رسانه اسرائیلی: طرح اردوغان را در سوریه خنثی کردیم رسانه عبری: موساد وارد فاز عملیات ترور در یمن شده است پزشکیان در گفت‌و‌گو با ولیعهد عربستان: با هیچ کشوری سر جنگ نداریم اخراج چندین عضو از شورای امنیت ملی دولت ترامپ جنگنده‌های اسرائیلی ریف دمشق را بمباران کردند موضع گیری مسکو درباره تهدیدات ترامپ علیه تاسیسات هسته‌ای ایران پزشکیان در گفتگو با مهدی المشاط: انسجام، مانع ظلم دشمنان به مسلمانان خواهد شد شنیده شدن صدای انفجار قوی در دمشق ۲۴ شهید در حمله اسرائیل به مدرسه‌ای در شرق غزه بررسی آخرین همکاری‌های دو جانبه ایران و روسیه در دیدار تخت روانچی و رودنکو آغاز اخراج پناهجویان افغان فاقد مدارک قانونی از پاکستان ادعای یک خبرنگار آمریکایی درباره زمان آغاز مذاکرات ایران و آمریکا بیانیه حزب الله علیه حملات وحشیانه آمریکا و اسرائیل ترامپ پس از اعمال تعرفه علیه دیگر کشور‌ها: عمل تمام شد؛ بیمار در حال بهبود است موافقت حماس با پیشنهاد جدید آتش‌بس در غزه

رایزنی مصر و انگلیس درباره پرونده فلسطین

وزیران امور خارجه مصر و انگلیس در مورد تحولات فلسطین و مذاکرات سازش بین فلسطینیان و صهیونیست‌ها رایزنی کردند.
تاریخ انتشار: ۲۰:۳۴ - ۱۷ تير ۱۳۹۹ - 2020 July 07
کد خبر: ۴۹۵۶۹

به گزارش راهبرد معاصر دومنیک راب، وزیر امور خارجه انگلیس سه شنبه با «سامح شکری»، همتای مصری خود تلفنی در مورد مسائل منطقه غرب آسیا گفت‌وگو کردند.

بر اساس بیانیه وزارت خارجه انگلیس دو طرف طی این تماس در مورد گفت‌و‌گوهای سازش در غرب آسیا و حمایت‌های لندن از راه کار دودولتی در سرزرمین های اشغالی فلسطین رایزنی کرده‌اند.

وزیر امور خارجه انگلیس همچنین گفته است که کشورش ملزم به تقویت روابط قوی با دولت مصر است تا با چالش‌های گسترده‌ای که کرونا بر کشورها تحمیل کرده، مقابله کنند.

در همین ارتباط، «رُزی دیز»، سخنگوی دولت انگلیس در امور غرب آسیا و شمال آفریقا مدعی شد که لندن از اقدام رژیم صهیونیستی برای اشغال کرانه باختری به شدت ناراحت است.

او گفت: «بریتانیا با طرح الحاق کرانه باختری مخالف بوده و آن را مخالف قوانین بین‌الملل می‌داند. ما هرگز هرگونه تلاش یک جانبه‌گرانه [اسرئیل] برای تغییر مرزهای مورد توافق شده سال ۱۹۶۷ را به رسمیت نخواهد شناخت».

این مقام انگلیس در حالی از طرح دو دولتی حمایت می کند که وزارت خارجه انگلیس با صدور بیانیه‌ای موسوم به بیانیه بالفور در سال ۱۹۱۷، به صهیونیست‌ها حق اشغال فلسطین و ایجاد «کشور یهود» را داد.

راهکار دودولتی بعد از جنگ شش روزه بین رژیم صهیونیستی و کشورهای عربی (۱۹۶۷) در مقابل طرح تک دولتی (دولت رژیم صهیونیستی) مطرح شد و به دنبال ایجاد دو دولت (دولت فلسطین به پایتختی قدس شرقی و دولت رژیم صهیونیستی) در سرزمین تاریخی فلسطین است. این طرح در مقایسه با راهکار تک دولتی مورد استقبال بیشتر کشورها است.

 

فارس

ارسال نظر