جزئیات انسداد مسیر‌های تونل توحید برای امشب دادستان تهران: شرکت‌های هواپیمایی مسئول تخلف در زمینه قیمت بلیت هستند هشدار سطح نارنجی برای سه استان شرقی کشور/ آماده باش کامل دستگاه‌های امدادی و خدماتی باستان‌شناسان به «قدیمی‌ترین سکونت‌گاه انسان در ایران» بازگشتند مهلت ۱۵ روزه دادستانی برای ساماندهی کالا‌های خطرناک دستگیری ۱۰ نفر از عاملان نزاع مسلحانه تربت‌حیدریه بازداشت جیب‌بر‌های زن پاکستانی توسط پلیس ایران/ زوار مراقب جیب‌بر‌ها باشند تخلف دو شرکت بزرگ توزیع برنج محرز شد شهادت محیط‌بان پارک ملی گلستان در درگیری با شکارچیان غیرمجاز انتشار تصویر جاسوس موساد که امروز اعدام شد/ روزبه وادی که بود؟ ماجرای مشکل حقوقی املاک آموزش و پرورش چیست؟ گرمازدگی باعث آسیب به اندام‌های حیاتی می‌شود محرومیت ۵۰ درصد موالید کشور از شیر مادر کشف ۳ ریزپرنده و کلت جنگی از سوداگر مرگ در پیشوا سیستان و بلوچستان چهارشنبه ۱۵ مرداد تعطیل شد شرور هفت تیرکش پایتخت دستگیر شد

2 محکوم اعدام شده در آذربایجان غربى مستحق عفو نبودند

سخنگوى قوه قضائیه در خصوص اجراى حکم اعدام 2 محکوم امنیتى، گفت: 2 مرحله پرونده این افراد به کمیسیون عفو و بخشودگى قوه قضائیه ارسال شد اما این دو نفر مستحق عفو نبودند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۰۸ - ۲۴ تير ۱۳۹۹ - 2020 July 14
کد خبر: ۵۰۶۳۱

به گزارش راهبرد معاصر، غلامحسین اسماعیلى سخنگوى قوه قضائیه در بخش خبرى ساعت ٢١ در خصوص اجراى حکم اعدام دو محکوم امنیتى در آذربایجان غربى، عنوان کرد: این پرونده دو مرتبه به دیوان عالى کشور ارسال شد و در یک مرحله دیوان عالى کشور دستور تکمیل تحقیقات و بررسى‌هاى جانبى را صادر کرد.

 

وی خاطرنشان کرد: مجددا پرونده براى تأمین نظر شعبه دیوان عالى کشور و تحقیقات تکمیلى به استان آذربایجان غربى رفت و پس از انجام تحقیقات تکمیلى نهایتا حکم صادره از دادگاه استان آذربایجان غربى به تأیید دیوان عالى کشور رسید.

 

وى تصریح کرد: بعد از قطعیت دادنامه، دو مرحله پرونده این افراد به کمیسیون عفو و بخشودگى قوه قضائیه ارسال شد که در هر دو مرحله با حضور اعضاى کمیسیون بررسى‌هاى جامع انجام شد و این افراد را مستحق عفو و تخفیف مجازات به لحاظ جنایتى هولناکى که انجام شده بود و شهادت جمعى از هموطنان در شهرستان مهاباد، ندانستند.

 

اسماعیلى اذعان کرد: این فرایند باعث طولانى شدن رسیدگى و فراهم شدن مقدمات اجراى حکم شد و نهایتا امروز در استان آذربایجان غربى حکم قانونى این دو متهم تروریست وابسته به گروهک هاى ضدانقلاب به مرحله اجرا درآمد.

 

منبع: فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار