نامه ایران به دبیرکل و شورای امنیت در پی تهدیدات ترامپ / ایروانی: ایران حق مشروع دفاع از خود را به‌نحوی قاطع اعمال خواهد کرد الحوثی: ثمره جهاد و شهادت رهبران مقاومت فلسطین، تحقق وعده الهی در زوال رژیم اسرائیل است واکنش مسکو به تهدیدات تل‌آویو علیه ایران تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران و ونزوئلا پایان حضور نظامی امارات در یمن پس از تهدیدات عربستان سعودی بیانیه خانواده سخنگوی شهید گردان‌های القسام اظهارات تهدیدآمیز ترامپ علیه ایران در دیدار با نتانیاهو / ما می‌خواهیم سوریه زنده بماند دیدار سفیر ایران با وزیر دفاع و فرمانده ارتش لبنان انتشار تصاویری از شهید ابوعبیده سخنگوی سابق القسام برای اولین بار + عکس اولین تصویر سخنگوی جدید گردان‌های قسام با یونیفرم و چفیه شهید ابوعبیده + عکس القسام شهادت شماری از فرماندهان ارشد خود را اعلام کرد + عکس سخنگوی القسام به شهادت رسید «هیبت الحلبوسی» رئیس پارلمان عراق شد پوتین: حمله باید تا زمان آزادسازی زاپوریژیا در آینده نزدیک ادامه یابد رایزنی وزرای خارجه ایران و عربستان درباره تحولات یمن

مخالفان رئیس جمهور صربستان به ساختمان مجلس حمله کردند + فیلم

گروهای از مخالفان دولت صربستان در اعتراض به تصمیمات تازه دولت، به ساختمان مجلس حمله کرده و با پلیس درگیر شدند.
تاریخ انتشار: ۲۱:۰۵ - ۱۸ تير ۱۳۹۹ - 2020 July 08
کد خبر: ۴۹۷۸۹

به گزارش راهبرد معاصر شماری از مخالفان دولت «آلکساندر ووچیچ» رئیس جمهوری صربستان که مخالف تداوم محدودیتهای کرونایی بودند سه شنبه شب با حمله به نگهبانی مستقر در  مجلس این کشور  و شکستن در ورودی، وارد صحن مجلس شدند اما پلیس آنها از این مکان بیرون کرد.

به گزارش خبرگزاری «رویترز» مخالفان با سردادن شعارهایی استعفای رئیس جمهوری صربستان را خواستار بودند. مخالفان در بین شعارهای خود «صربستان به پاخواسته» را سر دادند. این در حالی است که رئیس جمهور صربستان غروب سه شنبه از تداوم محدودیتها به ویژه در بلگراد پایتخت این کشور خبر داده و دلیل آن را افزایش شمار مبتلایان به کرونا اعلام کرده بود.

مخالفان با مقصر برشمردن دولت عنوان میکنند که آنها نباید بهای یک محدودیت دیگر را بپردازند.

صربستان 7 میلیون نفر جمعیت دارد و طبق گزارشها تاکنون 16168 نفر در این کشور به کرونا مبتلا شده و 330 تن جان باخته اند. پزشکان این کشور هشدار داده اند که ظرفیت پذیرش بیمارستانها تکمیل و کارکنان بخش پزشکی خسته شده اند.

محدودیتهای کرونایی در این کشور از ماه مارس (فرودین) اعمال شد، اما اواخر ماه مه (اردیبهشت) به دلیل برگزاری انتخابات در ماه ژوئن (خرداد) محدودیتها رفع شدند. در جریان تجمع‌های انتخاباتی هوداران حزب حاکم این کشور در تجمعات خود از ماسک صورت استفاده نکردند.

 

فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار