پزشکیان در آیین دریافت استوارنامه سفیر جدید نیوزیلند: زورگویی در قاعده گفت‌و‌گو نمی‌گنجد روند بررسی برنامه‌های «مدنی‌زاده» در کمیسیون اقتصادی مجلس سخنگوی دولت: دولت اعتراض کامیونداران را به رسمیت می‌شناسد نحوه جذب منابع انسانی در آموزش و پرورش اصلاح شد نیروی زمینی ارتش ۵ پایگاه موشکی در ساختار خود پیش‌بینی کرد مهاجرانی: ایران با حفظ منافع ملی مذاکره را ترک نخواهد کرد / تمام سناریو‌های ما روی میز است محمود احمدی نژاد عازم اروپا شد + جزئیات دستورات معاون اول رئیس‌جمهور برای اطفای حریق در پارک ملی گلستان الحاق ۱۰ فروند بالگرد باز آماد شده به هوانیروز ارتش قالیباف: بولیوار صدای استقلال را از دل ملت‌های تحت ستم بیرون کشید قالیباف قانون اصلاح پرداخت فوق‌العاده خاص را ابلاغ کرد دستور رییس جمهور برای پرداخت حقوق کارمندان مبتنی‌بر عملکرد سخنگوی هیات رئیسه مجلس: مدنی‌زاده به عنوان وزیر پیشنهادی اقتصاد به مجلس معرفی شد نائب رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس: قصور بانک‌ها در پرداخت وام ازدواج محرز است سلیمی، نماینده مجلس: امضای سرپرست وزارت اقتصاد از فردا بی‌اعتبار است

روحانی: حالا که برق و آب ما قطع نمی‌شود این نعمت را حس نمی‌کنیم

رئیس جمهور در چهاردهمین هفته از افتتاح طرح‌های مهم ملی در حوزه‌های مختلف با شعار «تدبیر و امید برای جهش تولید» دستور آغاز بهره‌برداری رسمی از ۱۸ پروژه ملی در حوزه آب و برق در استان هرمزگان با سرمایه‌گذاری ۲ هزار و ۶۶۷ میلیارد تومان و اشتغالزایی برای ۵ هزار نفر را صادر کرد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۳۴ - ۲۶ تير ۱۳۹۹ - 2020 July 16
کد خبر: ۵۰۸۱۶

به گزارش ذاهبرد معاصر، حجت‌الاسلام حسن روحانی رئیس جمهور روز پنجشنبه ضمن دستور بهره‌برداری از طرح‌های حوزه آب و برق در استان هرمزگان اظهار کرد: همه مردم ما توجه دارند اما وقتی در نعمت هستیم به آن توجهی نداریم و الان که برق و آب ما قطع نمی‌شود این نعمت را حس نمی‌کنیم اما کار عظیم و بزرگی که در این زمینه وزارت نیرو انجام داده قابل توجه است.


وی افزود: در ابتدای انقلاب ۷۴ درصد مردم ما در شهرها به آب آشامیدنی بهداشتی دسترسی داشتند و الان این به ۹۹/۹۹ درصد رسیده است. امروز از ۲۹ تصفیه خانه آب اول انقلاب به ۱۶۹ تصفیه خانه تا پایان سال می‌رسیم و در شش ماه اول سال بعد هم امیدواریم هشت تصفیه خانه افتتاح شود.

 

روحانی تاکید کرد: آنهایی که می گویند انقلاب اسلامی چه کرده است باید گفت که در مورد ساخت تصفیه خانه فاضلاب ما الان ۶۳برابر بیشتر از اول انقلاب تصفیه خانه داریم.

 

رییس جمهوری با بیان اینکه حدود ۲۶ میلیارد متر مکعب آب در اختیار استان‌های ساحلی بدون نمک‌زدایی قرار می‌گیرد، گفت: اگر خوزستان هم نیاز داشته باشد به این آب دسترسی پیدا می‌کند. اما همین استان‌های ساحلی به آب شیرین نیاز دارند که چهار میلیارد متر مکعب آب شور را وقتی نمک‌زدایی کنیم به یک‌سوم کاهش پیدا می‌کند و ما باید از آب دریای عمان، خلیج فارس و دریای خزر هم در این زمینه برای استانهای نزدیک به ساحل که به آب شیرین نیاز دارند، استفاده کنیم.

 

روحانی با تاکید بر اینکه ما باید نمک‌زدایی از آب‌ها را در چارچوب حفظ محیط‌زیست انجام دهیم، اظهار کرد: در این زمینه بخش خصوصی ما باید وارد شود و آب را شیرین کند. ما الان ۶۱ آب‌شیرین‌کن در کشور داریم که بخش عمده آن در استان هرمزگان قرار دارد. همچنین ۲۴ آب‌شیرین‌کن هم در حال احداث است و در مجموع از ۸۵ آب‌شیرین‌کن - که تا پایان سال به این رقم می‌رسیم - بخش بزرگی از آنها در دولت تدبیر و امید تاسیس شده است.

 

وی افزود: امروز با توجه به شیوع کرونا در کشور بسیار به آب و برق بیش از گذشته نیازمندیم و کمبود آن می‌تواند به قیمت جان انسانها تمام شود. ما در شرایط تحریم هستیم اما همه این‌ها که دارد احداث می‌شود، بخش اعظمش به دست هموطنان خودمان ساخته می‌شود.

 

روحانی تصریح کرد: حدود ۹۰ درصد از صنعت برق ما با خودکفایی پیش می‌رود و در این زمینه باید به خودکفایی مطلق برسیم. ما از ماسک گرفته تا سایر نیازمندیهای بهداشتی توسط متخصصان داخلی خودمان انجام می‌شود و ما را از خارج بی‌نیاز کرده است.

 

رییس جمهوری در پایان گفت: از اول انقلاب فیلم‌هایی از منطقه بشاگرد پخش می‌شد که چقدر شرایط‌شان سخت است و امروز در جمهوری اسلامی خوشحالیم که آب آشامیدنی به این منطقه می‌رسد و فاز اول این طرح اجرایی شده است.

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده