بیانیه مشترک ایران و کشور‌های عربی و اسلامی درباره سومالی‌لند السودانی: تلاشی مهم را برای دیدار بین ایران و آمریکا در بغداد آغاز کرده‌ایم حضور پوتین با لباس نظامی در قرارگاه فرماندهی ارتش روسیه نفوذ ۱۰ خودروی نظامی اسرائیلی به شمال قنیطره سوریه انتخابات پیش‌رو در رهبری حماس؛ الحیه و مشعل مهم‌ترین گزینه‌های ریاست جنبش سفیر ایران در بغداد: آمریکا در حریم هوایی عراق از ایران جاسوسی می‌کند ریاض به جدایی‌طلبان یمن: صدای عقل را بر ماجراجویی غلبه دهید بازداشت ۷ نفر در ایتالیا به اتهام تامین مالی حماس پیام گروه هکری حنظله خطاب به نتانیاهو در آستانه سفر به آمریکا الحوثی: ارتباط نظام سعودی با تل‌آویو/ نبردهای آتی با اسرائیل حتمی است پای جاسوس ایرانی به اتاق نفتالی بنت رسید زلنسکی: به دیدار ترامپ می‌روم رژیم صهیونیستی در قعر فهرست اعتبار جهانی قرار گرفت غریب آبادی: خصومت دشمنان ناشی از استقلال و پیشرفت‌های ایران است وزیر جنگ اسرائیل: هرگز از غزه خارج نخواهیم شد

واکنش جهاداسلامی و حماس به مزاحمت جنگنده آمریکایی برای هواپیمای ایرانی

جنبش جهاد اسلامی و جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) اقدام جنگنده‌های آمریکا در ایجاد مزاحمت برای هواپیمای ایرانی در آسمان سوریه را بشدت محکوم کردند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۵۴ - ۰۳ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 July 24
کد خبر: ۵۱۹۵۷

به گزارش راهبرد معاصر، جنبش جهاد اسلامی و جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس)، امروز (جمعه) اقدام جنگنده‌های آمریکایی در ایجاد مزاحمت برای هواپیمای مسافربری ایرانی را محکوم کردند.
 
 
به گزارش پایگاه خبری شبکه «المیادین»، جنبش جهاد اسلامی اعلام کرد: «بشدت اقدام تروریستی برای تجاوز به هواپیمای مسافربری ایرانی را محکوم می‌کنیم».
 
 
جنبش جهاد اسلامی در ادامه تأکید کرد: «این حادثه تروریستی، مقاصد خصمانه آمریکا و نقش این کشور در ایجاد تهدید برای امنیت منطقه ما را نشان می‌دهد».
 
 
این جنبش همچنین تأکید کرد:‌‌ «حق ایران است که برای پاسخ به این اقدام تروریستی علیه هواپیما، تمام گام‌ها و اقدامات [لازم] را اتخاذ کند».
 
 
در عین حال، جنبش مقاومت اسلامی فلسطین نیز اعلام کرد: «اقدام جنگنده‌های آمریکایی در ایجاد مزاحمت برای هواپیمای مسافربری ایرانی و در معرض خطر قرار دادن جان مسافران این هواپیما را محکوم می‌کنیم».
 
 
جنبش حماس در ادامه تأکید کرد: «باید تمام اختلافات و درگیری‌ها میان گروه‌های مختلف امت واحدمان کنار زده شود و تلاش‌ها هم‌سو گردد».
 
 
خبرگزاری «صفا» نیز با انتشار بخشی از اظهارات جنبش مقاومت اسلامی فلسطین به نقل از حماس نوشت: «هدف قرار دادن غیرنظامیان به این شکل به مثابه اجرای عملی مفهوم تروریسم در حقوق بین‌الملل است».
 
 
شامگاه روز گذشته، دو جنگنده آمریکایی برای یک هواپیمای مسافربری ایرانی در حریم هوایی سوریه مزاحمت ایجاد کردند.
 
 
روز گذشته، هواپیمای مسافربری ایرانی در مسیر خود به سمت فرودگاه بیروت بوده که جنگنده‌‌های مهاجمی به آن نزدیک می‌شوند و خلبان مجبور می‌شود ارتفاع هواپیما را به صورت ناگهانی کاهش دهد که این مسئله باعث زخمی شدن شماری از سرنشینان این هواپیما شده است./فارس
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار