کارگروه اضطرار آلودگی هوا: تاکسی‌های اینترنتی باید طرح زوج و فرد را رعایت کنند وزیر علوم: آزمون جامع دکتری به طور کامل حذف نمی‌شود صندوق بازنشستگی: در یک سال گذشته تعداد حقوق‌بگیران ۲.۶ درصد افزایش یافته/ ۶۵ درصد این افراد مرد و ۳۵ درصد زن هستند غیرحضوری شدن مدارس آذربایجان شرقی در هفته آینده پلیس راهور دیر خبر داد، اما طرح زوج یا فرد بی‌توقف اجرا می‌شود دورکاری بانوان شاغل ادارات خوزستان در روز چهارشنبه به مناسبت روز زن اتوبوس و مترو در این روز رایگان شد هشدار بارش‌های سنگین در ۵ استان؛ بارش برف و باران در ۱۵ استان از فردا چهارشنبه مدارس نمونه دولتی حذف می‌شوند؟ هوا سرد می‌شود / باران تا جمعه در تهران ادامه دارد مدارس و دانشگاه‌های کدام استان‌ها و شهر‌ها چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ تعطیل است؟ جزئیات جدید پرونده قتل «منصوره قدیری» اعلام شد مدارس مازندران به دلیل شیوع آنفولانزا، فردا چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ مجازی شد تمام مقاطع آموزشی خراسان رضوی فردا چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ مجازی شد تمام مدارس سیستان و بلوچستان فردا چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ مجازی شد کشف قلک‌های ۱۸۰۰ساله مملو از سکه

ابتلای۱۰۰معتاد تهرانی به کرونا

استاندار تهران با اشاره به اینکه در ایام کرونا تنها ۱۰۰ نفر از معتادان به کرونا مبتلا شده اند گفت: به دلیل نزدیکی شهرستان‌های استان به مرکز تهران شرایط کرونایی استان یکسان است.
تاریخ انتشار: ۲۰:۵۳ - ۲۹ تير ۱۳۹۹ - 2020 July 19
کد خبر: ۵۱۲۷۱

به گزارش راهبرد معاصر، انوشیروان محسنی بندپی عصر یکشنبه در چهارمین جلسه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان تهران اظهار داشت: از مجموع ۹ هزار و ۲۶۰ معتاد متجاهر ساماندهی شده در ایام کرونا تنها ۱۰۰ نفر به کرونا مبتلا شده‌اند.

 

محسنی بندپی افزود: کار جمع آوری معتادین متجاهر در استان تهران متوقف نشده تنها به دلیل رعایت فاصله گذاری اجتماعی ظرفیت پذیرش مراکز نگهداری معتادین تکمیل شده و مقرر شد با خالی شدن ظرفیت برخی مراکز اقدام به پذیرش معتادین متجاهر کنند.

 

استاندار تهران گفت: متأسفانه به دلیل شرایط خاص استان تهران سرریز معتادین سایر استان‌ها است و در واقع تهران غربالگری معتادین متجاهر مهاجر از سایر استان‌ها را برعهده دارد و بعد از کش و قوس‌ها و مخالفت‌های فراوان سرانجام شهرداری تهران پذیرفت که پای کار بیاید و مراکز بهاران را به پذیرش و نگهداری معتادین اختصاص دهد و بر اساس قانون برنامه ششم دو دستگاه شهرداری و بهزیستی مکلف به نگهداری و پذیرش و جامعه پذیر کردن و معتادین هستند.

 

وی بیان داشت: بر اساس آمار نگهداری معتادین در مراکز بازپروری در مقایسه با مدت مشابه سال قبل ۵۱ درصد کاهش داشته و اگر واگذاری مراکز بهاران زودتر از جانب شهرداری اتفاق می‌افتاد شاهد این روند نبودیم.

 

محسنی بندپی با بیان اینکه در استان تهران به لحاظ آسیب‌های اجتماعی یا شیوع بیماری کرونا وضعیت زرد، سفید و قرمز وجود ندارد بیان داشت: به دلیل پیوستگی و نزدیکی شهرستان‌های استان به مرکز استان تهران شاهد شرایط یکسان از حیث شیوع بیماری کرونا در شهرستان‌های استان هستیم و اگر در تهران به دلیل شیوع کرونا وضعیت زرد است قطعاً همه شهرستان‌های استان نیز وضعیت زرد دارند.

 

استاندار تهران اظهار داشت: از زمان شیوع کرونا در استان تهران در مرکز نگهداری سالمندان کهریزک از حدود ۱۶۰۰ سالمند تنها ۳۷ نفر از این عزیزان بر اثر کرونا فوت شدند.

منبع:مهز

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار