بحران دسترسی به انسولین / رنج مداوم بیماران دیابتی خدائیان: مردم باید از اطلاعات دستگاه‌ها مطلع شوند وضعیت ترافیک و شرایط جوی محورهای کشور پنجشنبه ۸ آبان ۱۴۰۴ ‌آزادی موقت متهم پرونده موبایل موسوی با وثیقه سنگین هشدار هلال‌احمر درباره سیلاب در شمال کشور/ امدادگران به حالت آماده‌باش درآمدند جزئیات پرداخت ۴۳ همت از مطالبات بیمارستان‌های دولتی سال ۱۴۰۵ چند روز تعطیل رسمی دارد؟ وکیل: حکم اعدام «شریفه محمدی»، فعال کارگری، با تصمیم رئیس قوه قضائیه به سی سال حبس تبدیل شد توقیف محموله قاچاق دام آلوده در مازندران تصویب روز ملی هوا فضا و روز جزایر سه گانه خلیج فارس در تقویم رسمی کشور جزئیات تیراندازی پلیس در منطقه سوهانک تهران / دستگیری و زخمی شدن چند نفر / اعتراض دانشجویان به جولان اراذل و اوباش در محدوده دانشگاه آزاد اعلام محدودیت‌های ترافیکی از ۷ تا ۱۰ آبان در برخی از جاده‌های کشور این ربات انسان‌نما اتاق را مرتب و لباس‌ها را تا می‌کند جاده چالوس یکطرفه شد/ محدودیت‌های جدید اعلام شد اعلام جرم علیه تهیه‌کننده و مجری برنامه منتشرکننده ادعا‌های فائزه هاشمی هشدار دادگستری تهران درباره مراکز غیرمجاز خدمات زیبایی

ابتلای۱۰۰معتاد تهرانی به کرونا

استاندار تهران با اشاره به اینکه در ایام کرونا تنها ۱۰۰ نفر از معتادان به کرونا مبتلا شده اند گفت: به دلیل نزدیکی شهرستان‌های استان به مرکز تهران شرایط کرونایی استان یکسان است.
تاریخ انتشار: ۲۰:۵۳ - ۲۹ تير ۱۳۹۹ - 2020 July 19
کد خبر: ۵۱۲۷۱

به گزارش راهبرد معاصر، انوشیروان محسنی بندپی عصر یکشنبه در چهارمین جلسه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان تهران اظهار داشت: از مجموع ۹ هزار و ۲۶۰ معتاد متجاهر ساماندهی شده در ایام کرونا تنها ۱۰۰ نفر به کرونا مبتلا شده‌اند.

 

محسنی بندپی افزود: کار جمع آوری معتادین متجاهر در استان تهران متوقف نشده تنها به دلیل رعایت فاصله گذاری اجتماعی ظرفیت پذیرش مراکز نگهداری معتادین تکمیل شده و مقرر شد با خالی شدن ظرفیت برخی مراکز اقدام به پذیرش معتادین متجاهر کنند.

 

استاندار تهران گفت: متأسفانه به دلیل شرایط خاص استان تهران سرریز معتادین سایر استان‌ها است و در واقع تهران غربالگری معتادین متجاهر مهاجر از سایر استان‌ها را برعهده دارد و بعد از کش و قوس‌ها و مخالفت‌های فراوان سرانجام شهرداری تهران پذیرفت که پای کار بیاید و مراکز بهاران را به پذیرش و نگهداری معتادین اختصاص دهد و بر اساس قانون برنامه ششم دو دستگاه شهرداری و بهزیستی مکلف به نگهداری و پذیرش و جامعه پذیر کردن و معتادین هستند.

 

وی بیان داشت: بر اساس آمار نگهداری معتادین در مراکز بازپروری در مقایسه با مدت مشابه سال قبل ۵۱ درصد کاهش داشته و اگر واگذاری مراکز بهاران زودتر از جانب شهرداری اتفاق می‌افتاد شاهد این روند نبودیم.

 

محسنی بندپی با بیان اینکه در استان تهران به لحاظ آسیب‌های اجتماعی یا شیوع بیماری کرونا وضعیت زرد، سفید و قرمز وجود ندارد بیان داشت: به دلیل پیوستگی و نزدیکی شهرستان‌های استان به مرکز استان تهران شاهد شرایط یکسان از حیث شیوع بیماری کرونا در شهرستان‌های استان هستیم و اگر در تهران به دلیل شیوع کرونا وضعیت زرد است قطعاً همه شهرستان‌های استان نیز وضعیت زرد دارند.

 

استاندار تهران اظهار داشت: از زمان شیوع کرونا در استان تهران در مرکز نگهداری سالمندان کهریزک از حدود ۱۶۰۰ سالمند تنها ۳۷ نفر از این عزیزان بر اثر کرونا فوت شدند.

منبع:مهز

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار