سرلشکر رضایی: آمریکا جلب اعتماد کند تا مذاکره کنیم زلنسکی: پوتین به ایران کمک می‌کند ترامپ: در فرانسه انقلاب در جریان است اعتراف نتانیاهو به نگرانی از نتایج انتخابات و ادامه لفاظی‌های علیه ایران ویتکاف و کوشنر فردا به مسکو می‌روند روبیو: توافق کردن با ایران دشوار است! ناتو: تجهیزات بیشتری به دریای سیاه می‌فرستیم محسن رضایی: به هیچ وجه ذره‌ای از مواد هسته‌ای غنی شده از ایران خارج نخواهد شد کاتس: از لبنان عقب‌نشینی نمی‌کنیم سفر ماکرون به کشور‌های عربی با وجود ناآرامی‌های داخلی ادعای ترامپ: وضعیت خوبی در قبال ایران داریم سخنگوی سپاه پاسداران: پاسخ ایران به تجاوز جدید، جهان را با بحران انرژی رو‌به‌رو می‌کند هشدار وزارت امور خارجه درباره سفر به فرانسه، بلژیک و ایتالیا در دیدار وزیر امور خارجه روسیه: تاکید سرلشکر رضایی بر اراده ایران برای تحکیم همکاری راهبردی با روسیه مسعود پزشکیان با سرگئی لاوروف دیدار کرد پاکستان: متعهد به ادامه میانجیگری میان ایران و آمریکا هستیم

ادامه روند تحقیقات درباره ترور سردار سلیمانی و ابومهدی مهندس

ادامه روند تحقیقات درباره ترور سردار سلیمانی و ابومهدی مهندس نماینده ائتلاف فتح در پارلمان عراق اعلام کرد که تحقیقات درباره عملیات فرودگاه بغداد که به شهادت فرماندهان پیروزی و همراهان آنها منجر شد، ادامه دارد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۱۷ - ۲۵ تير ۱۳۹۹ - 2020 July 15
کد خبر: ۵۰۷۱۳

به گزارش راهبرد معاصر، فاضل جابر نماینده ائتلاف فتح در پارلمان عراق اعلام کرد که تحقیقات درباره عملیات فرودگاه بغداد که به شهادت فرماندهان پیروزی و همراهان آنها منجر شد، به منظور آگاهی از دخالت طرفهای داخلی، همچنان ادامه دارد.

 

وی افزود: تحقیق درباره حادثه فرودگاه بغداد که به شهادت فرماندهان پیروزی(سردار سلیمانی و ابومهدی المهندس) و همراهان آنها منجر شد، آسان نیست زیرا به جمع آوری اطلاعات زیاد داخلی و خارجی نیاز دارد زیرا این عملیات در واشنگتن طراحی شده و در سوریه و عراق اجرایی شده است.

 

فاضل جابر تاکید کرد: کمیته حقیقت یاب به شکل جدی و در بالاترین سطح به روند تحقیقات ادامه می دهد و به ویژه درباره دخالت طرف داخلی عراق در اجرای این عملیات و اطلاعاتی که آنها از مسیر حرکت فرماندهان پیروزی به آمریکاییها داده اند و نیز طرفهای مختلفی که با آمریکایی ها در داخل سوریه همکاری کرده اند.

 

گفتنی است که بامداد سیزدهم دی‌ماه سال گذشته، سپهبد قاسم سلیمانی فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و «ابومهدی المهندس» جانشین فرمانده نیروهای حشد شعبی و تنی چند از دیگر اعضای این سازمان در حمله پهپادی ارتش آمریکا که به‌دستور شخص ترامپ صورت گرفت، در نزدیکی فرودگاه بین‌المللی بغداد به شهادت رسیدند.

 

منبع: مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار