پزشکیان: نه ظلم کنیم، نه ظلم بپذیریم و نه مقابلش سکوت کنیم سردار احمدی مقدم: تسریع در اصلاحات داخلی لازم است؛ الان ۷۰ درصد مردم می‌گویند نظام جمهوری اسلامی را می‌خواهیم، ولی باید در آن اصلاحاتی صورت بگیرد؛ این پیام ملت است که باید شنیده شود پیام سردار مجید موسوی به خانواده شهید ماکان نصیری: شما بستر لازم را در جامعه اسلامی برای قهرمان پروری و شهادت مهیا نمودید پزشکیان به زیارت حرم مطهر امام رضا (ع) رفت تجهیز یگان‌های نیروی زمینی ارتش به سامانه‌ها، تسلیحات و ارتقاء توان رزمی امیر پوردستان: مصلحت نظام ایجاب کند، با انجام عملیات‌های پیش‌دستانه دشمن را به‌شدت غافلگیر می‌کنیم جزئیات تعطیلی‌های مراسم تشییع و تدفین رهبر شهید به روایت سخنگوی دولت پزشکیان پزشکیان: هیچ مذاکره‌ای درباره موشک‌های بالستیک صورت نگرفته و نخواهد گرفت شناسایی ۱۵۵ محل استقرار اتباع غیرمجاز در تهران  تهران در آماده‌باش برای مراسم تشییع رهبر انقلاب + جزئیات به روایت سخنگوی استانداری تهران جزئیات تعطیلی سه روزه تهران در روز‌های تشییع رهبر شهید ساعات کاری ادارات بوشهر تغییر کرد+ ساعت جدید ساماندهی نیرو‌های شرکتی؛ دولت چهاردهم وارد فاز جدید شد / تازه‌ترین جزئیات طرح ساماندهی کارکنان شرکتی برکناری یک مدیر صدا و سیما و پیگرد قضایی نبویان در پی اظهارات جنجالی اطلاعیه نیروی دریایی سپاه: شناور‌ها به تنگه هرمز نزدیک نشوند

جزئیات تازه از پرونده جاسوس سیا و موساد/ از ظاهرسازی با ریش و تسبیح تا استعمال ماری جوآنا و مشروبات الکلی!

جزئیات تازه از پرونده جاسوس سیا و موساد/ از ظاهرسازی با ریش و تسبیح تا استعمال ماری جوآنا و مشروبات الکلی! براساس تازه ترین اطلاعات به دست آمده محمود موسوی مجد جاسوس متصل به دو شبکه سیا و موساد، در قبال دریافت پول اقدام به جاسوسی می‌کرده است.
تاریخ انتشار: ۲۱:۰۲ - ۲۹ تير ۱۳۹۹ - 2020 July 19
کد خبر: ۵۱۲۷۳

به گزارش راهبرد معاصر، ۲۰خرداد امسال بود که غلامحسین اسماعیلی سخنگوی دستگاه قضا در بخشی از نشست خبری خود، اعلام کرد اخیرا فردی به نام سید محمود موسوی مجد فرزند سیدکاظم که هم به سرویس موساد و هم به سرویس سیا وصل شده بود و در قبال اخذ دلارهای آمریکایی، در حوزه‌های مختلف امنیتی اطلاعاتی را جمع آوری و در اختیار سرویس بیگانه قرار داده بود. یکی از اتهامات این فرد اعلام محل تردد و اسکان سردار شهید سلیمانی و برخی فرماندهان نظامی در ادوار مختلف به سرویس‌های جاسوسی سیا و موساد بود که با حکم دادگاه انقلاب اسلامی به اعدام محکوم شد.

 

همان زمان قوه قضاییه در تشریح بخشی از پرونده قضایی وی زمان بازداشت جاسوس مورد اشاره را هجدهم مهرماه ۹۷ اعلام کرد که از ابتدای بازداشت تاکنون آزاد نشده است.

 

همچنین مشخص شد تمام مراحل قضایی پرونده جاسوس سیا و موساد مدت‌ها قبل از شهادت حاج قاسم سلیمانی انجام شده است و پرونده وی ارتباطی با اقدام تروریستی دولت امریکا در به شهادت رساندن فرمانده سپاه قدس ندارد.

 

بلافاصله پس از اعلام خبر تأیید حکم اعدام موسوی شایعاتی درباره پرونده این فرد مطرح شد که در یکی از شایعات منتشره از سوی یکی از رسانه‌های ال سعود موسوی مجد فردی مرتبط با یکی از اماکن مقدسه معرفی شده است این در حالی است که جاسوس سرویس‌های جاسوسی سیا و موساد، هیچ ارتباطی با اماکن مقدسه نداشته است.

 

همچنین برخلاف آنچه در برخی رسانه‌ها گمانه‌زنی می‌شد، وی نظامی یا پاسدار نبوده است و همچنین جزو نیروهای بسیجی که به‌صورت داوطلب عازم سوریه می‌شدند هم نیست بلکه خانواده او پیش از انقلاب از ایران خارج شده‌اند و  موسوی مجد بزرگ‌شده کشور سوریه است.

 

وی در سوریه با برخی مستشاران ایرانی ارتباط می‌گیرد و به‌عنوان مترجم مشغول به کار می‌شود و اطلاعاتی را که از این طریق به‌دست می‌آورد به سرویس اطلاعاتی اسرائیل و آمریکا می‌فروخت. او در قبال این اطلاعات حقوق ماهانه از این سرویس‌ها دریافت می‌کره است.


عکس ها و فیلمهای بدست آمده از وی نشان می دهد وی بر خلاف ویژگی های ظاهری خود که چهره ای مذهبی از خود به نمایش می گذاشته است به شدت گرایش به ماری جوآنا و مشروبات الکلی داشته است و عمده وقت خود را در کاباره های لبنان صرف می کرده است.

 

 

وی در اعترافات خود میل به زندگی لاکچری و (عیاشی) را عامل اصلی ارتباط با شبکه های جاسوسی بیان کرده است.

 

منبع:همشهری

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار