خبر مهم برای مشمولان کالابرگ/ کدام خانوار‌ها در اولویت افزایش اعتبار هستند؟ پیش‌بینی جدید درباره قیمت خودرو در ماه‌های آینده/ موج جدید گرانی در راه است؟ تغییر مهم در واریز یارانه نقدی/ این گروه یارانه دریافت نمی‌کنند اعلام محدودیت‌های عملیاتی فرودگاه‌های کشور همزمان با مراسم تشییع پیکر رهبر شهید انقلاب از 13 تا 17 تیر ابزار جدید محاسبه مستمری رونمایی شد / متناسب‌سازی بازنشستگان چقدر است؟ قیمت نفت امروز چهارشنبه ۳ تیر ۱۴۰۵ بارگذاری فیش حقوقی خرداد بازنشستگان اختلال خدمات کارت‌محور بانک‌ها رفع شد قیمت دلار، یورو و سایر ارز‌ها امروز ۳ تیرماه ۱۴۰۵/ دلار در این کانال مهم قیمتی جابه‌جا شد + جدول پیش‌بینی دویچه‌بانک درباره قیمت طلا/ مسیر طلا کجاست؟ آخرین وضعیت اختلال بانکی/ چه زمانی همه خدمات به حالت عادی بازمی‌گردد؟ قیمت‌های عجیب میوه در بازار/ گیلاس، زردآلو، هلو و موز چند؟ رفع اختلال همه بانک‌ها تا پایان امشب خدمات کارتی کدام بانک‌ها مختل شده است؟ فرودگاه‌های تهران چه روز‌هایی تعطیل شدند؟ آخرین وضعیت اختلال بانک‌های ملی، صادرات، تجارت و توسعه صادرات / جزئیات رفع اختلال بانکی خدمات کارتی؛ افزایش سقف تراکنش‌ها

سوت‌زنان صنعت برق 10میلیون تومان پاداش می‌گیرند

سوت‌زنان صنعت برق 10میلیون تومان پاداش می‌گیرند مدیرعامل شرکت توانیر گفت: به کسانی که در شناسایی مراکز غیر قانونی ارز دیجیتال کمک کنند و گزارشی از وجود این مراکز بدهند، ۱۰میلیون تومان پاداش در نظر گرفته شده است.
تاریخ انتشار: ۱۸:۰۸ - ۱۷ تير ۱۳۹۹ - 2020 July 07
کد خبر: ۴۹۵۴۵

به گزارش راهبرد معاصر محمدحسن متولی‌زاده، مدیرعامل شرکت توانیر، صبح امروز، در مراسم افتتاح پروژه‌های صنعت برق در جمع خبرنگاران، با اعلام اینکه "تا امروز 1100 مرکز غیرقانونی تولید ارز دیجیتال در کشور شناسایی و تعطیل شده‌اند"، گفت: به کسانی که در شناسایی این مراکز کمک کنند و گزارشی از وجود مراکز غیرقانونی تولید ارز دیجیتال بدهند، 10 میلیون تومان پاداش داده می‌شود.

متولی‌زاده در خصوص وضعیت تولیدکنندگان ارز دیجیتال در کشور گفت: کسانی که در چارچوب قانون مراجعه و درخواست انشعاب قانونی کرده‌اند، با آنها بر اساس تعرفه‌های مناسبی که وزارت نیرو تعیین کرده و برای 4 ماه از سال بیشتر و برای 8 ماه از سال بسیار کمتر است، قراردادهایی منعقد شده و انشعاب برق به آنها واگذار شده است.

مدیرعامل توانیر، در بیان نحوه برخورد با قانون گریزان حوزه ارز دیجیتال، ادامه داد: در حال حاضر به‌اندازه 400 مگاوات قرارداد قانونی با تولیدکنندگان ارز دیجیتال داریم اما برای آن دسته از فعالان این صنعت که قانون‌گریز هستند و نمی‌خواهند با انشعاب قانونی اقدام به تولید ارز دیجیتال کنند، با استفاده از اختیارات قانونی، اقدام به شناسایی و تعطیلی این مراکز می‌کنیم.

*نقش مردم در جلوگیری از خاموشی تابستان

متولی‌زاده، همکاری مشترکان را شرط جلوگیری از بروز خاموشی‌ها در تابستان امسال دانست و گفت: در سال گذشته با 120 هزار مشترک با امضای توافق‌نامه‌هایی در جهت مدیریت مصرف برق همکاری داشتیم و امسال این تعداد به 250 هزار مشترک رسیده که با امضای توافق‌نامه همکاری، در جهت مدیریت مصرف برق مشارکت دارند.

وی، در ارتباط با کاهش مصرف برق در شرایط فعلی، افزود: در سال جاری در برخی روزها تا 4000 مگاوات با همکاری مشترکان، مدیریت مصرف و کاهش پیک داشته‌ایم، این جابه‌جایی پیک در حالی است که شاهد رشد 10.6درصدی برق در صنایع بزرگ کشور هستیم و به هیچ وجه جابه‌جایی پیک به کاهش تولید منجر نشده است.

 

فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار