانی در سفر به ترکیه هشدار وقوع سیلاب و آب‌گرفتگی معابر در مازندران هشدار بارش‌های سیل‌آسا از دوشنبه؛ سامانه بارشی جدید در راه است تمدید مهلت انتخاب رشته‌های با آزمون و بدون آزمون دانشگاه آزاد

محققان ایرانی آب سالم را به روستاها رساندند

دسترسی به آب سالم برای مصارف مدارس، نانوایی‌ها و منازل روستایی با استفاده از فناوری‌های نوین یک شرکت دانش بنیان صنعتی ممکن شد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۳۶ - ۲۷ بهمن ۱۳۹۷ - 2019 February 16
کد خبر: ۴۹۱۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ یک شرکت دانش بنیان صنعتی با استفاده از حمایت معاونت علمی توانست پکیچ هایی برای استفاده مدارس، منازل و نانوایی های روستایی طراحی کند تا آب آشامیدنی و مصرفی آنها را عاری از هرگونه آلودگی آهن، منگنز، آرسنیک و سولفید هیدروژن در دسترس آنها قرار دهد.

مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری:مرتضی غلامی مدیرعامل شرکت شیمی گستر محیط زیست ضمن اشاره به این موضوع که تامین آب اجتماعات کوچک همیشه یکی ازدغدغه های اساسی شرکت های آب و فاضلاب کشوری بوده است بیان کرد : با طراحی این پکیج ها توانسته ایم آب سالم را در مناطق روستایی تامین کنیم و از راه فروش پکیج های مختلف درآمد زایی خوبی نیز داشته باشیم .

وی با اشاره به اینکه این شرکت در پارک علم و فناوری گلستان مستقر است گفت : برنامه ریزی‌هایی برای صادرات محصولات دانش بنیان این شرکت انجام شده و در نظر داریم تا با توسعه تولید این محصولات اقدام به صادرات آنها به کشورهایی همچون عراق و آسیای میانه داشته باشیم.

غلامی همچنین به حمایت معاونت علمی از تولیدات دانش بنیان این شرکت اشاره کرد و گفت: ما با دریافت تسهیلات از سوی معاونت علمی برنامه ریزی هایی را انجام داده ایم تا تولید محصولات دانش بنیان خود را در حوزه تصفیه آب گسترش دهیم.

وی در ادامه خاطر نشان کرد: این شرکت در زمینه تولید آب با استاندارد آشامیدنی مورد تایید شرکت های آبفا فعال بوده و تا کنون توانسته به عنوان نخستین شرکت تخصصی تصفیه صنعتی آب آشامیدنی در استان های شمال کشور و به عنوان پیمانکار شرکت های آبفا و آبفار به خدمت مشغول باشد.

مدیرعامل این شرکت دانش بنیان صنعتی اظهار داشت: این شرکت مجری تخصصی پروژه های تصفیه آب و فاضلاب صنعتی و نیمه صنعتی، با زمینه تخصصی فعالیت حذف آهن، منگنز، آرسنیک و سولفید هیدروژن از آب آشامیدنی و هم چنین مجری تخصصی مدیریت سبز و تصفیه آب و بازچرخانی پساب دانشگاه ها و توسعه روش‌های حذف آلاینده‌ها با تکنولوژی‌های نوین به فعالیت است.

فارس

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار