زلزله ۶.۲ ریشتری مناطق مرزی ترکیه و یونان را لرزاند ادعای شورای همکاری خلیج فارس: میدان گازی الدره به‌طور کامل در آب‌های سرزمینی کویت قرار دارد و ثروت مشترک عربستان و کویت است استقبال رسمی مقامات لبنانی از عراقچی در فرودگاه بین‌المللی رفیق حریری + فیلم عراقچی: روابط ایران و لبنان یک روابط دیرینه است / حفظ تمامیت ارضی لبنان از اهمیت زیادی برخوردار است آمریکا پایگاه‌های نظامی خود را در سوریه به یک پایگاه کاهش خواهد داد عراقچی: بعد از سال‌های طولانی، دیپلماسی ایران و مصر وارد مرحله جدیدی شده است عراقچی عازم بیروت شد قالیباف در ادامه سفر به آمریکای لاتین به هاوانا رسید رد ادعای تکراری شورای همکاری خلیج فارس راجع به جزایر سه‌گانه ایرانی گروسی: دیداری به موقع با عراقچی داشتم + جزئیات عراقچی در کنفرانس خبری با وزیر خارجه مصر: با گروسی دیدار کردم/ نمی‌توان حق غنی‌سازی را از ایران گرفت قاهره: از حل و فصل مسالمت‌آمیز پرونده هسته‌ای ایران حمایت می‌کنیم دیدار عراقچی با رئیس‌جمهور مصر گروسی: اراده سیاسی لازم در تهران و واشنگتن برای حصول توافق وجود دارد منبع مطلع ایرانی: پیشنهاد مکتوب آمریکا بسیار دور از مبنایی منصفانه برای سازش است

مبادلات تهران - بغداد به ۲۰ میلیارد دلار افزایش می‌یابد

سفیر ایران در عراق از هدف گذاری عالی مقامات دو کشور برای افزایش حجم تبادلات تجاری دو کشور از حدود ۱۲ میلیارد دلار کنونی به ۲۰ میلیارد دلار تا ۵ سال آینده خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۱۵ - ۳۱ تير ۱۳۹۹ - 2020 July 21
کد خبر: ۵۱۵۶۱

به گزارش راهبرد معاصر، ایرج مسجدی سفیر ایران در عراق گفت: اکنون رقم تبادل تجاری ایران و عراق در بخش تجاری ۹ میلیارد دلار است که این میزان با افزایش ارقام مربوط به فروش برق و گاز کشورمان به بغداد به حدود ۱۲ میلیارد دلار رسیده است.

 

وی سفر نخست وزیر عراق به تهران را مهم دانست و افزود: این نخستین سفر خارجی مصطفی الکاظمی پس از تشکیل دولت جدید عراق است.

 

مسجدی گفت: بزرگترین پیام سفر نخست وزیر عراق به تهران، نشان دادن جایگاه رفیع روابط دو کشور است.

 

سفیر ایران در عراق، گسترش روابط اقتصادی تهران - بغداد و تعمیق مناسبات سیاسی، فرهنگی، اجتماعی، امنیتی و دفاعی را از اهداف سفر آقای الکاظمی به کشورمان برشمرد.

 

وی همچنین گفت: معتقدیم سفر نخست وزیر عراق و دیدارهایش با رهبر معظم انقلاب و رئیس جمهور و نیز هیئت‌های مشترک دولت دو کشور و مباحثی که در این دیدارها انجام می‌شود، قطعا می‌تواند به گسترش همکاری‌های دو کشور کمک کند و موجب می‌شود که پیوند دو ملت و دو دولت قوی‌تر شود.

 

مسجدی تاکید کرد: قطعا دشمنان به هیچ وجه نمی‌توانند تاثیری بر روابط خوب دو کشور مسلمان و همسایه ایران و عراق ایجاد کنند و ارزیابی من از سفر نخست وزیر عراق به تهران، سفری مثبت و سازنده است.

 

منبع: مهر

ارسال نظر
آخرین اخبار