وزیر اطلاعات: علائم جدی برای حمله نظامی وجود ندارد؛ در سال جاری، آرامش پیش‌بینی می‌شود عارف: مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا با روندی منطقی انجام می‌شود فرماندار تهران: ذخایر سد‌های تامین کننده آب، در پایین‌ترین سطح خود قرار گرفته‌ است وزیر دادگستری: لحن تهدید در نامه آمریکا کم شده بود/ انجام مذاکره تصمیم نظام است حضرتی: تدبیر رهبری و حضور پزشکیان جنگ را از کشور دور کرد سردار اوصانلو: به هر تعرضی پاسخی پشیمان‌کننده می‌دهیم سرلشکر سلامی: شهید صیاد شیرازی به‌عنوان یک فرمانده الگو برای تمامی فرماندهان در نیرو‌های مسلح شناخته می‌شد فرمانده ارتش: پیش از پیروزی انقلاب، دارای برخی توانایی‌ها بودیم، اما بزرگ‌ترین اشکال آن وابستگی به خارج بود وزیر اطلاعات: آرایش نظامی منطقه نشانگر اقتدار نیرو‌های مسلح ایران است دریادار ایرانی: دشمن متجاوز را در دریا‌ها غرق خواهیم کرد‌ آرای محکومیت دیوان محاسبات برای ۴۶۲ نفر پزشکیان: هرکس ارز ۲۸۵۰۰ تومانی می‌گیرد حتما رانت می‌گیرد / افراد مرفه بیشتر از یارانه‌ها استفاده می‌کنند قاآنی خطاب به دشمنان: جنایت‌های شما هرگز فراموش نمی‌شود پزشکیان در نشست با جمعی از مدیران استان البرز: به همکاری با مردم باور دارم بازدید رئیس‌جمهور از نمایشگاه توانمندی‌های قرارگاه اجتماعی استان البرز

جنجال در مجلس بر سر استیضاح رئیس جمهور

جلسه امروز مجلس حتی پس از اتمام آن هم با حواشی روبرو بود.
تاریخ انتشار: ۱۹:۳۳ - ۳۰ بهمن ۱۳۹۷ - 2019 February 19
کد خبر: ۵۱۴۸

به گزارش راهبرد معاصر ، نشست علنی امروز مجلس در جریان بررسی جزئیات لایحه بودجه سال ۹۸ کل کشور با حواشی همراه شد.

 

بر این اساس مجتبی ذوالنوری نماینده مردم قم در مجلس ضمن انتقاد و اعتراض نسبت به اظهارات کواکبیان مبنی بر اینکه آقای کواکبیان گفته است ما اصلاح طلبان رشیدتر از آن هستیم که پای استیضاح رئیس‌جمهور را امضا کنیم، پس ما که این کار را کردیم غیررشید هستیم؟ در حالی که به ارائه سخنانی در خصوص مشکلات اقتصادی مردم و علل اصلی تهیه طرح استیضاح رئیس‌جمهور را بیان می‌کرد مطهری از وی خواست که سخنانش را تمام کند.

 

در حالی که ۳۰ ثانیه از زمان تذکر ذوالنور باقی مانده بود، ذوالنور عنوان کرد از زمان تذکر من هنوز باقی مانده است که در همین حال مطهری گفت این سخنان شما ربطی به تذکر ندارد. بنابراین بهتر است دیگر این مباحث را ادامه ندهیم.

 

در حالی که ذوالنور در حال انتقاد و صحبت در اعتراض به سخنان کواکبیان بود تریبون وی قطع شد و سخنان وی ناقص ماند و در همین حال مطهری گفت این بحث‌ها را دیگر ادامه ندهیم و نمایندگان دیگر از تذکرات خود بگذرند.

 

در همین حال با اعلام مطهری زنگ پایان جلسه به صدا درآمد اما جنجال واعتراضات نمایندگان ادامه داشت. به نحوی که کواکبیان با فریادهای پی در پی به سمت جایگاه هیأت رئیسه و علی مطهری حرکت کرد و فریاد زد من چیزی نگفتم من میخواهم از خود دفاع کنم آقای مطهری چرا نمی‌گذارد؟

 

در همین حال مطهری خطاب به کواکبیان عنوان کرد که فردا سخنان خود را بیان کنید.

پس از این حواشی نمایندگان با خنده، «دو دو» کنان سعی در جدا کردن کواکبیان، ذوالنور و هدایت آنها به سمت در خروجی را داشتند.

 

در همین حال نمایندگان طی گعده‌هایی با یکدیگر در حال بحث در خصوص استیضاح رئیس‌جمهور بودند و عده‌ای نیز از صحن علنی مجلس خارج شدند.

ارسال نظر
آخرین اخبار