هواشناسی: هشدار دریایی سطح نارنجی در مازندران؛ شنا ممنوع است ماجرای فرونشست خیابان نشاط اصفهان و نشت ماده عجیب + عکس جزییات رای وحدت رویه دیه راننده مقصر به نرخ روز هلاکت دو شرور مسلح در درگیری با پلیس در طبس انهدام شبکه قاچاق سوخت در یکی از پمپ بنزین‌های رودان/ ۷ نفر متهم بازداشت شدند شرکت بیش از ۶۱۰۰ داوطلب لرستانی در آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی و وزارت بهداشت تازه‌ترین نتایج نظرسنجی ایسپا پیرامون مصرف شبکه‌ها و رسانه‌های اجتماعی و استفاده از ابزار‌های هوش مصنوعی چت‌جی‌پی‌تی در مواجهه با سناریوی خودکشی نوجوانان با پلیس تماس می‌گیرد اپ جدید گوگل برای جستجوی سریع در ویندوز ارائه می‌شود ادارات خوزستان دورکار شدند / آلودگی هوا ساعت کاری برخی شهر‌ها را تغییر داد پژوهشگران انگلیسی، سیستم هشدار سرطان ساختند آغاز انتخاب رشته داوطلبان آزمون کارشناسی رشته‌های علوم پزشکی دانشگاه آزاد بازگشایی دوطرفه جاده چالوس پس از محدودیت ۴ ساعته یکطرفه شدن جاده چالوس؛ ترافیک سنگین است رونمایی از رقیب مدرن و پرادعای آیفون ۱۷ پرو مکس / شیائومی ۱۷ پرو مکس به بازار آمد؟   خواهر‌خواندگی بندرعباس و مومباسا در کنیا

اشتری: زیرساختهای لازم برای نگهداری معتادان متجاهر به حد کافی نیست

رئیس پلیس کشور گفت: تأمین مراکز نگهداری معتادان متجاهر جزء وظایف دیگر سازمانها و نهادها است و متأسفانه در این زمینه زیرساختهای لازم به حد کافی نیست.
تاریخ انتشار: ۲۱:۴۴ - ۳۰ تير ۱۳۹۹ - 2020 July 20
کد خبر: ۵۱۴۴۸

به گزارش راهبرد معاصر، اعضای مجمع نمایندگان مجلس شورای اسلامی و استاندار استان کرمان، پیش از ظهر امروز  با سردار حسین اشتری؛ در ستاد نیروی انتظامی دیدار و گفت‌وگو کردند.

 

فرمانده نیروی انتظامی در این دیدار به ولایت‌مداری و انقلابی بودن مردم استان کرمان و همچنین اهمیت این استان اشاره و تصریح کرد: در مبحث کاهش تصادفات رانندگی، دو موضوع زیرساختها و فرهنگ‌سازی از اهمیت بسزایی برخوردار است.

 

اشتری با بیان اینکه استان کرمان به‌عنوان بهشت معادن مطرح است، بر لزوم استفاده از ظرفیت استان و نیز جلب مشارکت مردمی به‌ویژه خیرین امنیت‌ساز در راستای توسعه نظم و امنیت مخصوصاً افزایش کلانتری‌ها و پاسگاه‌ها تأکید کرد.

 

وی درباره جمع‌آوری معتادان متجاهر یادآور شد: در مبحث شناسایی و جمع‌آوری معتادان متجاهر نیروی انتظامی آمادگی کامل دارد اما موضوع مهم بعد از جمع‌آوری این افراد، محل نگهداری و کمپهای ترک اعتیاد است که تأمین این مراکز جزء وظایف دیگر سازمانها و نهادها است و متأسفانه در این زمینه زیرساختهای لازم به حد کافی نیست.

 

رئیس پلیس کشور راجع به موضوع سامانه پهپادی در استان کرمان خاطرنشان کرد:  کنترل، رصد و پایش مناطق کویری استان کرمان در بحث مبارزه با مواد مخدر، امنیت تردد جاده‌ای به‌منظور کاهش سوانح رانندگی، تقویت و توسعه خدمت‌رسانی به مردم از جمله مزایای این سامانه است.

 

در این نشست، نمایندگان مجلس و مسئولان استان کرمان ضمن تشریح مسائل و نیازمندی‌های انتظامی استان خود، آمادگی خود را در راستای تقویت پلیس اعلام کردند.

 

منبع:تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار