جزئیات گفتگوی عراقچی و فرمانده ارتش پاکستان طرح ترامپ برای ممنوعیت روادید مهاجرتی ۷۵ کشور لغو شد چین: اقدامات یک‌جانبه آمریکا علیه شرکای ایران «غیرقانونی» است اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد حزب‌الله: با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است!

عضو پارلمان سوریه:توافق امضا شده با تهران پیامی آشکار برای دشمن

عضو پارلمان سوریه:توافق امضا شده با تهران پیامی آشکار برای دشمن عضو پارلمان سوریه در خصوص توافق نظامی امضا شده میان ایران و سوریه تأکید کرد که این توافق پیامی آشکار در زمینه پدافند هوایی سوریه به دشمن مخابره می‌کند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۴۸ - ۱۹ تير ۱۳۹۹ - 2020 July 09
کد خبر: ۴۹۸۸۱

به گزارش راهبرد معاصر «مهند الحاج علی» نماینده پارلمان سوریه، امروز (پنجشنبه)، به توافق نظامی روز گذشته ایران و سوریه واکنش نشان داد و آن را پیامی آشکار به برای دشمن خواند.

به گزارش پایگاه خبری «العهد»، نماینده سوریه در این خصوص گفت: «توافق امضا شده با تهران پیامی آشکار به دشمن است درباره اینکه هرگونه تجاوز به حریم هوایی ما با [سامانه‌های] دفاعی پیشرفته‌تری مواجه خواهد شد».

«علی ایوب» وزیر دفاع سوریه و «محمد باقری» رئیس ستاد کل نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران، روز گذشته، در زمینه گسترش‌‌ همکاری‌های نظامی توافق امضا کردند.

 سرلشکر باقری روز گذشته پس از امضای توافق با سوریه تأکید کرد که سامانه‌‌های پدافند هوایی سوریه را در راستای تحکیم همکاری‌های نظامی میان دو کشور، تقویت خواهیم کرد.

این توافق درست پس از آن است که جنگنده‌های رژیم صهیونیستی چندین بار با استفاده حریم‌هوایی لبنان و یا اردن به اهدافی در شرق و شمال غرب سوریه حملات موشکی انجام داده‌اند.

«روعی قیس» تحلیلگر نظامی شبکه «کان‌نیوز» تلویزیون رژیم صهیونیستی در ارتباط با توافق نظامی ایران و سوریه گفت که ایران می‌خواهد با این اقدام دو پیام به تل‌آویو مخابره کند؛ اول اینکه این کشور در سوریه باقی خواهد ماند و حملات نمی‌تواند آنها را از این کشور خارج کند و دوم اینکه ایران و همپیمانانش قادر هستند «اسرائیل را از خاک سوریه هدف قرار دهند»

 

فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار