تاکید پزشکیان بر ضرورت رفع اشکالات امنیتی آشکار شده در جنگ ۱۲ روزه اعلام آمار دقیق شهدا و مجروحان جنگ ۱۲ روزه از سوی سخنگوی دولت سرلشکر حاتمی، فرمانده کل ارتش: نقشه‌های شوم دشمن با خون پاک شهدا خنثی شد/ دشمنان شکست بزرگی خوردند رهبر انقلاب در دیدار مسئولان عالی قوه قضائیه: یقه جنایتکار نباید رها شود / مسئولان باید با قوت و روحیه کامل به کار خود ادامه دهند بیانیه مجلس: باید برای مذاکره پیش شرط گذاشت آخرین قیمت‌ها در بازار تجاری/ دلار توافقی کاهش یافت اعلام وصول طرح مقابله با نفوذ سرویس‌های اطلاعاتی و نهاد‌های بیگانه دیدار وزیر دفاع با خانواده سپهبد شهید محمد باقری آخرین ساعات زندگی سردار حاجی زاده پیش از شهادت چگونه گذشت؟ ادارات این استان فردا چهارشنبه دورکار شدند جزئیات گزارش وزیر کشور درباره جنگ اخیر: ناامنی داخلی نداشتیم معاون هماهنگ‌کننده عقیدتی سیاسی ارتش: مساله دشمنان فقط ایران نیست مساله آنها سلطه بر جهان اسلام است سه تن از فقهای شورای نگهبان توسط رهبر انقلاب ابقا شدند سخنگوی دولت: دولت با آزادی اینترنت موافق است، اما اگر برای مثال خبرنگار نیاز به اینترنت آزادتری دارد باید به او داد پزشکیان: آنچه در جنگ ۱۲ روزه بدست آوریم ارزشمندتر از چیزی بود که از دست دادیم

دولت پاکستان و سازمان اطلاعاتی ISI باید پاسخگوی ملت ایران باشد/انتقام سختی خواهیم گرفت

دستیار و مشاور فرمانده کل قوا گفت: عوامل تروریستی حادثه زاهدان در کشور همسایه آموزش عملیات انتحاری دیده بودند و کشور همسایه و سازمان اطلاعات ISI بایستی پاسخگوی دولت و ملت ایران و سپاه پاسداران باشد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۲ - ۲۷ بهمن ۱۳۹۷ - 2019 February 16
کد خبر: ۴۹۳۷

به گزارش راهبرد معاصر ، سرلشکر سید یحیی صفوی، دستیار و مشاور عالی فرمانده معظم کل قوا، که به نمایندگی از مقام معظم رهبری در مراسم تشییع شهدای  حادثه تروریستی اتوبوس سپاه شرکت کرده بود در حاشیه این مراسم و در جمع خبرنگاران گفت: اینجانب از طرف مقام معظم رهبری و فرمانده معظم کل قوا حضرت آیت الله العظمی امام خامنه‌ای(مدظله العالی) در این مراسم باشکوه تشییع شهدای مظلوم پاسدار که مرزبانان جمهوری اسلامی و مدافعان امنیت مردم عزیز ایران اسلامی و استان سیستان و بلوچستان بودند شرکت کردم.

 

مشاور عالی فرمانده معظم کل قوا با اشاره به ضرورت پاسخگویی دولت پاکستان و سازمان اطلاعاتی ISI به دولت، ملت و سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران گفت: این اشرار جنایتکار اهل یکی از طوایف بلوچستان بودند که در کشور همسایه آموزش عملیات انتحاری دیده بودند و کشور همسایه و سازمان اطلاعات ISI بایستی پاسخگوی دولت و ملت ایران و سپاه پاسداران باشد که چگونه آنها از مرز این کشور عبور کردند و چرا این کشور همجوار، مأمن و محل آموزش و اعزام این گروهک‌های تروریست کافر شده است.

 

وی افزود: در گذشته نیز شاهد بودیم که مرزهای مشترک پاکستان با ایران دچار تهدید و خلاء امنیتی بوده و از این ناحیه تروریست‌ها به عنوان مأمن استفاده می‌کنند. دولت پاکستان باید پاسخگوی این موضوع باشند.

 

مشاور عالی فرمانده معظم کل قوا ادامه داد: با توجه به شواهد و قرائن به دست آمده این گروهک‌ها توسط برخی از کشورهای جنوبی خلیج فارس که ولیعهد آنها هم اکنون در پاکستان است، تأمین مالی می‌شوند و آنها اهداف شوم و خباثت آمیز دیگری را برای دهه فجر انقلاب اسلامی در سر داشتند که با هوشیاری پاسداران انقلاب اسلامی و سایر نهادهای امنیتی و اطلاعاتی بحمدالله کلیه توطئه‌های آنها خنثی شد.

 

سرلشکر صفوی با اشاره به اینکه نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران سرکوب عاملان این حملات تروریستی را حق خود می‌دانند گفت: نیروهای مسلح مقتدر جمهوری اسلامی ایران و نیروی زمینی سپاه، حق خود می‌دانند که برای دفاع و امنیت مرزهای ایران و سرکوب عاملان این تروریست های جنایتکار به رسالت انقلابی خود عمل کنند.

 

وی در پایان افزود: ما می‌خواهیم با کشورهای همسایه روابط حسنه داشته باشیم و ناامنی در منطقه را به سود آمریکایی‌ها و صهیونیست‌های جمع شده در کنفرانس ورشو می‌دانیم. البته ملت بزرگ ایران و سپاه پاسدارن قدرتمند و خانواده‌های شهیدان مظلوم، پاسخ کوبنده و متناسب را در زمان مقتضی به تحریک کنندگان و مجریان دست نشانده این حادثه تروریستی خواهند داد.

سپاه نیوز

ارسال نظر