چرا «شقایق اولیفرا» جایگزین خشخاش شد؟ تفهیم اتهام «شروع به قتل» به پدر دختران آسیب‌دیده سنندجی حکم پرستو احمدی و همراهانش صادر شد سه متهمِ ۱۹ هزار مرگ/ چرا سالانه ۲۰ هزار ایرانی جان می‌بازند؟ آتش‌سوزی در گرمسار؛ دو نفر مصدوم شدند پیش‌بینی افزایش دما در تهران به ۳۹ درجه سانتیگراد نرخ دیه سال ۱۴۰۵ اعلام شد ضربه پلیس به شبکه قاچاق مواد خوراکی و تجهیزات پزشکی در پایتخت آماده‌سازی اتوبوس‌های دوکابین جدید در تهران آینده کنترل هوشمند ترافیک چگونه است؟ سرکرده اوباش در قیطریه زمین‌گیر شد این ۲ استان مراقب گرمای بی‌سابقه باشند/ هواشناسی هشدار داد/ در کدام استان‌ها بارش‌های تابستانی در راه است؟ تابستان سوزان در راه ایران؛ دما در این مناطق تا ۲ درجه بالاتر از حد نرمال پشت پرده بحران آب تهران/ چرا پایتخت با کمبود آب دست‌وپنجه نرم می‌کند؟ امکان استعلام آنلاین ممنوع‌الخروجی قضایی اعلام برنامه رسمی آزمون‌های نهایی تیر و مرداد ۱۴۰۵

آمار متوفیان کرونا در پایتخت ۳ برابر شد

آمار متوفیان کرونا در پایتخت ۳ برابر شد عضو شورای شهر تهران با اشاره به افزایش ۳ برابری آمار متوفیان کرونا در پایتخت گفت: جهت پیشگیری از شیوع کرونا باید مترو تعطیل و طرح ترافیک هم لغو شود.
تاریخ انتشار: ۱۴:۲۵ - ۰۲ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 July 23
کد خبر: ۵۱۷۹۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ حسن خلیل‌آبادی عضو شورای شهر تهران درباره وضعیت ابتلا به کرونا در پایتخت گفت: متأسفانه آمار متوفیان کرونا در تهران اکنون نسبت به اردیبهشت سه برابر افزایش یافته و این قضیه بسیار نگران‌کننده است.



وی تأکید کرد: مترو پایتخت  جهت پیشگیری از شیوع بیشتر کرونا باید تعطیل و طرح ترافیک هم همزمان لغو شود.



این عضو شورای شهر تهران افزود: شهروندان باید از حضور در تجمع و جشن‌ها و مراسم‌های خانوادگی پرهیز کنند چرا که پیشگیری در حال حاضر نقش مهمی در کنترل کرونا دارد.



خلیل آبادی عنوان کرد: به گفته متخصصان حوزه بهداشت و درمان هر یک نفر مبتلا به کرونا حتی می‌تواند تا 60 نفر را آلوده کند بنابر این با تعطیلی مترو و اتوبوس اقدام بزرگی در کنترل کرونا می‌توان انجام داد البته در حال حاضر ضدعفونی ناوگان حمل و نقل عمومی مداوم انجام می‌گیرد ولی ممکن است برخی از شهروندان رعایت اصول بهداشتی را مدنظر قرار ندهند و این مسأله سلامت سایر مردم را به خطر می‌اندازد.



خلیل‌آبادی اعلام کرد: تا کنون بیش از 700 نفر از کارکنان شهرداری تهران مبتلا به کرونا شده‌اند که انجام دورکاری که از روزهای گذشته اعلام شده قطعاً در کاهش آمار مبتلایان مؤثر است./ جهان نیوز

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار