چهار شرور مسلح در جریان رزمایش پاک‌سازی کویر بردسکن به هلاکت رسیدند قاچاقچیان بین المللی به ۵ سال حبس و ۶ هزار میلیارد جزای نقدی محکوم شدند دیدار محسنی‌اژه‌ای با مقام عالی قضایی پاکستان هانی کرده با اصابت ۲ گلوله پلیس بازداشت شد پیش‌بینی افزایش گردوخاک از دوشنبه در تهران اسامی برخی محصولات خوراکی غیرمجاز اعلام شد اعلام جرم دادستانی تهران علیه مدیران دو رسانه دستور ویژه وزیر آموزش و پرورش برای پیگیری حقوق دانش‌آموزان سنندجی عزل مدیر آموزش و پرورش ری درپی پرونده تعرض به دانش‌آموزان جزئیاتی از پرونده تعرض یک معلم به دانش‌آموزان در شهر ری نیسان آبی رکورد دار واژگونی در روز‌های بارانی/جایگزینی گاردریل‌ها با نیوجرسی در بزرگراه‌های پایتخت اصلاح آیین‌نامه تغذیه دانشجویان/اختصاص ۴ همت به حوزه تغذیه پلیس: آزارگر زنان تهرانی دستگیر شد + عکس متهم توقیف ۱۱ فروند قایق شوتی حامل سوخت قاچاق در خلیج فارس واریزی حقوق معلمان و فرهنگیان با احکام جدید / میزان افزایش حقوق معلمان

آماده سازی ۱۵ هزار قبر برای شرایط بحرانی در تهران

عطایی گفت: شهرداری تهران به منظور واکنش مناسب در برابر بحران‌های احتمالی نظیر زلزله در یک قطعه مجزا ۱۵۰۰۰ قبر آماده کرده است.
تاریخ انتشار: ۱۹:۲۹ - ۱۸ خرداد ۱۳۹۹ - 2020 June 07
کد خبر: ۴۴۹۱۲

به گزارش راهبرد معاصر، اصغر عطایی مدیرکل امور خدمات شهری شهرداری تهران عصر امروز در جلسه شورای هماهنگی مدیریت بحران استان تهران که در ساختمان استانداری تهران برگزار شد گفت: مجموعه شهرداری تهران به منظور واکنش مناسب در برابر بحران‌های احتمالی نظیر زلزله روزانه ۱۰ هزار قبر آماده دارد که علاوه بر آن در یک قطعه مجزا هم ۱۵۰۰۰ قبر آماده کرده ایم.


مدیرکل امور خدمات شهری شهرداری تهران تصریح کرد: دو هزار دستگاه آمبولانس را به کارگیری کرده‌ایم و ۱۰۰ سوله بحران هم در تهران داریم.


او افزود: در دو سال گذشته به اندازه ۳۰ سال گذشته بالابر‌ها را افزایش داده ایم و امروز ۷ هزار نیروی آموزش‌دیده زبده در آتش نشانی داریم.


در ادامه انوشیروان محسنی بندپی استاندار تهران با تاکید بر اینکه تاب آوری شهر تهران باید ارزیابی و بافت‌های فرسوده شناسایی شوند گفت: تراکم جمعیت در بافت‌های فرسوده بالاست و ساختمان‌های بلند مرتبه بیشتر از حد معمول شهر‌های دنیاست.

 

او با بیان اینکه سه هزار و ۲۰۰ هکتار بافت فرسوده داریم که یک و نیم میلیون نفر جمعیت در آن ساکن هستند گفت: وظیفه شهرداری است که نسبت به تقویت بافت فرسوده اقدامات لازم را انجام دهد.

 

منبع: تابناک

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار