دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

استقرار رئیس ستاد ارتش رژیم صهیونیستی در مرزهای شمالی فلسطین

به دنبال تحرکات ارتش رژیم صهیونیستی در جبهه‌های های شمالی و بیم از حملات حزب الله لبنان، رئیس ستاد مشترک ارتش رژیم صهیونیستی عازم جبهه‌های شمالی شد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۵۷ - ۰۴ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 July 25
کد خبر: ۵۲۱۶۰

به گزارش راهبرد معاصر، همزمان با انتشار گزارش‌ها از بیم نیروهای صهیونیستی از حملات محتمل نیروهای حزب الله لبنان، منابع خبری از استقرار رئیس ستاد مشترک ارتش صهیونیستی در جبهه های شمالی فلسطین اشغالی خبر می دهند.

خبرنگار روزنامه «جروزالم پست»  شنبه شب  در توییتی  نوشت که «آویو کوچاوی»رئیس ستاد مشترک ارتش رژیم اسرائیل جمعه  را در مقر فرماندهی خود در تل‌آویو سپری کرد و امروز شنبه عازم مرزهای شمالی و  لشگر 91 ارتش این رژیم شد.

رسانه‌های رژیم صهیونیستی در روزهای گذشته از قول ارتش رژیم صهیونیستی نوشتند که حزب الله لبنان خود را برای «انتقام» از این رژیم آماده کرده است. شبکه تلویزیونی ۱۳ رژیم صهیونیستی گزارش داد: «ارزیابی در ارتش این است که حزب الله برای عملیات انتقامی در مرز با لبنان علیه سربازهای خود آماده می‌شود.»

سایر رسانه‌های رژیم صهیونیستی نیز گزارش دادند که فرماندهی ارتش تصمیم گرفته با این عملیات مقابله کند. به دنبال شهادت یکی از رزمنده‌های حزب الله لبنان و رسانه‌ای شدن شهادت این رزمنده، ارتش رژیم صهیونیستی برخی از تمرین‌های نظامی خود را لغو کرده و تدابیر امنیتی و پیشگیرانه را در مرز لبنان افزایش داده است.

این در حالی است که وبگاه شبکه «المیادین»، روز شنبه خبر داد که تل‌آویو از طریق سازمان ملل متحد نامه‌ای برای حزب الله لبنان ارسال کرده است. المیادین در ارتباط با محتوای این پیام نوشت:‌ «محتوای پیام اسرائیل این است که تل‌‌‌آویو درباره حضور "علی محسن" اطلاعی نداشته و همچنین قصد کشتن او را نیز نداشته است.»

 

منبع: فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر