به گزارش راهبرد معاصر؛ در این نشست که ریاست آن برعهده حجتالاسلام کاظم صدیقی امام جمعه موقت و دبیرکل بنیاد بینالمللی غدیر تهران بود، از خدمات و زحمات آیتالله احمد جنتی در طول دو دهه فعالیت و خدمات ایشان در راس ستاد امر به معروف تقدیر و تشکر به عمل آمد.
آیت الله حسینی بوشهری دبیر شورای عالی حوزههای علمیه کشور، حجتالاسلام علیاکبری امام جمعه موقت تهران، آیت الله احمد خاتمی عضو مجلس خبرگان رهبری، سید عباس صالحی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، منصور غلامی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، سیدمحمد بطحایی وزیر آموزش و پرورش، عبدالعلی علیعسگری رئیس سازمان صداوسیما از اعضای حاضر در نشست بودند.
آیتالله جنتی از شهریورماه سال 94 ریاست این ستاد را بر عهده داشت که چندی پیش در شهریورماه سال 97 از این سمت خود کناهگیری کرد.
به گزارش راهبرد معاصر، در سند راهبردی ستاد امر به معروف و نهی از منکر چنین آمده است:
ستاد امر به معروف و نهی از منکر، نهادی است که در راستای توسعه نظام مند فرهنگ امر به معروف و نهی از منکر، ترغیب آحاد جامعه به اجرای این فریضه با تأکید بر تذکر لسانی و تقویت نظارت عمومی در تمامی شئون و تعاملات اجتماعی به امر سیاست گذاری و انجام فعالیتهای ترویجی، نظارتی و حمایتی و همچنین هماهنگیهای ستادی و بین دستگاهی راه اندازی شده است.
این نهاد همسو با آرمانها، اهداف و سیاستهای کلان نظام مقدس جمهوری اسلامی به صورت فعال و اثرگذار در عرصه تعاملات فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی و سیاسی با استفاده بهینه از ظرفیتها و فرصتهای پیش رو، نتایج مطالعات مرتبط و فناوریهای نوین در سراسر کشور ایفای نقش میکند.
مخاطب فعالیتهای ستاد عامه مردم، تشکلهای مردمی، گروههای مرجع و نخبگان، دستگاهها و نهادهای جمهوری اسلامی و رسانهها می باشند، که به موجب اصل هشتم قانون اساسی در قالب مردم و دولت قابل بیان هستند این نهاد با بهره گیری از مدیران و کارشناسانی توانمند، متدین و وفادار به اهداف عالیه آن در چارچوب ارزشهای دینی و هنجارهای اجتماعی به مخاطبان خود خدمت رسانی میکند و به عنوان سازمانی پویا و کارآمد متعهد به توسعه و تعالی سرمایههای انسانی خود است.