تازه‌ترین اظهارات پزشکیان درباره اجرای کالابرگ تاجگردون رئیس کمیسیون تلفیق بودجه ۱۴۰۵ شد لایحه بودجه ۱۴۰۵ اعلام وصول شد سرلشکر موسوی: ترور یهودیان عملیات فریب رژیم صهیونی برای القای یهودی ستیزی است زینب سلیمانی: حاج قاسم تاکید داشت شب یلدا با حافظ خوانی و دورهمی خانوادگی برگزار شود سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس: ارز ترجیحی تا پایان سال جاری حذف نخواهد شد اعزام ناوگروه‌های ۱۰۳ و ۱۰۴ ارتش به مأموریت‌های بین‌المللی واکنش سخنگوی دولت به اظهارات قالیباف درباره احتمال استیضاح وزرا مدارس و ادارات فردا با ۲ ساعت تأخیر آغاز می‌شوند سران قوا تشکیل جلسه دادند ضارب فرمانده انتظامی مشهد در مراسم مرحوم خسرو علیکردی شناسایی و بازداشت شد تردد شناورها در سواحل استان بوشهر ممنوع است ابوترابی: مسئولان درباره مشکلات اقتصادی و راه‌حل آن با مردم سخن بگویند اظهارات جدید سخنگوی سپاه درباره جنگ ایران با اسرائیل پزشکیان: از موقعی که آمدیم از چپ و راست مشکل بارید

جزئیات تازه از پرونده جاسوس سیا و موساد/ از ظاهرسازی با ریش و تسبیح تا استعمال ماری جوآنا و مشروبات الکلی!

براساس تازه ترین اطلاعات به دست آمده محمود موسوی مجد جاسوس متصل به دو شبکه سیا و موساد، در قبال دریافت پول اقدام به جاسوسی می‌کرده است.
تاریخ انتشار: ۲۱:۰۲ - ۲۹ تير ۱۳۹۹ - 2020 July 19
کد خبر: ۵۱۲۷۳

به گزارش راهبرد معاصر، ۲۰خرداد امسال بود که غلامحسین اسماعیلی سخنگوی دستگاه قضا در بخشی از نشست خبری خود، اعلام کرد اخیرا فردی به نام سید محمود موسوی مجد فرزند سیدکاظم که هم به سرویس موساد و هم به سرویس سیا وصل شده بود و در قبال اخذ دلارهای آمریکایی، در حوزه‌های مختلف امنیتی اطلاعاتی را جمع آوری و در اختیار سرویس بیگانه قرار داده بود. یکی از اتهامات این فرد اعلام محل تردد و اسکان سردار شهید سلیمانی و برخی فرماندهان نظامی در ادوار مختلف به سرویس‌های جاسوسی سیا و موساد بود که با حکم دادگاه انقلاب اسلامی به اعدام محکوم شد.

 

همان زمان قوه قضاییه در تشریح بخشی از پرونده قضایی وی زمان بازداشت جاسوس مورد اشاره را هجدهم مهرماه ۹۷ اعلام کرد که از ابتدای بازداشت تاکنون آزاد نشده است.

 

همچنین مشخص شد تمام مراحل قضایی پرونده جاسوس سیا و موساد مدت‌ها قبل از شهادت حاج قاسم سلیمانی انجام شده است و پرونده وی ارتباطی با اقدام تروریستی دولت امریکا در به شهادت رساندن فرمانده سپاه قدس ندارد.

 

بلافاصله پس از اعلام خبر تأیید حکم اعدام موسوی شایعاتی درباره پرونده این فرد مطرح شد که در یکی از شایعات منتشره از سوی یکی از رسانه‌های ال سعود موسوی مجد فردی مرتبط با یکی از اماکن مقدسه معرفی شده است این در حالی است که جاسوس سرویس‌های جاسوسی سیا و موساد، هیچ ارتباطی با اماکن مقدسه نداشته است.

 

همچنین برخلاف آنچه در برخی رسانه‌ها گمانه‌زنی می‌شد، وی نظامی یا پاسدار نبوده است و همچنین جزو نیروهای بسیجی که به‌صورت داوطلب عازم سوریه می‌شدند هم نیست بلکه خانواده او پیش از انقلاب از ایران خارج شده‌اند و  موسوی مجد بزرگ‌شده کشور سوریه است.

 

وی در سوریه با برخی مستشاران ایرانی ارتباط می‌گیرد و به‌عنوان مترجم مشغول به کار می‌شود و اطلاعاتی را که از این طریق به‌دست می‌آورد به سرویس اطلاعاتی اسرائیل و آمریکا می‌فروخت. او در قبال این اطلاعات حقوق ماهانه از این سرویس‌ها دریافت می‌کره است.


عکس ها و فیلمهای بدست آمده از وی نشان می دهد وی بر خلاف ویژگی های ظاهری خود که چهره ای مذهبی از خود به نمایش می گذاشته است به شدت گرایش به ماری جوآنا و مشروبات الکلی داشته است و عمده وقت خود را در کاباره های لبنان صرف می کرده است.

 

 

وی در اعترافات خود میل به زندگی لاکچری و (عیاشی) را عامل اصلی ارتباط با شبکه های جاسوسی بیان کرده است.

 

منبع:همشهری

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار