تخفیف ۲۰ درصدی قبوض آب برای مشترکان کم‌مصرف اعلام جزییات افزایش رقم کالابرگ حقوق بازنشستگان پرداخت شد پیش بینی قیمت دلار دوشنبه ۱ تیر ۱۴۰۵ / حرکت نزولی دلار به سوی حمایت ۱۵۵ هزار تومانی پیش بینی قیمت طلا و سکه دوشنبه ۱ تیر ۱۴۰۵ / افت بازار طلا در امتداد خوش‌بینی سیاسی آخرین فرصت برای استفاده از طرح رایگان ارتقای ایمنی خودرو‌های خانواده ۲۰۶، ۲۰۷ و رانا آخرین قیمت جدید سکه و طلا امروز یکشنبه ۱۴۰۵/۰۳/۳۱ قیمت جدید محصولات سایپا شرایط واریز وجه ایران خودرو سیزدهمین دوره فروش جزئیات آزادسازی پول‌های بلوکه شده اعلام شد جزئیات افزایش مبلغ کالابرگ و یارانه اعلام شد/ دریافتی چه کسانی تغییر می‌کند؟ دستورالعمل جدید بانک مرکزی برای فروش ارز اربعین؛ دریافت ارز زیارتی نافی ارز مسافرتی نیست /سیاست دلارزدایی ادامه دارد دهک یارانه شما تغییر کرده؟ راهنمای کامل ثبت اعتراض به دهک بندی و استعلام وضعیت خانوار حقوق بازنشستگان کشوری واریز شد؛ اعلام زمان واریز حقوق بازنشستگان جامانده بروزترین و جدیدترین قیمت طلا و سکه امروز یکشنبه ۳۱ خرداد ۱۴۰۵ + جدول تعداد ثبت نام کنندگان قرعه کشی ایران خودرو مشخص شد

امسال ۲ هزار دستگاه ناوگان ریلی در کشور تولید می شود

امسال ۲ هزار دستگاه ناوگان ریلی در کشور تولید می شود وزیر راه و شهرسازی گفت: بر اساس هدف گذاری انجام شده در سال جهش تولید ۲ هزار دستگاه ناوگان ریلی امسال در کشور تولید می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۹:۴۸ - ۰۲ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 July 23
کد خبر: ۵۱۸۶۹

به گزارش راهبرد معاصر محمد اسلامی روز پنجشنبه در حاشیه بازدید از پروژه ۲خطه کردن راه آهن زنجان به قزوین و کارخانه ایریکو در جمع خبرنگاران افزود: یکی از تاکیدات مهمی که در وزارت راه و شهرسازی در تبعیت از سیاست های اقتصاد مقاومتی و سیاست های کلی نظام از سوی دولت به آن پرداخته می شود استفاده از ظرفیت داخلی است.

وی اظهار داشت: با برنامه ریزی های لازم تولیدات در حوزه ریلی با استفاده از همه استعدادها و ظرفیت های بالای کشور برای قطع وابستگی انجام خواهد شد.
وزیر راه و شهرسازی گفت: در سال رونق تولید (سال گذشته) با همین سیاست ها ۷۸۸ لکوموتیو و واگن باری و مسافری را سازندگان به این وزارتخانه تحویل دادند.
اسلامی ادامه داد: بر اساس تجربه صنایع ریلی ظرفیت های خود را بیشتر به کار می گیرند و در سال‌جاری هدف گذاری تولید ۲ هزار دستگاه است.
وی افزود: بخشی از این تعداد دستگاه تولیدی که امسال برای جهش تولید مقرر شده سهم شرکت ایریکو است.
وزیر راه و شهرسازی گفت: ریل‌باس‌های حومه داخلی ساخت این کارخانه است که با تعاملی که با شرکت های دانش بنیان و سایر صنایع داشتند در میزان خودکفایی و قطع وابستگی رشد قابل ملاحظه‌ای را تجربه کردند.
اسلامی تاکید کرد: قرارداد جدیدی را راه آهن جمهوری اسلامی با این شرکت منعقد کرده و همچنین لکوموتیوها و قطارهایی را که عمر آنها به پایان رسیده بود برای بازسازی بین همه کارخانه ها از جمله ایریکو توزیع شده است.
وی یادآوری کرد: به محض اینکه نوسازی واگن و لکوموتیو و ساخت داخلی که افزایش ساخت داخلی در ناوگان را بتوانیم با این نوع قرارداد و حمایت ها از محل تبصره ۱۸ و ماده ۱۲ قانون مورد پیگیری قرار دهیم.

با حضور وزیر راه و شهرسازی در شرکت ایریکو، خط تولید ریل باس ارتقا یافته برای تولید ۸۰ دستگاه و تولید بوژی باری وای ۲۵ ( Y۲۵) برای تولید ۲۰۰ دستگاه در این مجموعه افتتاح شد.

ایریکو به عنوان اولین شرکت تولیدی در زمینه طراحی بدنه، بوژی و ساخت واگن با برند ایرانی، شامل یک واحد تولیدی در ابهر، دفتر تهران و یک مرکز نگهداری و تعمیرات واقع در راه آهن جمهوری اسلامی ایران است که محصولات خود را با استفاده از منابع انسانی توانمند صنعت ریلی ایران و با انتقال دانش و تکنولوژی از پیشرفته ترین شرکت های ریلی جهان، تولید می کند. این شرکت با در اختیار داشتن نیروی انسانی با سابقه، به کار گیری دانش روز، مشارکت با شرکت های مطرح ریلی دنیا و داشتن خط تولید انعطاف پذیر بعنوان شرکتی چابک در سطح منطقه است.

وزیر راه و شهرسازی امروز، پنجشنبه، برای بازدید از روند اجرای چند پروژه در مناطق مختلف زنجان وارد این استان شد.

بازدید از شرکت توسعه صنایع ریلی ایرانیان( ایریکو)، بازدید از پروژه احداث خط دوم راه آهن زنجان به قزوین، پروژه کمربندی قیدار محور زنجان به همدان، سایت مسکن اقدام ملی ۷۳ هکتاری گلشهر زنجان و مسیر ارتباطی منجیل به رودبار از برنامه های محمد اسلامی در این سفر یک روزه به استان زنجان است.

 

ایرنا

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار