پاکستان: مذاکرات فنی ایران و آمریکا از یکشنبه آغاز می‌شود حزب‌الله: ادعای اسرائیل درمورد محاصره نیرو‌های مقاومت در ارتفاعات علی الطاهر کذب است هیئت بلندپایه پاکستان فردا به سوئیس سفر می‌کند / شهباز شریف و عاصم منیر میانجی مذاکرات ایران و آمریکا الجزیره: ایران در حال اعمال فشار حداکثری علیه ترامپ است در پی بسته شدن تنگه هرمز؛ نتانیاهو دستور توقف حملات نظامی در لبنان را صادر کرد قالیباف، عراقچی و باقری‌کنی در راه ژنو + جزئیات ترکیب تیم مذاکره‌کننده ایران با آمریکا ادعای سنتکام درباره «افزایش تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز» تنگه هرمز دوباره بسته شد + بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا فوری / هیئت دیپلماتیک ایران عازم سوئیس شد تنگه هرمز را تا عقب‌نشینی کامل اسرائیل از لبنان مسدود کنید نعیم قاسم: گزینه‌ای به نام تسلیم وجود ندارد/ شکست طرح نابودی حزب‌الله ابوعبیده: تلاش‌های اشغالگران برای جدا کردن جبهه‌ها راه به جایی نمی‌برد تحرک چهار سوخت‌رسان آمریکایی در خاورمیانه فرانسه درباره لغو تحریم‌های ایران شرط گذاشت نتانیاهو: تا هر زمان لازم باشد در جنوب لبنان می‌مانیم حزب الله: دشمن اسرائیلی هیچگاه به توافقی پایبند نبوده است

شروع تحقیقات قضایی علیه ولیعهد امارات

شروع تحقیقات قضایی علیه ولیعهد امارات فعالان حقوق بشر در فرانسه از شروع تحقیقات قضایی در خصوص پرونده ولیعهد ابوظبی به دلیل شکنجه‌ اسیران جنگی و جنایت جنگی در یمن خبر دادند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۴۴ - ۲۷ تير ۱۳۹۹ - 2020 July 17
کد خبر: ۵۰۹۹۷

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از خبرگزاری فرانس ۲۴، فعالان حقوق بشر در فرانسه شاهزاده‌ی ابوظبی را به جرم ارتکاب جنایات جنگی در یمن متهم و اقدام به ارائه‌ی دادخواستی علیه او کرده‌اند که در آن خواستار انجام تحقیقات قضایی در خصوص پرونده‌ی شکنجه در یمن شده‌اند.

در این دادخواست قضایی که در پاریس به جریان افتاده است، ائتلاف تحت حمایت عربستان سعودی به «شکنجه‌گری، جنگ‌افروزی، کشتن زنان و کودکان و تحریم یمن که منتهی به قحطی و گرسنگی گسترده در این کشور شده» متهم شده است که در آن محمد بن زاید ولیعهد ابوظبی به عنوان جانشین فرماندهی نیروهای مسلح امارات مسئول آن است.

محمد بن زاید آل نهیان، ولیعهد ابوظبی که با محمد بن سلمان، ولیعهد عربستان سعودی روابط خوبی دارد چندی پیش برای دیدار با امانوئل ماکرون، رئیس جمهوری فرانسه در پاریس حضور یافته بود.

رئیس جمهور فرانسه اذعان کرده است که در ملاقات با ولیعهد ابوظبی به گفت‌وگو و مذاکره در مورد ثبات در خاورمیانه، جنگ در یمن و ایران و موضوعاتی دیگر پرداخته‌اند بدون آنکه جزئیات بیشتری از این ملاقات ارائه دهد.

براساس اطلاعات سازمان جهانی بهداشت از زمان شروع دخالت‌های نیروهای تحت حمایت عربستان نزدیک به ۱۰ هزار نفر در یمن کشته شده‌اند و ۱۴ میلیون نفر نیز آواره جنگی محسوب شده و در معرض سوءتغذیه و گرسنگی قرار دارند.

 

ایسنا

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار