اولین ربات انسان‌نمای طبل‌زن دنیا را بشناسید توزیع دارو در موکب‌های مرز مهران ممنوع شد جزئیات انسداد مسیر‌های تونل توحید برای امشب دادستان تهران: شرکت‌های هواپیمایی مسئول تخلف در زمینه قیمت بلیت هستند هشدار سطح نارنجی برای سه استان شرقی کشور/ آماده باش کامل دستگاه‌های امدادی و خدماتی باستان‌شناسان به «قدیمی‌ترین سکونت‌گاه انسان در ایران» بازگشتند مهلت ۱۵ روزه دادستانی برای ساماندهی کالا‌های خطرناک دستگیری ۱۰ نفر از عاملان نزاع مسلحانه تربت‌حیدریه بازداشت جیب‌بر‌های زن پاکستانی توسط پلیس ایران/ زوار مراقب جیب‌بر‌ها باشند تخلف دو شرکت بزرگ توزیع برنج محرز شد شهادت محیط‌بان پارک ملی گلستان در درگیری با شکارچیان غیرمجاز انتشار تصویر جاسوس موساد که امروز اعدام شد/ روزبه وادی که بود؟ ماجرای مشکل حقوقی املاک آموزش و پرورش چیست؟ گرمازدگی باعث آسیب به اندام‌های حیاتی می‌شود محرومیت ۵۰ درصد موالید کشور از شیر مادر کشف ۳ ریزپرنده و کلت جنگی از سوداگر مرگ در پیشوا

رضا عسگری به اتهام جاسوسی موشکی اعدام شد

سخنگوی قوه قضائیه گفت: هفته گذشته حکم اعدام کارمند بازنشسته وزارت دفاع که برخی اطلاعات موشکی را به سیا فروخته بود، اجرا شد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۰۰ - ۲۴ تير ۱۳۹۹ - 2020 July 14
کد خبر: ۵۰۵۵۴
تعداد نظرات: ۱ نظر

به گزارش راهبرد معاصر، غلامحسین اسماعیلی سخنگوی قوه قضاییه روز سه شنبه در بیست و نهمین نشست خبری خود درباره اینکه حکم اعدام موسوی مجد، اجرا شد یا نه گفت: اجرای حکم فرآیندی دارد و اینگونه نیست که امروز قطعی شد و فردا اجرا شود. این حکم اجرا نشده، ولی جزو حکم‌های لازم‌الاجرای ماست. کاری به فضاساز‌ی‌ها نداریم، ولی امنیت جامعه و کشور خط قرمز ماست و هرکسی بخواهد آن را به مخاطره بیندازد، دستگاه قضا ورود خواهد کرد و در این حوزه اهل مسامحه نیستیم. مگر می‌شود کسی اسرار کشور را به بیگانگان بفروشد و ما بیکار باشیم.

 

وی ادامه داد: هفته قبل حکم مشابهی درباره کارمند بازنسشته هوافضای وزارت دفاع را اجرا کردیم. او ۹۱ بازنشسته شد و بعد از آن به سیا وصل شد و اطلاعاتی که در تولید موشک‌هایمان داشت بخشی از اطلاعات را به سیا فروخت و از آن پول گرفت. بازداشت شد و محاکمه شد و محکوم به اعدام شد و هفته قبل هم اعدام شد. او رضا عسکری بود. بدانند که اشراف اطلاعاتی است. عسکری تحت رصد قرار گرفت و مستندات جمع شد و در نهایت حکمش اجرا شد.
منبع: تسنیم

ارسال نظر
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱
چراغی
Iran (Islamic Republic of)
۱۵:۴۶ - ۱۳۹۹/۰۴/۲۴
0
0
باید در میدان آزادی تهران به دار آویزانش می کردنند تا درس عبرت برای بعضی ها شود