حضور پوتین با لباس نظامی در قرارگاه فرماندهی ارتش روسیه نفوذ ۱۰ خودروی نظامی اسرائیلی به شمال قنیطره سوریه انتخابات پیش‌رو در رهبری حماس؛ الحیه و مشعل مهم‌ترین گزینه‌های ریاست جنبش سفیر ایران در بغداد: آمریکا در حریم هوایی عراق از ایران جاسوسی می‌کند ریاض به جدایی‌طلبان یمن: صدای عقل را بر ماجراجویی غلبه دهید بازداشت ۷ نفر در ایتالیا به اتهام تامین مالی حماس پیام گروه هکری حنظله خطاب به نتانیاهو در آستانه سفر به آمریکا الحوثی: ارتباط نظام سعودی با تل‌آویو/ نبردهای آتی با اسرائیل حتمی است پای جاسوس ایرانی به اتاق نفتالی بنت رسید زلنسکی: به دیدار ترامپ می‌روم رژیم صهیونیستی در قعر فهرست اعتبار جهانی قرار گرفت غریب آبادی: خصومت دشمنان ناشی از استقلال و پیشرفت‌های ایران است وزیر جنگ اسرائیل: هرگز از غزه خارج نخواهیم شد کمیسیون اروپا واشنگتن را به اقدامات تلافی جویانه تهدید کرد عراقچی: جنگ 12 روزه تجربه‌ای ماندگار در تاریخ ایران بود

استقرار رئیس ستاد ارتش رژیم صهیونیستی در مرزهای شمالی فلسطین

به دنبال تحرکات ارتش رژیم صهیونیستی در جبهه‌های های شمالی و بیم از حملات حزب الله لبنان، رئیس ستاد مشترک ارتش رژیم صهیونیستی عازم جبهه‌های شمالی شد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۵۷ - ۰۴ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 July 25
کد خبر: ۵۲۱۶۰

به گزارش راهبرد معاصر، همزمان با انتشار گزارش‌ها از بیم نیروهای صهیونیستی از حملات محتمل نیروهای حزب الله لبنان، منابع خبری از استقرار رئیس ستاد مشترک ارتش صهیونیستی در جبهه های شمالی فلسطین اشغالی خبر می دهند.

خبرنگار روزنامه «جروزالم پست»  شنبه شب  در توییتی  نوشت که «آویو کوچاوی»رئیس ستاد مشترک ارتش رژیم اسرائیل جمعه  را در مقر فرماندهی خود در تل‌آویو سپری کرد و امروز شنبه عازم مرزهای شمالی و  لشگر 91 ارتش این رژیم شد.

رسانه‌های رژیم صهیونیستی در روزهای گذشته از قول ارتش رژیم صهیونیستی نوشتند که حزب الله لبنان خود را برای «انتقام» از این رژیم آماده کرده است. شبکه تلویزیونی ۱۳ رژیم صهیونیستی گزارش داد: «ارزیابی در ارتش این است که حزب الله برای عملیات انتقامی در مرز با لبنان علیه سربازهای خود آماده می‌شود.»

سایر رسانه‌های رژیم صهیونیستی نیز گزارش دادند که فرماندهی ارتش تصمیم گرفته با این عملیات مقابله کند. به دنبال شهادت یکی از رزمنده‌های حزب الله لبنان و رسانه‌ای شدن شهادت این رزمنده، ارتش رژیم صهیونیستی برخی از تمرین‌های نظامی خود را لغو کرده و تدابیر امنیتی و پیشگیرانه را در مرز لبنان افزایش داده است.

این در حالی است که وبگاه شبکه «المیادین»، روز شنبه خبر داد که تل‌آویو از طریق سازمان ملل متحد نامه‌ای برای حزب الله لبنان ارسال کرده است. المیادین در ارتباط با محتوای این پیام نوشت:‌ «محتوای پیام اسرائیل این است که تل‌‌‌آویو درباره حضور "علی محسن" اطلاعی نداشته و همچنین قصد کشتن او را نیز نداشته است.»

 

منبع: فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار