طرح ترامپ برای ممنوعیت روادید مهاجرتی ۷۵ کشور لغو شد چین: اقدامات یک‌جانبه آمریکا علیه شرکای ایران «غیرقانونی» است اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد حزب‌الله: با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات

وزیر امور خارجه آمریکا: درباره حادثه نطنز اظهارنظر نمی‌کنم/ ادامه فشار بر حزب الله

وزیر امور خارجه آمریکا: درباره حادثه نطنز اظهارنظر نمی‌کنم/ ادامه فشار بر حزب الله وزیر امور خارجه آمریکا با تأکید بر اینکه دولت متبوعش همچنان به اعمال فشار علیه حزب‌الله لبنان ادامه خواهد داد، از کشورهای دیگر خواست که مانند آمریکا حزب‌الله را در فهرست گروه‌های تروریستی قرار دهند.
تاریخ انتشار: ۱۹:۳۲ - ۱۸ تير ۱۳۹۹ - 2020 July 08
کد خبر: ۴۹۷۷۲

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از شبکه خبری اسکای‌نیوز، «مایک پامپئو» وزیر امور خارجه آمریکا روز چهارشنبه در یک نشست خبری تأکید کرد که فشارهای آمریکا بر حزب‌الله لبنان ادامه خواهد یافت.

وزیر امور خارجه آمریکا در واکنش به آزادی پیش از موعد «قاسم تاج الدین» شخصیت نزدیک به حزب‌الله که از سال 2017 در آمریکا زندانی بود و اینکه آیا آزادی قاسم تاج‌الدین به معنای باز شدن راهی برای گفتگو با حزب‌الله است، اعلام کرد: «ما همه تلاش خود را برای اجرای تحریم‌ها علیه افراد تحریم‌شده، از جمله افراد مرتبط با حزب‌الله، انجام می‌دهیم. ما از همه کشورها خواسته‌ایم که حزب‌الله را فهرست گروه‌های تروریستی قرار دهند.»

وی افزود: «ما همچنان اعتقاد داریم که حزب‌الله خطر بزرگی برای کشورهای غربی و متحد اصلی ما در منطقه یعنی اسرائیل به شمار می‌رود. اشتباه نکنید! فشارهای ما علیه حزب‌الله ادامه خواهد یافت و ما اجازه نمی‌دهیم که لبنان به یک کشور وابسته به ایران تبدیل شود.»

پامپئو در بخش دیگری از صحبت‌های خود بار دیگر خواستار تمدید تحریم‌های تسلیحاتی شورای امنیت علیه ایران شد و ادعا کرد که تمدید نشدن این تحریم‌ها -که تنها سه ماه دیگر منقضی می‌شوند- به افزایش بی‌ثباتی در خاورمیانه منجر خواهد شد.

وزیر امور خارجه آمریکا همچنین در پاسخ به سؤالی درباره حادثه هفته گذشته در سایت هسته‌ای نطنز نیز اعلام کرد که در این خصوص اظهارنظر نمی‌کند.

 

تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار