باند فساد سازمان‌یافته در شهرداری بجنورد متلاشی شد توقیف ۵ شناور و محموله بزرگ کالای ممنوعه در آب‌های بندرعباس معتمدیان: برخی مدارس استان تهران سه شیفته هستند علت مرگ جوان ایرانی در آفریقای جنوبی چه بود؟ ماجرای همه‌گیری ویروس جدید در قم چیست؟ / توضیحات دانشگاه علوم پزشکی پیدا شدن ۷۴ جسد در مخزن سد کرج حقیقت داشت؟ نحوه مراحل گزینش دانشجویان دانشگاه فرهنگیان ماجرای فوت دانشجوی دانشگاه شیراز در خوابگاه چه بود؟ رأی محکومیت شبنم نعمت زاده به ۲۰ سال حبس نقض شده است تغییرات در دریافتی معلمان؛ شمول کسور بازنشستگی فرهنگیان اعلام شد نحوه فعالیت مدارس خوزستان اعلام شد هشدار هواشناسی به این مناطق تهران / پیش بینی وضعیت جوی ۲۶ آبان ۱۴۰۴ ماجرای صدور کارت‌های صلیب سرخ، کهنه سربازان، معیشت و غرامت برای آزادگان چیست؟ تونل توحید ساعاتی دیگر مسدود می‌شود ۳۰۳ هزار سایت قمار مسدود شدند استانداری تهران: خروج بیش از ۴۷۰ هزار نفر از اتباع غیر مجاز از ایران، موجب آزادسازی ۳ هزار کلاس درس شده

ضرورت دورکاری ادارات تهران برای مقابله با کرونا

استاندار تهران بر تقلیل ساعت کار و استفاده از ۵۰ درصد از نیروی انسانی و ظرفیت دورکاری برای مقابله با کاهش کرونا در کلانشهر تهران تاکید کرد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۴۶ - ۱۸ تير ۱۳۹۹ - 2020 July 08
کد خبر: ۴۹۷۳۳

به گزارش راهبرد معاصر، انوشیروان محسنی بندپی، در جلسه ستاد فرماندهی مقابله با کرونا، ضمن قدردانی از تلاش‌های مدافعان عرصه سلامت در استان تهران، ارائه راهکارهای لازم با هدف ایجاد حساسیت بیشتر مردم نسبت به رعایت توصیه‌های بهداشتی برای مقابله با کرونا را ضروری دانست.

 

وی با اشاره به روند صعودی مبتلایان به کرونا خاطرنشان کرد: تا زمانی که داروی موثر و واکسن پیشگیری از کرونا در دسترس عموم قرار نگیرد باید ملاحظات بهداشتی در بالاترین سطح اعمال و عوامل انتقال ویروس به پایین‌ترین سطح برسد.

 

محسنی بندپی، علم تحلیل اپیدمیولوژی ها را برای کنترل کرونا از سوی دستگاه‌های تصمیم گیر و سیاست‌گذار کشور را ضروری دانست و استفاده از تجارب ارزنده کارشناسان این حوزه خواستار شد.

 

استفاده از تخصص‌های بین رشته‌ای، مدل سازی و شبیه سازی یکی دیگر از مواردی بود که استاندار تهران برای پیشگیری از اپیدمی‌ها خواستار شد و گفت: رعایت فاصله اجتماعی و استفاده از ماسک می‌تواند به میزان قابل توجهی از کرونا پیشگیری کند.

 

وی، استفاده از ناوگان حمل و نقل عمومی و تجمعات را بیشترین عامل شیوع کرونا ذکر کرد و افزود: اگر چنانچه وضعیت تهران به بحران برسد، کنترل آن بسیار دشوار خواهد شد.

 

کاهش ظرفیت استفاده از ناوگان حمل و نقل عمومی، لغو طرح ترافیک، تقلیل ساعت کاری و یا استفاده از ۵۰ درصد از نیروی انسانی، استفاده از ظرفیت دورکاری و اجرایی شدن غربالگری توسط دستگاه‌های مختلف از دیگر مواردی بود که محسنی بندپی توضیحاتی درباره آن ارائه داد.

 

در جلسه ستاد فرماندهی مقابله با ویروس کرونا که در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار شد مواردی نظیر تعطیلی ادارات تهران، تقویت بخش‌های پلاسما درمانی، تامین اعتبارات و تخت بیمارستانی، استفاده بیشتر از ظرفیت بیمارستان‌های کرونایی برای درمان مبتلایان به کرونا، اعمال قوانین سخت‌گیرانه تر در روند فعالیت مشاغل، ارائه شیوه نامه‌های متناسب با شرایط، بهره‌مندی از ظرفیت‌های دولت الکترونیک و ظرفیت‌های خودجوش مردمی مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

 

منبع: مهر

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار