قیمت کدام خودرو داخلی ۹۸ میلیون تومان تغییر کرد؟ + جدول قیمت خودرو زمان پرداخت معوقات اردیبهشت بازنشستگان تأمین اجتماعی اعلام شد خبر مهم عارف درباره افزایش مبلغ کالابرگ در این تاریخ محدودیت جدید کارت سوخت جایگاه‌ها اعلام شد | هر کارت چند بار قابل استفاده است؟ پیش بینی قیمت طلا و سکه چهارشنبه ۱۸ شهریور ۱۴۰۵ آخرین قیمت طلا و سکه امروز سه‌شنبه ۱۷ شهریور ۱۴۰۵ آخرین قیمت سکه پارسیان امروز ۱۷ شهریور ۱۴۰۵+ جدول قیمت‌ها جزییات افزایش سقف وام ودیعه مسکن شهریور ۱۴۰۵ + شرایط ثبت نام پیش بینی قیمت دلار سه شنبه ۱۷ شهریور ۱۴۰۵ آخرین قیمت نقره امروز دوشنبه ۱۶ شهریور ۱۴۰۵ + جدول آخرین قیمت طلا دلار سکه؛ شامگاه دوشنبه ۱۶ شهریور ۱۴۰۵/ قیمت دلار کاهشی شد؟ پیش‌بینی بورس سه‌شنبه ۱۷ شهریور ۱۴۰۵ آخرین قیمت طلا دست‌دوم ۱۶ شهریور ۱۴۰۵ جزئیات حراج شمش طلا سه شنبه ۱۷ شهریور ۱۴۰۵ + مبلغ کارمزد و مدارک جدید برای متقاضیان آخرین قیمت سکه پارسیان امروز دوشنبه ۱۶ شهریور ۱۴۰۵ / جدول جزییات مهم درباره واریز معوقات فروردین ماه بازنشستگان و مستمری بگیران تأمین اجتماعی
رئیس سازمان تعزیرات حکومتی استان تهران:

ساختار لازم در زمینه توزیع گوشت گرم نداریم/افزایش گشت‌ها از ۳ به ۱۰ مورد

رئیس سازمان تعزیرات حکومتی استان تهران با اشاره به واردات گوشت به کشور و مشکلات توزیع آن اظهارداشت: آنچه که مسلم است این است که ورود گوشت در حد کافی به کشور صورت می‌گیرد، ولی نظام توزیع یک مقدار دچار مشکل است به دلایلی همچون اینکه ساختار لازم را در زمینه توزیع نداریم و شاید تصور نمی‌شد که روزی ضرورت داشته باشد که به این سبک و سیاق گوشت توزیع شود.
تاریخ انتشار: ۰۹:۳۴ - ۲۸ بهمن ۱۳۹۷ - 2019 February 17
کد خبر: ۴۹۷۳

به گزارش "راهبرد معاصرمحمدعلی اسفنانی رئیس سازمان تعزیرات حکومتی استان تهران درباره اقدامات انجام گرفته سازمان تعزیرات حکومتی جهت نحوه توزیع و مبارزه با گران‌فروشی گوشت گوسفندی و گوشت مرغ اظهارداشت: ما همواره تلاشمان بر این بوده که به نحوه توزیع گوشت مرغ و گوشت قرمز نظارت داشته باشیم.

وی در همین رابطه افزود: ما همواره با سازمان‌های حمایت‌ از مصرف کننده، سازمان پشتیبانی از امور دام، سازمان صنعت، معدن و تجارت و سایر مراجعی که دخیل هستند همکاری‌های بسیار نزدیک و جلسات متعددی داریم و نحوه ورود به این موضوع را بررسی کردیم.

رئیس سازمان تعزیرات حکومتی استان تهران با اشاره به واردات گوشت به کشور و مشکلات توزیع آن اظهارداشت: آنچه که مسلم است این است که ورود گوشت در حد کافی به کشور صورت می‌گیرد ولی نظام توزیع یک مقدار دچار مشکل است به دلایلی همچون اینکه ساختار لازم را در زمینه توزیع نداریم و شاید تصور نمی‌شد که روزی ضرورت داشته باشد که به این سبک و سیاق گوشت توزیع شود.

اسفنانی افزود: لذا با توجه به اینکه حاشیه سود بازار با قیمت گوشت توزیعی خیلی متفاوت است و در برخی موارد حدود ۲ برابر اختلاف قیمت است بنابراین طبیعی است که امکان ورود دلال‌ها و اخلال و عرضه خارج از شبکه زیاد شود.

وی با اشاره به اقدامات سازمان متبوعش در این رابطه گفت: با همکاری دادستان محترم تهران جدی‌تر از گذشته تقریباً از دو هفته پیش تا حالا کار را شروع کردیم و در واقع تعداد گشت‌هایمان را از ۳-۴ مورد در روز به ۱۰ مورد در روز افزایش دادیم چرا که گشت‌های مشترک ما متشکل از معاونین دادستان تهران و سایر مراجع پیگیر موضوعات مربوط به قیمت و نحوه توزیع گوشت قرمز و گوشت مرغ هستیم.

رئیس سازمان تعزیرات حکومتی استان تهران در ادامه اظهارداشت: رؤسای شعب ما و همکاران ما در دادستانی تهران در مراکز عرضه جهت تعادل نظام توزیع حضور و ورود پیدا کرده لذا تلاش ما بر این است که روی نحوه توزیع نظارت خوبی انجام شود خصوصاً روی بحث خروج کالا از شبکه توزیع خیلی تلاش می‌شود که عرضه خارج از شبکه صورت نگیرد.

انتهای پیام/فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار