مدنی‌زاده: آغاز پذیره‌نویسی اولین صندوق ارزی، هفته آینده در بورس چرا تقاضای ارز از بازار رسمی فاصله می‌گیرد؟ قیمت نفت ایران از 100 دلار گذشت حضور ایران در نشست وزرای اقتصاد بریکس، فرصتی برای خنثی‌سازی تحریم ها نفت برنت تا ۱۱۰ دلار اوج گرفت همتی: تحریم، ابزار فشار است نه ابزار تعیین سرنوشت ایران شرایط برای خریداران مسکن سخت‌تر شد/ قیمت وام مسکن چقدر افزایش پیدا کرد؟ عصر قدرت کریدوری؛ وقتی جهان دوباره ارزش راه را کشف می‌کند وزیر راه: ایران به بن‌بست نمی‌رسد/چرا آزادراه حرم تا حرم مهم است؟ وزیر نیرو: 20 هزار مگاوات ناترازی برق برطرف شده است راز عدم تحقق نفت 200 دلاری؛ چین واقعاً قیمت نفت را کنترل کرد؟ سرمایه‌گذاری 30همتی در اینچه‌برون/5برنامه توسعه ای برای کریدور شرق خزر قیمت گوشت گوسفند اعلام شد/ هر کیلو گوشت وارداتی چند دلار برای ایرانی‌ها تمام می‌شود؟ قیمت دلار، یورو و سایر ارز‌ها امروز ۱۸ شهریور ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار / دلار ۶ پله بالا رفت + جدول قیمت نفت از ۱۰۰ دلار گذشت افزایش مبلغ کالابرگ به کجا رسید؟

اسامی سهام بورس با بالاترین و پایین‌ترین رشد قیمت امروز شنبه ۲۸ تیر ۹۹

اسامی سهام بورس با بالاترین و پایین‌ترین رشد قیمت امروز شنبه ۲۸ تیر ۹۹ سهامداران شرکت‌های پارس مینو، شهد ایران و سالمین در بورس و معامله‌گران شرکت‌های دارویی ره آورد تامین، گروه کارخانجات صنعتی تبرک و دامداری تلیسه نمونه هم در فرابورس بیشترین رشد قیمت را تجربه کردند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۰۷ - ۲۸ تير ۱۳۹۹ - 2020 July 18
کد خبر: ۵۱۰۷۰
به گزارش راهبرد معاصر،  شاخص بورس در جریان معاملات امروز بازار سرمایه با افت 32هزار و 666واحدی در ارتفاع یک‌میلیون و 809هزار و 33واحدی در ارتفاع یک میلیون و 741هزار و 296واحدی به کار خود پایان داد و تعداد 6میلیارد و 800میلیون سهم و حق‌تقدم به‌ارزش 12هزار و 514میلیارد تومان در یک میلیون و 625هزار نوبت مورد دادوستد قرار گرفت.
 
 
بر این اساس سهامداران شرکت‌های پارس مینو، شهد ایران و سالمین امروز بیشترین رشد قیمت را در بورس اوراق بهادار و در مقابل سهامداران شرکت‌های پالایش نفت تبریز، گسترش سرمایه‌گذاری ایران خودرو و سایپا آذین نیز بیشترین افت را در سبد سهام خود داشتند.
 
 
این گزارش می‌افزاید: در بازارهای فرابورس ایران هم با معامله 2میلیارد و 603میلیون ورقه به‌ارزش 5هزار و 357میلیارد تومان در 734هزار و 954نوبت، شاخص فرابورس (آیفکس) 301 واحد رشد کرد و در ارتفاع 18هزار و 857واحد قرار گرفت.
 
 
در این بازار هم امروز سهامداران شرکت‌های دارویی ره آورد تامین، گروه کارخانجات صنعتی تبرک و دامداری تلیسه نمونه افزایش قیمت را داشتند و در مقابل شرکت‌‌های تولیدات پتروشیمی قائد بصیر، بانک دی و فرابورس ایران هم بیشترین افت قیمت را شاهد بودند./ تسنیم
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار