اختصاص سهمیه ویژه ارزی برای خدمات پس از فروش خودروهای وارداتی شورای رقابت: قراردادهای مشارکت در تولید خودرو غیرقانونی نیست رفع نیاز به واردات بنزین با کاهش 15 درصدی مصرف ورود 30 هواپیمای MD به عملیات اربعین / گرما ظرفیت پروازها را کاهش داد چرا تاثیر یارانه و کالابرگ در معیشت مردم کم شد؟ صرفه‌جویی روزانه 500 هزار مترمکعب آب در تهران بازسازی پالایشگاه‌های آسیب‌دیده پارس جنوبی شتاب می‌گیرد واردات بدون انتقال ارز؛ نرخ ارز برای محاسبه مالیات چه تغییری کرد؟ / ابلاغ دستورالعمل جدید خبر جدید درباره سهام عدالت / ورود مجلس و دیوان محاسبات به موضوع آزادسازی سهام عدالت آخرین وضعیت نوسانات قیمت موبایل در بازار ایران / شیائومی، گلکسی، سامسونگ، آیفون چند شد؟ پیش بینی قیمت دلار پنجشنبه ۸ مرداد ۱۴۰۵ / دلار ۲۰۰ هزار تومانی می‌شود؟ افزایش قیمت نفت پس از اظهارات ترامپ درباره احتمال حمله به ایران پیش بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه ۸ مرداد ۱۴۰۵ / سکه به ۱۹۰ میلیون می‌رسد؟ آخرین قیمت سکه پارسیان امروز چهارشنبه ۷ مرداد ۱۴۰۵ + جدول کامل قیمت‌ها فروش ایران خودرو مرداد ۱۴۰۵ آغاز شد | شرایط ثبت‌نام + لیست قیمت محصولات آخرین قیمت دلار، یورو و سایر ارز‌ها امروز ۷ مرداد ماه ۱۴۰۵ + جدول

بسته جدید حمایتی در کار نیست/واریز عیدی مددجویان بهزیستی تا قبل از عید

رئیس سازمان بهزیستی کشور گفت: امیدواریم قبل از سال جدید، بتوانیم عیدی مددجویان را پرداخت کنیم و در این خصوص اطلاع‌رسانی خواهیم کرد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۳۸ - ۲۷ بهمن ۱۳۹۷ - 2019 February 16
کد خبر: ۴۹۵۰
تعداد نظرات: ۱ نظر

به گزارش راهبرد معاصر ، وحید قبادی دانا در حاشیه نشست پویش لبخند مهربانی گفت: ۲۰ درصد به منابع سازمان هدفمندی یارانه‌ها برای مستمری مددجویان اضافه شد؛ به‌ طوری‌که اعتبار 7 هزار میلیاردی به ۸۴۰۰ میلیارد تومان افزایش یافت.

 

وی ادامه داد: مددجویان با توجه به تورم و کاهش ارزش پول وضعیت خوبی ندارند و سعی می‌کنیم با کمک دولت و مجلس، بخشی از مشکلات مددجویان و افراد دچار معلولیت را رفع کنیم.

 

قبادی دانا گفت: شفاف‌سازی در پرداخت یارانه مراکز شبانه‌روزی، اقدام دیگری است که در جهت اجرای آن گام برمی‌داریم به‌طوری‌که قصد داریم تا پایان بهمن‌ ماه پرداخت به این مراکز را الکترونیکی کنیم و پرداخت‌های مراکز روزانه نیز تا پایان اسفندماه، الکترونیکی و مشکلات آن برطرف می‌شود.

 

رئیس سازمان بهزیستی در مورد پرداخت بسته حمایتی به مددجویان گفت: قرار بود تا پایان سال دو بسته حمایتی به مددجویان کمیته امداد و بهزیستی پرداخت شود که ما تمام تلاش خود را انجام دادیم ولی با توجه به مشکلاتی که دولت دارد، فعلاً امکان آن وجود نداشته اما بازهم از طریق وزارت رفاه، پیگیر این موضوع هستیم و ما از طرف مردم و مددجویان تلاش می‌کنیم تا این موضوع محقق شود.

 

قبادی دانا در خصوص پرداخت عیدی اظهار داشت: امیدواریم قبل از سال جدید، بتوانیم عیدی مددجویان را پرداخت کنیم و در این خصوص اطلاع‌رسانی خواهیم کرد.

 

وی درباره تأخیر در پرداخت مستمری‌ها نیز گفت: تمام تلاش ما این است که مستمری‌ها به‌ موقع پرداخت شود و مبلغی برای مستمری‌ها از سوی سازمان هدفمندی یارانه‌ها به بهزیستی اختصاص پیدا می‌کند و در برخی مواقع، شاید کمی با تأخیر روبه‌رو بوده اما سعی کرده‌ایم این مشکلات را رفع کنیم.

 

رئیس سازمان بهزیستی خاطرنشان کرد: اگر مددجویی مستمری‌اش با تأخیر پرداخت می‌شود، می‌تواند به اداره کل بهزیستی در استان‌های مختلف، مراجعه و پیگیر موضوع شود.

فارس

ارسال نظر
captcha
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی:
غیر قابل انتشار:
الماسی
Iran (Islamic Republic of)
۰۶:۰۷ - ۱۳۹۷/۱۱/۳۰
0
0
سلا.یکی دوماهی هست.پرونده تشکیل دادم برا تحت پوشش بهزیستی اما هنوز نه مستمری دریافت کردم, نه سبدحمایتی, خودم سرپرست دو تا فرزندم هستم.شوهرم زندانی,,,
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار