گروسی: دوران اجماع قدرت‌های بزرگ علیه ایران به پایان رسیده و احتمالاً تا مدت‌های مدید باز نمی‌گردد اعتراض بقایی به اعتراف دبیرکل ناتو به همکاری با آمریکا و اسرائیل در جنگ با ایران / ناتو باید بابت همه پیامد‌های این جنگ تجاوزکارانه پاسخگو باشد ادعای ترامپ درباره بمباران مدرسه میناب: کار آمریکا نبوده! سنای آمریکا نظر ترامپ را جلب کرد / عقب نشینی از بررسی قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ علیه ایران هشدار جدی نیروی دریای سپاه درباره تردد شناور‌ها در تنگه هرمز / فقط عبور از این مسیر‌ها مجاز است سنتکام مدعی کشته شدن یکی از رهبران داعش در سوریه شد پایان دادگاه نتانیاهو بعد از ۹۸ جلسه سخنگوی هیئت مذاکره کننده در واکنش به ادعا‌های روبیو: صلح واقعی با پایان مداخلات آمریکا و خاتمه اشغالگری محقق می‌شود روبیو: یادداشت تفاهم با ایران ظرف ۶۰ روز اجرا خواهد شد قالیباف: کشور‌های غرب آسیا و اسلامی باید نظم جدیدی را متکی بر ظرفیت‌ها، منابع و مردم خود بنا کنند عراقچی همتای عربستانی خود را در جریان آخرین روند مذاکرات، پیشرفت‌های حاصل‌شده در اجرای تفاهمات قرار داد آمریکا فعالیت سفارت خود در کویت را از سر گرفت قالیباف با علی‌اف دیدار کرد ترامپ: ایران خبر داد که از تنگه هرمز عوارض نمی‌گیرد ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند

آمار مبتلایان و قربانیان کرونا درجهان امروز شنبه ۲۸ تیر ۹۹/ تعداد مبتلایان از مرز ۱۴ میلیون نفر گذشت

آمار مبتلایان و قربانیان کرونا درجهان امروز شنبه ۲۸ تیر ۹۹/ تعداد مبتلایان از مرز ۱۴ میلیون نفر گذشت شمار مبتلایان و قربانیان کروناویروس در جهان همچنان رو به افزایش است و براساس آخرین آمارها، شمار قربانیان بیماری کووید-۱۹ تاکنون به ۵۹۹ هزار و ۴۱۶ نفر رسیده است.
تاریخ انتشار: ۱۰:۴۳ - ۲۸ تير ۱۳۹۹ - 2020 July 18
کد خبر: ۵۱۰۳۴

به گزارش راهبرد معاصر، روند افزایش آمار مبتلایان به بیماری کووید-۱۹ که تاکنون در ۲۱۳ کشور و منطقه در جهان شیوع یافته، ادامه دارد و این بیماری همچنان در دنیا قربانی می‌گیرد.

 

تازه‌ترین آمارها حاکی از آن است که شمار مبتلایان کروناویروس جدید در جهان به ۱۴ میلیون و ۱۹۴ هزار و ۱۴۰ نفر رسیده و تاکنون مرگ ۵۹۹ هزار و ۴۱۶ نفر در اثر این بیماری تأیید شده است.

 

همچنین بنابر تازه‌ترین آمارها تاکنون هشت میلیون و ۴۷۰ هزار و ۲۷۵ نفر از بیماران مبتلا به کووید-۱۹بهبود یافته‌اند.

 

از میان پنج میلیون و ۱۲۴ هزار و ۴۴۹ مورد ابتلای فعال در سراسر جهان، ۹۹ درصد موارد یعنی پنج میلیون و ۶۴ هزار و ۶۰۴ نفر وضعیت خفیف داشته‌اند و تنها ۵۹ هزار و ۸۴۵ مورد معادل یک درصد از کل موارد در وضعیت وخیم قرار دارند.

 

همچنین از نه میلیون و ۶۹ هزار و ۶۹۱ پرونده مختومه بیماران مبتلا به کرونا، هشت میلیون و ۴۷۰ هزار و ۲۷۵ نفر معادل ۹۳ درصد از موارد بهبود یافته و ۵۹۹ هزار و ۴۱۶ نفر معادل هفت درصد از موارد جان خود را از دست داده‌اند.

 

آمریکا همچنان درصدر فهرست کشورهای درگیر با بیماری کووید-۱۹ قرار داشته و بیشترین آمار قربانیان و مبتلایان به این بیماری را به خود اختصاص داده است.

 

از سوی دیگر برزیل و هند به لحاظ تعداد مبتلایان به ترتیب در رتبه‌های دوم و سوم جای گرفتند و برزیل و انگلیس نیز پس از آمریکا بیشترین شمار قربانیان ناشی از کروناویروس را به خود اختصاص داده‌اند.

 

بنا بر گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی "ورلداُمتر"، تعداد مبتلایان و قربانیان این بیماری در کشورهایی که بنا بر گزارش‌های رسمی بالاترین آمارها را داشته‌اند تا لحظه انتشار این خبر به ترتیب به شرح زیر است:

 

۱. آمریکا سه میلیون و ۷۷۰ هزار و ۱۲ مبتلا، ۱۴۲ هزار و ۶۴ قربانی

۲. برزیل دو میلیون و ۴۸ هزار و ۶۹۷ مبتلا، ۷۷ هزار و ۹۳۲ قربانی

۳. هند یک میلیون و ۴۰ هزار و ۴۵۷ مبتلا، ۲۶ هزار و ۲۸۵ قربانی

۴. روسیه ۷۵۹ هزار و ۲۰۳ مبتلا، ۱۲ هزار و ۱۲۳ قربانی

۵. پرو ۳۴۵ هزار و ۵۳۷ مبتلا، ۱۲ هزار و ۷۹۹ قربانی

۶. آفریقای جنوبی ۳۳۷ هزار و ۵۹۴ مبتلا، ۴۸۰۴ قربانی

۷. مکزیک ۳۳۱ هزار و ۲۹۸ مبتلا، ۳۸ هزار و ۳۱۰ قربانی

۸. شیلی ۳۲۶ هزار و ۵۳۹ مبتلا، ۸۳۴۷ قربانی

۹. اسپانیا ۳۰۷ هزار و ۳۳۵ مبتلا، ۲۸ هزار و ۴۲۰ قربانی

۱۰. انگلیس ۲۹۳ هزار و ۲۳۹ مبتلا، ۴۵ هزار و ۲۳۳ قربانی

 

پس از آن ایران با ۲۶۹ هزار و ۴۴۰ بیمار مبتلا به کووید-۱۹ و ۱۳ هزار و ۷۹۱ قربانی ناشی از آن در رتبه یازدهم جدول کشورهای درگیر کرونا در جهان قرار گرفته است.

 

سپس کشورهای پاکستان با ۲۶۱ هزار و ۹۱۶ مبتلا، عربستان سعودی با ۲۴۵ هزار و ۸۵۱ مبتلا، ایتالیا با ۲۴۳ هزار و ۹۶۷ مبتلا، ترکیه با ۲۱۷ هزار و ۷۹۹ مبتلا، آلمان با ۲۰۲ هزار و ۳۴۵ مبتلا، بنگلادش با ۱۹۹ هزار و ۳۵۷ مبتلا، کلمبیا با ۱۸۲ هزار و ۱۴۰ هزار مبتلا، فرانسه با ۱۷۴ هزار و ۶۷۴ مبتلا، آرژانتین با ۱۱۹ هزار و ۳۰۱ مبتلا، کانادا با ۱۰۹ هزار و ۶۶۹ مبتلا و قطر با ۱۰۵ هزار و ۸۹۸ مبتلا تاکنون بیش از ۱۰۰ هزار مبتلا به کرونا را گزارش داده‌اند.

 

پس از آن عراق با ۸۸ هزار و ۱۷۱ مبتلا، مصر با ۸۶ هزار و ۴۷۴ مبتلا، چین با ۸۳ هزار و ۶۴۴ مبتلا، اندونزی با ۸۳ هزار و ۱۳۰ مبتلا، سوئد با ۷۷ هزار و ۲۸۱ مبتلا، اکوادور با ۷۲ هزار و ۴۴۴ مبتلا، قزاقستان با ۶۸ هزار و ۷۰۳ مبتلا، بلاروس با ۶۵ هزار و ۷۸۲ مبتلا، عمان با ۶۴ هزار و ۱۹۳ مبتلا، بلژیک با ۶۳ هزار و ۴۹۹ مبتلا، فیلیپین با ۶۳ هزار و ۱ مبتلا، کویت با ۵۸ هزار و ۲۲۱ مبتلا، اوکراین با ۵۷ هزار و ۲۶۴ مبتلا، امارات متحده عربی با ۵۶ هزار و ۴۲۲ مبتلا، بولیوی با ۵۶ هزار و ۱۰۲ مبتلا، هلند با ۵۱ هزار و ۴۵۴ مبتلا، پاناما با ۵۱ هزار و ۴۰۸ مبتلا و جمهوری دومینیکن با ۵۰ هزار و ۱۱۳ بیش از ۵۰ هزار مورد ابتلا را تاکنون ثبت کرده‌اند.

 

آمار مبتلایان و قربانیان کرونا درجهان امروز شنبه ۲۸ تیر ۹۹/ تعداد مبتلایان از مرز ۱۴ میلیون نفر گذشت

 

همچنین کشورهای پرتغال، سنگاپور، سرزمین‌های اشغالی، لهستان، افغانستان، بحرین، نیجریه، رومانی، سوئیس، ارمنستان، گواتمالا، هندوراس، ایرلند، آذربایجان، غنا، ژاپن، الجزایر، صربستان و مولداوی بیش از ۲۰ هزار مبتلا را تاکنون ثبت کرده‌اند.

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار