اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل ماجرای اتهام نفوذ سایبری علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا

تشدید بازداشت فلسطینی‌ها

تشدید بازداشت فلسطینی‌ها نظامیان رژیم صهیونیستی با بی تفاوتی به شدت گرفتن شیوع کرونا به مناطق مختلف حمله کرده و قریب به بیست فلسطینی را بازداشت کردند.
تاریخ انتشار: ۲۰:۰۲ - ۱۸ تير ۱۳۹۹ - 2020 July 08
کد خبر: ۴۹۷۷۹

به گزارش راهبرد معاصر نظامیان رژیم اشغالگر صهیونیستی امروز با بی‌اعتنایی به وضعیت قرنطینه شهرها و روستاها در کرانه باختری به مناطق مختلف آن حمله کرده و شماری از شهروندان از جمله رئیس کمیته بازسازی مسجد الاقصی را بازداشت کردند.

رژیم صهیونیستی همچنین درخواست تشکیلات خودگردان برای استقرار نیروهای امنیتی در پست‌های امنیتی ورودی شهرها برای جلوگیری از تردد شهروندان را رد کرد.

روستای جیت در شرق قلقیلیه، شهرک قباطیه در جنوب جنین، شهرک قراوه بنی حسان در غرب سلفیت، شهرک بیت ریما در شمال غرب رام الله و شهر الخلیل در جنوب کرانه باختری امروز شاهد یورنش نظامیان صهیونیستی بود که با حمله به خانه‌های اهالی و به هم ریختن اسباب و اثاثیه آنها، شماری از جوانان فلسطینی را بازداشت کردند.

در قدس اشغالی هم نظامیان اشغالگر «بسام الحلاق» رئیس کمیته بازسازی مسجد الاقصی را از داخل مسجد الاقصی بازداشت کردند.

ده‌ها شهرک نشین صهیونیست هم طبق روال هر روز وارد صحن‌های مسجد الاقصی شدند و با پشتیبانی پلیس رژیم صهیونیستی دست به اقدامات تحریک آمیز در آنجا زدند.

حملات نظامیان رژیم صهیونیستی بر تصمیم‌های تشکیلات خودگردان در  قرنطینه کامل مناطق فلسطینی طی پنج روز گذشته تاکنون تاثیر زیادی داشته است و حتی مانع استقرار نیروهای امنیتی فلسطین در ورودی‌های شهرها می‌شود.

مقامات رژیم صهیونیستی از ابتدای سال جاری میلادی ۳۱ باب منزل مسکونی و ۱۱ تاسیسات و ساختمان غیرمسکونی را در قدس تخریب کردند.

 

فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار