ترافیک سنگین در محورهای چالوس و آزادراه تهران-شمال اژه‌ای: طرفدار پروپاقرص برگزاری دادگاه‌های علنی هستم ترافیک سنگین در محور چالوس و آزادراه قزوین–کرج کندوان و آزادراه تهران شمال یک‌طرفه شد هشدار مهم درباره تزریق فیلر پوست؛ این عوارض می‌تواند به نابینایی و سکته مغزی منجر شود هشدار مهم درباره شیوع آنفلوآنزا؛ این دارو عفونت ریه را شدیدتر می‌کند! سید محمد بلورچیان کیست؟ |بیوگرافی سید محمد بلورچیان شیمیدان برجسته ایرانی وزش باد شدید در تهران طی ۴۸ ساعت آینده اخاذی از کاربران اینستاگرام با شکایت جعلی کپی رایت  حمله شبانه به بنای تاریخی تالار تیموری اصفهان دلیل کند شدن اینترنت در ساعات اخیر مشخص شد جاده چالوس و آزادراه تهران-شمال مسدود شد برادرکشی به طمع ارث و میراث در زرقان/ جزییات بلاگر خشن در جهرم بازداشت شد/ ماجرا چیست؟ جمع آوری یک داروی بیماری های زنان از بازار / جزییات  تغییرات جدید کنکور ۱۴۰۵ و ۱۴۰۷ ابلاغ شد / نحوه تاثیر معدل در کنکور + جزییات

ادغام دو معاونت جدید قوه قضائیه/آخرین اخبار از سرنوشت لایحه امنیت زنان

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه با اشاره به ادغام دو معاونت فرهنگی و اجتماعی در دور جدید فعالیت‌های قوه قضاییه گفت: ثمره ادغام دو معاونت امیدواری به کاسته شدن از حجم ستادی قوه قضاییه است.
تاریخ انتشار: ۱۳:۴۳ - ۳۰ بهمن ۱۳۹۷ - 2019 February 19
کد خبر: ۵۱۲۴

به گزارش راهبرد معاصر ، محمد باقر الفت معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه ، در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه شنیده می‌شود در دور جدید فعالیت‌های قوه قضاییه معاونت فرهنگی و معاونت اجتماعی با هم تلفیق می‌شوند، آیا این موضوع صحت دارد و در صورت صحت این موضوع قرار است چه تغییراتی صورت گیرد، اظهارداشت: من هم این مسئله را شنیده‌ام که به احتمال قوی معاونت فرهنگی در معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه ادغام می‌شوند و تحت یک مدیریت قرار می‌گیرد.

 

* ثمره ادغام دو معاونت، امیدواری به کاسته شدن از حجم ستادی قوه قضاییه

وی افزود: امیدوار هستیم ۲ اتفاق خوب در این رابطه رخ دهد یکی این که از حجم ستادی قوه قضاییه در اثر این اقدام کاسته شود و اینکه ما بتوانیم با یک تمرکز بیشتری منظومه پیشگیری را هم از بُعد اجتماعی و هم بُعد فرهنگی انشاالله پیاده کنیم.

 

* ارجاع لایحه امنیت زنان به قوه قضاییه جهت بازبینی

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه در پاسخ به سوال  مبنی بر اینکه در ۲-۳ جلسه از جلسات مسئولین عالی قضایی در خصوص لایحه امنیت زنان بحث‌هایی شده که به نظر می‌رسد این لایحه مورد موافقت اعضای قضایی قرار نگرفته، سرنوشت این لایحه چه شده است؟ اظهارداشت: تهیه همچین لایحه‌ای صرف‌نظر از دیدگاه‌های بین‌المللی و حقوق بشری، مورد تأکید مقام معظم رهبری است، اینکه این لایحه به قوه قضاییه بیاید در واقع بازبینی، بازخوانی و بازسازی شود.

 

الفت ادامه داد: به طور جدی مورد تأکید ریاست قوه حضرت آیت‌الله آملی لاریجانی بوده و خود ایشان نقش بسیار جدی در تهیه این لایحه دارند و برای مواد یک، دو و سه این لایحه ایشان وقت زیادی گذاشتند چون یک مباحث مفهومی است چرا که به اعتقاداتی که در جامعه ما وجود دارد برمی‌گردد و یک کار زیربنایی باید صورت گیرد و در سایر مواد که مربوط به نهادسازی‌ها می‌شود کار به سرعت پیش می‌رود.

 

وی بیان داشت: در ۳ ماده اول قانون هم با نظارت ریاست قوه امیدوارم که لایحه در چند جلسه آینده آماده شود.

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار