فیلم| لحظه دستگیری هانی کُرده شرور سطح یک به ضرب گلوله پلیس مدیرعامل پرسپولیس استعفا کرد/ جانشین درویش مشخص شد عکس / پزشکیان پای تخته رفت؛ تصاویری از جلسه بررسی راهکار‌های رفع ناترازی انرژی فیلم/ انهدام باند کلاهبرداری اتباع که با گروگانگیری صوری اقدام به اخاذی می‌کردند برد سخت کهکشانی‌ها مقابل آلاوز/ گلزنی کاماوینگا در روز اخراج امباپه پایان گروگان‌گیری در بهارستان؛ ۳ آدم‌ربا دستگیر شدند آتش‌بازی اعجوبه اسپانیایی در فرانسه/ آلکاراس قهرمان تنیس مونته‌کارلو شد لژیونر ایرانی در رادار پرسپولیس و تراکتور کدام ویتامین برای سلامت مغز ضروری است؟ شکست ۹ بر صفر علی ارسلان در کشتی فرنگی قهرمانی اروپا/ ناکامی قهرمان المپیک در نیمه نهایی بازداشت همخانه فراری پس از سقوط مرموز زن جوان از طبقه چهارم فیلم / پرداخت وام به بازنشستگان دوباره از سرگرفته شد تیم ملی فوتسال ایران نایب قهرمان تورنمنت تایلند شد یک جوان در آبشار شیرآباد غرق شد نقص فنی در سیستم ترمز کامیون کشنده ۵ فوتی در سنندج برجای گذاشت

سعادتمند: با تیم امیدمان هم از حیثیت استقلال دفاع می‌کنیم

مدیرعامل باشگاه استقلال گفت: سرپرست فدراسیون پزشکی ورزشی گفته است بازی با پارس جنوبی معوقه تلقی خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۱۶ - ۲۰ تير ۱۳۹۹ - 2020 July 10
کد خبر: ۵۰۰۲۹

به گزارش راهبرد معاصر، احمد سعادتمند در خصوص نگرانی هواداران درباره مصاف این تیم و پارس جنوبی جم اظهار داشت: ما همه تلاش خود را کردیم تا مقتدرانه در این بازی شرکت کنیم ولی همه می‌دانند به دلیل مثبت شدن تست کرونا برخی از اعضای تیم ما، راهی جم نشدیم. بر اساس جلسات متعدد برگزار شده و صحبت‌های دکتر خلیلیان سرپرست فدراسیون پزشکی ورزشی، 9 مورد از تست‌های انجام شده از سوی آزمایشگاه معتبر بیمارستان مسیح دانشوری مورد قبول واقع شده است. بنابراین و بر اساس صحبت‌های او، بازی ما با پارس جنوبی جم معوقه تلقی خواهد شد.

 

وی در واکنش به اظهارات اخیر برخی از مسئولان تیم‌های مختلف در خصوص استقلال، عنوان کرد: آن باشگاهی که باید صحبت کند ما هستیم و خواهش می‌کنیم دیگران سکوت کنند و تنها درباره تیم خودشان صحبت کنند. یک فردی هم توهینی را در یک مکانی به معاونت پزشکی باشگاه استقلال انجام داد و از او می‌خواهم رسما عذرخواهی کند وگرنه ما ناچار به برخورد قانونی خواهیم شد.

 

مدیرعامل استقلال در واکنش به نگرانی هواداران از غیبت چند بازیکن این تیم به دلیل ابتلا به کرونا، عنوان کرد: حیف که نمی‌توانم برای تیمم بازی کنم؛ وگرنه این کار را می‌کردم. استقلال، پرافتخارترین تیم ایرانی در آسیا است و بزرگترین تیم ایران. مطمئن باشید حتی اگر تیم امیدمان در ادامه مسابقات وارد زمین شود، از نام و حیثیت این باشگاه بزرگ دفاع می‌کند. حتی اگر شده با تیم امیدمان بازی کنیم، شرفمان را نمی فروشیم. اگرچه که باید در چند جبهه بجنگیم. برای ما فقط مستطیل سبز و دیدارها و نتایجش تعیین کننده نیست که اگر تعیین کننده بود، هرکس به خودش اجازه نمی‌داد هر حرفی را بیان کند.

 

سعادتمند در گفت‌وگو با رسانه باشگاه استقلال در خصوص اقدام منصوریان مبنی بر بخشیدن دو میلیارد مطالباتش هم گفت: هفته آینده تعداد دیگری از بزرگان هم به باشگاه مراجعه می‌کنند تا به خاطر عشق به استقلال و نام بزرگش، مطالبات خود را ببخشند. این می‌تواند زمینه‌ای برای سایر عزیزان شود تا این عمل جوانمردانه را انجام دهند.

 

منبع: فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار