اکانت ترامپ: رئیس‌جمهور آمریکا ساعت ۹ شب پنجشنبه، یک سخنرانی سراسری برای مردم ایالات متحده ایراد می‌کند حمله انصارالله یمن به فرودگاه ابها و منطقه العسیر عربستان نیویورک تایمز: ترامپ از سرگیری جنگ در ایران را به کنگره اطلاع داد کنایه عراقچی به ترامپ: ما منصف‌تریم؛ ۲۰ درصد غرامت از تنگه هرمز خیلی زیاد است واکنش وزارت خارجه به حمله به فرودگاه بین‌المللی صنعا سخنگوی سنتکام: ارتش در حال نهایی کردن جزئیات اجرای محاصره دریایی ایران است/ محاصره را آغاز می‌کنیم انصار الله یمن: حمله عربستان بی پاسخ نخواهد ماند بیانیه وزارت امور خارجه درباره تجاوز نظامی آمریکا علیه ایران علت مرگ سناتور آمریکایی «لیندسی گراهام» اعلام شد سنتکام: حملات برای تضعیف توان نظامی ایران ادامه دارد ۶ نظامی آمریکایی در حمله ایران به یک پایگاه در کویت کشته شدند کشته شدن ۳ آمریکایی در حمله موشکی به کویت اف بی آی مرگ لیندسی گراهام را بررسی خواهد کرد نخست‌وزیر اوکراین استعفا داد / تغییرات ساختاری جدید زلنسکی در کی‌یف در راه است عراقچی: ایران از تمامیت ارضی و حاکمیت ملی لبنان قاطعانه حمایت می‌کند بیانیه سنتکام: تنگه هرمز باز است! /نیرو‌های ما آماده‌اند تا تداوم آزادی کشتیرانی را تضمین کنند

آمادگی ایران برای مذاکره با اوکراین درباره سقوط هواپیمای اوکراینی/ چیزی برای پنهان کردن نداریم

آمادگی ایران برای مذاکره با اوکراین درباره سقوط هواپیمای اوکراینی/ چیزی برای پنهان کردن نداریم سفارت کشورمان در کی یف با بیان اینکه آمادگی طرف ایرانی برای آغاز مذاکرات از۲۰ جولای به بعد درباره هواپیمای اوکراینی به اوکراین اعلام شده، عنوان کرد: نه موضوعی برای پنهان کردن داریم و نه دلیلی برای عدم همکاری با اوکراین.
تاریخ انتشار: ۱۳:۱۹ - ۱۹ تير ۱۳۹۹ - 2020 July 09
کد خبر: ۴۹۸۶۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ سفارت جمهوری اسلامی ایران در اوکراین امروز (پنجشنبه) در خصوص روند مذاکرات دوجانبه در موضوع حادثه سقوط هواپیمای اوکراینی توضیحاتی را ارائه کرد.

 

این توضیحات به دنبال برخی اظهارات طرف اوکراینی در خصوص مذاکرات مربوط به سانحه سقوط هواپیمای اوکراینی عنوان شده است.

 

سفارت ایران اعلام کرد. «طرف ایرانی به هیچ وجه یادداشت های طرف اوکراینی را بدون پاسخ نگذاشته و این پاسخ ها یا به صورت یادداشت رسمی و یا در ملاقات های رسمی مقامات ایرانی با سفیر اوکراین در تهران و ملاقات های سفیر جمهوری اسلامی ایران با مقامات اوکراینی ارائه شده است.»

 

سفارت ایران می افزاید: «جمهوری اسلامی ایران همواره آمادگی خود را برای مذاکره با طرف اوکراینی بر اساس مقررات بین المللی قابل اعمال اعلام کرده و متن جامعی را از ماه‌ها قبل به طرف اوکراینی ارائه کرده که تاکنون بدون پاسخ مانده است. جمهوری اسلامی ایران نه موضوعی برای پنهان کردن دارد و نه دلیلی برای عدم همکاری با اوکراین.»

 

این سفارتخانه عنوان کرد: «بر این اساس، (۸ جولای) آمادگی طرف ایرانی برای آغاز مذاکرات دو کشور از تاریخ ۲۰ جولای به بعد از سوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران به سفارت اوکراین در تهران اعلام شد و اکنون ما منتظر تاریخ پیشنهادی طرف اوکراینی هستیم.»

 

به گزارش فارس، محسن بهاروند معاون وزیر خارجه جمهوری اسلامی ایران پیش از این اعلام کرده بود: اگر اتفاق غیرمترقبه‌ای رخ ندهد جعبه‌های سیاه هواپیمای اوکراینی توسط تیم هواپیمایی ایران به فرانسه منتقل و کار استخراج و خوانش اطلاعات ۳۰ تیر ۹۹ آغاز می‌شود و تیم ایرانی رهبری تحقیقات را برعهده دارد.

 

به گزارش فارس، هواپیمای بوئینگ ۷۳۷ متعلق به خطوط هوایی اوکراین بامداد چهارشنبه ۱۸ دی ماه پس از ترک تهران به مقصد کی‌یف در نزدیکی تهران بر اثر خطای انسانی مورد اصابت موشک قرار گرفت و ۱۷۶ سرنشین آن که عمدتا ایرانی و بقیه از اتباع کانادا، سوئد، افغانستان، انگلیس و اوکراین بودند، جان باختند. صبح  ۲۱ دی ماه، ستادکل نیروهای مسلح در خصوص سقوط هواپیمای مسافربری خطوط هوایی اوکراین، با صدور اطلاعیه‌ای، این حادثه را ناشی از خطای انسانی خواند و  اعلام کرد که بلافاصله مقصر آن را به سازمان قضایی نیروهای مسلح معرفی می‌کند تا با خطاهای صورت گرفته برخورد قانونی صورت گیرد./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار