رایزنی مصر و انگلیس درباره پرونده فلسطین-راهبرد معاصر
واکنش روسیه به تصمیم آمریکا برای استقرار سامانه موشکی در آلمان سید حسن نصرالله: هدف غرب لطمه زدن به ارزش‌های مرتبط با جهاد، شهادت و مقاومت بود واکنش ایران به ادعای استفاده از تسلیحات تهران توسط یمن آمریکا تحریم‌هایی را علیه رژیم صهیونیستی اعمال کرد طعنه رهبر انصارالله به فرار ناو آمریکایی: شما از شیر غران، گریخته‌اید، نه یک موش! نتانیاهو: هر توافقی باید به اسرائیل اجازه دهد به جنگ بازگردد موافقتنامه جامع همکاری ایران و روسیه بزودی امضا می‌شود استقرار سفیر جمهوری آذربایجان در تهران در آینده نزدیک حماس: تاکنون هیچ خبر جدیدی درباره مذاکرات به ما داده نشده است سرنگونی پهپاد رژیم صهیونیستی در شمال نوار غزه قالیباف و پوتین دیدار کردند سرویس اطلاعات خارجی روسیه: واشنگتن به دنبال جایگزین برای زلنسکی است وضعیت زندانیان ایرانی محور گفت‌وگوی سفیر ایران و معاون وزیر دادگستری ترکیه واکنش کرملین به بیانیه پایانی نشست ناتو قرارداد یک میلیارد دلاری مراکش با رژیم صهیونیستی در بحبوحه جنگ در غزه

رایزنی مصر و انگلیس درباره پرونده فلسطین

وزیران امور خارجه مصر و انگلیس در مورد تحولات فلسطین و مذاکرات سازش بین فلسطینیان و صهیونیست‌ها رایزنی کردند.
تاریخ انتشار: ۲۰:۳۴ - ۱۷ تير ۱۳۹۹ - 2020 July 07
کد خبر: ۴۹۵۶۹

به گزارش راهبرد معاصر دومنیک راب، وزیر امور خارجه انگلیس سه شنبه با «سامح شکری»، همتای مصری خود تلفنی در مورد مسائل منطقه غرب آسیا گفت‌وگو کردند.

بر اساس بیانیه وزارت خارجه انگلیس دو طرف طی این تماس در مورد گفت‌و‌گوهای سازش در غرب آسیا و حمایت‌های لندن از راه کار دودولتی در سرزرمین های اشغالی فلسطین رایزنی کرده‌اند.

وزیر امور خارجه انگلیس همچنین گفته است که کشورش ملزم به تقویت روابط قوی با دولت مصر است تا با چالش‌های گسترده‌ای که کرونا بر کشورها تحمیل کرده، مقابله کنند.

در همین ارتباط، «رُزی دیز»، سخنگوی دولت انگلیس در امور غرب آسیا و شمال آفریقا مدعی شد که لندن از اقدام رژیم صهیونیستی برای اشغال کرانه باختری به شدت ناراحت است.

او گفت: «بریتانیا با طرح الحاق کرانه باختری مخالف بوده و آن را مخالف قوانین بین‌الملل می‌داند. ما هرگز هرگونه تلاش یک جانبه‌گرانه [اسرئیل] برای تغییر مرزهای مورد توافق شده سال ۱۹۶۷ را به رسمیت نخواهد شناخت».

این مقام انگلیس در حالی از طرح دو دولتی حمایت می کند که وزارت خارجه انگلیس با صدور بیانیه‌ای موسوم به بیانیه بالفور در سال ۱۹۱۷، به صهیونیست‌ها حق اشغال فلسطین و ایجاد «کشور یهود» را داد.

راهکار دودولتی بعد از جنگ شش روزه بین رژیم صهیونیستی و کشورهای عربی (۱۹۶۷) در مقابل طرح تک دولتی (دولت رژیم صهیونیستی) مطرح شد و به دنبال ایجاد دو دولت (دولت فلسطین به پایتختی قدس شرقی و دولت رژیم صهیونیستی) در سرزمین تاریخی فلسطین است. این طرح در مقایسه با راهکار تک دولتی مورد استقبال بیشتر کشورها است.

 

فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار