زینب نصرالله: درد فراق پدرم بسیار سنگین است ۶۰۲ اسیر فلسطینی فردا آزاد خواهند شد جزئیات مراسم تشییع شهید نصرالله و صفی‌الدین در بیروت ابوعبیده اسامی ۶ اسیر اسراییلی را که شنبه آزاد می‌شوند اعلام کرد اسرائیل هویت یکی از اجساد تحویل گرفته شده از حماس را تائید نکرد اطلاعیه دفتر حافظ منافع ایران در واشنگتن درباره هم‌وطنانی که از آمریکا اخراج می‌شوند ریاست تشکیلات خودگردان فلسطین طرح محمود عباس درباره غزه را اعلام کرد سازمان درآمد داخلی آمریکا ۶۰۰۰ کارمند را اخراج می‌کند انفجار ۳ اتوبوس در جنوب تل‌آویو + فیلم  «کش پاتل» مدیر اف‌بی‌آی شد حماس: برای مذاکرات مرحله دوم آتش بس آماده‌ایم لغو کنفرانس خبری مقامات ارشد آمریکا و اوکراین به درخواست واشنگتن زلنسکی: با فرستاده ترامپ ملاقات سازنده‌ای داشتم گفت‌وگوی تلفنی پوتین با ولیعهد عربستان سعودی دبیرکل جنبش جهاد اسلامی فلسطین در دیدار با سرلشکر باقری: ایران خانه مقاومت است
سی ان ان مدعی شد

فرار بیش از 1000 داعشی از سوریه به کوه‌ها و دشت‌های غرب عراق

شبکه سی ان ان با اشاره به نزدیک شدن به پایان خلافت فیزیکی داعش به نقل از یک مقام ارشد نظامی آمریکا گزارش داد که صدها داعشی با 200 میلیون دلار پول نقد از سوریه به عراق فرار کرده‌اند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۱۳ - ۲۹ بهمن ۱۳۹۷ - 2019 February 18
کد خبر: ۵۰۴۲

به گزارش راهبردمعاصر؛ یک مقام ارشد نظامی آمریکا از فرار بیش از 1000 شبه نظامی داعشی از سوریه به کوهها و دشتهای غرب عراق طی شش ماه گذشته خبر داد. 

وی به شبکه سی ان ان گفته است که این افراد احتمالا بیش از 200 میلیون دلار پول نقد نیز با خود به همراه دارند. 

به گفته منابع آگاه نظامی، جنگجویان داعش در حالی به دنبال فرار از سوریه هستند که آخرین پایگاه آنها در جنوب شرقی سوریه در حال بازپس گیری است. گفته می‌شود برخی از این نیروهای داعشی از اعضای القاعده در عراق هستند. 

مقامات آمریکایی می‌گویند که ارزیابیها نشان می‌دهد که خلافت فیزیکی داعش به روزهای آخر خود نزدیک شده است. 

اوایل ماه جاری میلادی، جوزف ووتل ژنرال ارشد آمریکایی و فرمانده نظامی آمریکا در ائتلاف ضد داعش گفته بود که 20 تا 30 هزار نیروی داعش باقی مانده‌اند که با تخمین سازمان ملل در ماه اوت در همین زمینه همخوانی دارد.  یک گزارش وزارت دفاع آمریکا نیز نشان می‌دهد که حدود 15 تا 17 هزار داعشی در عراق و حدود 14 هزار نیروی داعش نیز در سوریه باقی مانده‌اند. 

در عین حال، برخی رسانه‌ها از زد و بند نیروهای آمریکایی با عناصر داعشی و انتقال آن‌ها با بالگردهای خود به مکان‌های نامعین همراه با طلاهای سرقتی از مردم سوریه و عراق اشاره کردند.

 خبرگزاری «سانا» روزیک شنبه گزارش داد که بالگردهای آمریکایی  داعشی‌های تسلیم شده را با جعبه‌های حاوی مقادیر زیادی طلا از منطقه «الدشیشه» در استان «الحسکه»  در جنوب سوریه به مکانی دیگر منتقل کرده‌اند.  

منابع محلی مدعی شدند که گروه‌های تروریستی طلاهای سرقتی را در شهر الدشیشه در مکانی امن نگهداری می‌کردند. گفته می‌شود تروریست‌های داعش 40 تن طلای  مردم شهر موصل در عراق و دیگر نواحی در سوریه را به الدشیشه انتقال داده بودند.

دیدبان حقوق بشر سوریه نیز در روزهای گذشته اعلام کرده بود که ائتلاف آمریکا در تلاش است، سرکرده‌ها و عناصر داعش را که در دیرالزور سوریه محاصره هستند، وادار کند که تسلیم شوند و هدف این ائتلاف، تصاحب 40 تن طلا و میلیون‌ها دلاری است که در دست عناصر داعش قرار دارد.

انتهای پیام/فارس

ارسال نظر