قالیباف: با آنها که دلشان برای مردم و ایران می‌تپد، همدلیم همه چیز درباره سرلشکر عزیز جعفری؛ از ازدواج پرحاشیه تا فایل صوتی جنجالی فرمانده سپاه تهران: هدف‌گیری پایگاه «العدید»، دشمنان را به آتش‌بس التماسی واداشت بهروز آذر: لایحه تامین امنیت زنان برابر خشونت در حال بررسی مجلس است جزئیات تازه از تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی در آموزش و پرورش و دیگر ادارات معاون رئیس جمهور: بدهی بانک آینده از طریق فروش دارایی‌ها مثل ایران مال و مشهد مال پرداخت می‌شود سردار قریشی معاون هماهنگ‌کننده سپاه شد پیام لاریجانی به اهالی رسانه شهادت مامور پلیس در درگیری با اشرار مسلح در زهک زمان دقیق ثبت نام داوطلبان انتخابات شورا‌ی شهر و روستا علت صدای انفجار‌های مهیب در زنجان دلجویی جانشین مرزبانی سیستان و بلوچستان از بانوی حادثه دیده مرز میلک؛ ابلاغ پیام عذرخواهی فرمانده مرزبانی ماجرای انتخاب شهید حاجی‌زاده به فرماندهی هوافضا و جابه‌جایی شهید سلامی از فرماندهی هوافضا به جانشینی سپاه + فیلم بودجه ۱۴۰۵ بر اساس قانون یکم دی ماه به مجلس تقدیم می‌شود احتمال دیدار قریب الوقوع رهبر کره شمالی با ترامپ
حسن روحانی:

بسیاری از کشورها از ترس‌ کرونا محصولات کشاورزی‌ را انبار می‌‌کنند

بسیاری از کشورها از ترس‌ کرونا محصولات کشاورزی‌ را انبار می‌‌کنند رئیس‌جمهور گفت: ما امروز در شرایط کرونا قرار داریم. در شرایطی که بسیاری از کشورها از ترس‌شان محصولات کشاورزی‌شان را انبار می‌‌کنند و نمی‌فروشند. بنابراین امروز محصولات کشاورزی بسیار مهم است.
تاریخ انتشار: ۱۲:۳۴ - ۰۲ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 July 23
کد خبر: ۵۱۸۰۶
بسیاری از کشورها از ترس‌ کرونا محصولات کشاورزی‌ را انبار می‌‌کنند

به گزارش راهبرد معاصر؛ حجت‌الاسلام حسن روحانی امروز (پنجشنبه) در مراسم افتتاحیه پروژه‌های ملی وزارت جهاد کشاورزی از طریق ویدئو کنفرانس، گفت: ما نحوه کشت و نحوه آبیاری را در حوزه کشاورزی تغییر داده‌ایم، راندمان آب ما در آغاز دولت یازدهم 39 درصد بوده که امروز این میزان به 45 درصد رسیده است که پیشرفت در این حوزه قابل ملاحظه است.

 

رئیس‌جمهور ظهار داشت: شاخص بهره‌وری بسیار امر مهمی است که از یک‌مترمکعب آب چقدر محصول برداشت می‌کنیم. ما در آغاز دولت یازدهم بهره‌وری ما از یک‌مترمکعب آب زیر یک‌کیلو بوده و ما از این مقدار آب 920 تا 930 گرم محصول برداشت می‌کردیم و امروز این مقدار به 1450 گرم در هر مترمکعب آب رسیده و ما در این بخش به کیلو و نیم داریم نزدیک می‌شویم و این به معنی آن است که ما داریم به درستی از آب استفاده می‌کنیم.

 

وی افزود: البته بعضی از محصولات هم آب زیادی مصرف می‌کنند که باید طراحی‌های لازم در مورد آن انجام شود که چه مقدار ضرورت دارد و برخی از آن صیفی‌جاتی است که به کشورهای همسایه صادر می‌کنیم که این امر نیازمند محاسبات دیگری است.

 

**بسیاری از کشورها از ترس‌ کرونا محصولات کشاورزی‌ را انبار می‌‌کنند

 

روحانی در بخش دیگری از سخنانش خاظرنشان کرد: ما امروز در شرایط کرونا قرار داریم. در شرایطی که بسیاری از کشورها از ترس‌شان محصولات کشاورزی‌شان را انبار می‌‌کنند و نمی‌فروشند. بنابراین امروز محصولات کشاورزی بسیار مهم است.

رئیس‌جمهور اظهار داشت: خوشبختانه در محصولات استراتژیک مثل گندم امسال هم خودکفا خواهیم بود و در محصولات دیگر امسال بتوانیم تلاش بیشتری را داشته باشیم و همانطور که تاکنون کشاورزان ما توانستند ایران را سرسبز کنند و نیازمندی‌های ملت را به صورت حداکثر تأمین کنند، امسال و سال آینده شاهد باشیم که با محصولات بیشتر کشاورزی و با استفاده از آب و خاک تحول مثبت دیگری را در این حوزه ببینیم.

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار