پیش‌بینی وضعیت هوای تهران طی ۵ روز آینده کیفیت هوای تهران قابل قبول شد هواشناسی: هشدار دریایی سطح نارنجی در مازندران؛ شنا ممنوع است ماجرای فرونشست خیابان نشاط اصفهان و نشت ماده عجیب + عکس جزییات رای وحدت رویه دیه راننده مقصر به نرخ روز هلاکت دو شرور مسلح در درگیری با پلیس در طبس انهدام شبکه قاچاق سوخت در یکی از پمپ بنزین‌های رودان/ ۷ نفر متهم بازداشت شدند شرکت بیش از ۶۱۰۰ داوطلب لرستانی در آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی و وزارت بهداشت تازه‌ترین نتایج نظرسنجی ایسپا پیرامون مصرف شبکه‌ها و رسانه‌های اجتماعی و استفاده از ابزار‌های هوش مصنوعی چت‌جی‌پی‌تی در مواجهه با سناریوی خودکشی نوجوانان با پلیس تماس می‌گیرد اپ جدید گوگل برای جستجوی سریع در ویندوز ارائه می‌شود ادارات خوزستان دورکار شدند / آلودگی هوا ساعت کاری برخی شهر‌ها را تغییر داد پژوهشگران انگلیسی، سیستم هشدار سرطان ساختند آغاز انتخاب رشته داوطلبان آزمون کارشناسی رشته‌های علوم پزشکی دانشگاه آزاد بازگشایی دوطرفه جاده چالوس پس از محدودیت ۴ ساعته یکطرفه شدن جاده چالوس؛ ترافیک سنگین است

تخصیص اعتبار 30 هزار میلیارد تومانی برای افزایش حقوق بازنشستگان در سال 98

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه همسان سازی حقوق بازنشستگان مطالبه بر حقی است گفت: در قوانین به این موضوع تاکید شده و باید به سمت اجرای آن برویم؛ همسان سازی به 30 هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۱۷ - ۲۶ بهمن ۱۳۹۷ - 2019 February 15
کد خبر: ۴۸۲۵
تعداد نظرات: ۴ نظر

به گزارش راهبرد معاصر ، محمد شریعتمداری ، درباره افزایش حقوق جامعه تحت پوشش وزارت رفاه از جمله مستمری بگیران نهادهای حمایتی و بازنشستگان کشوری در بودجه سال آینده ، اظهار کرد: زندگی مددجویان را با افزایش مستمری‌ها از حداکثر دریافتی ۵۵ هزار تومان به ۵۵۰ هزار تومان رساندیم که این رقم با احتساب یارانه واریزی آنها به ۷۵۰ هزار تومان رسیده اما باز ناکافی است.

 

میزان دقیق افزایش حقوق 98 / بازنشستگان، کارمندان، فرهنگیان و کارگران تامین اجتماعی

 

وی با بیان اینکه افزایش بودجه و مستمری حقوق بگیران تامین اجتماعی نیز قانون خاص خود را دارد، افزود: سازمان تامین اجتماعی هنوز بودجه سال ۹۸ خود را در هیئت امنا تصویب نکرده است البته پیش نویس اولیه را ملاحظه کردم و افزایش این بودجه و به تبع آن حقوق مستمری بگیران حدود نرخ تورم خواهد بود.

 

شریعتمداری درباره همسان سازی حقوق بازنشستگان نیز گفت: در بودجه رقمی را برای همسان سازی پیش بینی کرده‌اند، اما باید به مجلس برود. موارد بسیاری وجود دارد که ما تقاضای آن را مطرح کرده‌ایم از جمله لایحه حمایت از حقوق معلولان که اجرای آن ۱۲.۵ هزار میلیارد تومان بودجه نیاز دارد.

 

وی افزود: همسان سازی نیز مطالبه بر حقی است، همه افراد اقلام را با یک نرخ خریداری می‌کنند، تفاوتی ندارد که هر کسی چه سالی بازنشسته شده باشد. در قوانین به این موضوع تاکید شده و باید به سمت اجرای آن برویم؛ اما باید در نظر داشته باشیم که برآوردها برای اجرای آن رقمی سنگین و حدود ۳۰ هزار میلیارد تومان است. منابع و اعتبارات مورد تقاضا برای دو صندوق بازنشستگی کشوری و لشکری در بودجه سال آینده ۸۱ هزار میلیارد تومان است که اگر آن را کنار ۳۰ هزار میلیارد همسان سازی و ۱۲ هزار میلیارد لایحه حقوق معلولان بگذاریم بالای ۱۲۰ هزار میلیارد می‌شود در حالی که کل بودجه کشور ۳۶۰ هزار میلیارد تومان است و تامین این منابع بسیار مشکل است.

ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۶:۱۹ - ۱۳۹۷/۱۱/۲۶
0
1
جناب وزیربا سلام.فهم این موضوع نباید سخت باشد که که دریافتی۱۲۰۰ به زور کفایت ده روز را می دهد.ما شما رو آدمی قوی می پنداشتیم که خواهید توانست در سال ۹۸ همسان سازی را اجرا کنید.همش کاسه چه کنم چه کنم از وزرات بیرون می آید.فکری بکنید قبل آنکه از آن که دیر شود.
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۷:۵۵ - ۱۳۹۷/۱۱/۲۸
0
0
لنعت بر وزیر بی لیاقت که نمی‌تواند که برای زیر مجموعه خود کار ی انجام دهد کاسه چه کنم چکنم ویا اگر اما میشود عدالت اجتماعی را اجرا کرد بااین تورم گرانی اقای وزیر کسی که معاش ندارد معاد هم ندارد
ایرانی
Iran (Islamic Republic of)
۲۱:۲۷ - ۱۳۹۷/۱۱/۲۸
0
0
سلام قوه قضایه این همه جلسه با مفسدان اقتصادی گذاشت نتونست بول پس بگیرره اگر فقط پول بابک زنجانی را وزیر برای بازنشستگان پس بگیره و بذاره عالی میشه .نظر شما چیه؟
م
Iran (Islamic Republic of)
۰۷:۴۲ - ۱۳۹۷/۱۲/۲۴
1
0
خاک عالم تو سرتان ، افراد بی کفایت ، بی لیاقت ،بی تدبیر ،بی سواد ...
آخرین اخبار