نیرو‌های الجولانی برای ورود به سویداء آماده می‌شوند دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست

درگیری در مرز لبنان - فلسطین اشغالی

برخی منابع خبری از درگیری در مرز لبنان و فلسطین اشغالی و رسانه‌های اسرائیلی از وقوع «حادثه امنیتی» در مرز خبر می‌دهند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۱۱ - ۰۶ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 July 27
کد خبر: ۵۲۳۹۸

به گزارش راهبرد معاصر،  برخی منابع خبری از درگیری در مرز لبنان و فلسطین اشغالی و رسانه‌های رژیم صهیونیستی از وقوع «حادثه امنیتی» در مرز خبر می‌دهند.

 

منابع خبری از درگیری در مرز لبنان با فلسطین اشغالی خبر دادند.

 

رسانه‌های رژیم صهیونیستی از قبیل شبکه «کان» در پیام‌هایی توییتری از تبادل آتش در مرز لبنان و فلسطین اشغالی خبر دادند.

 

پیشتر رسانه‌های رژیم صهیونیستی به نقل از سخنگوی ارتش این رژیم از وقوع یک «حادثه امنیتی» در مرز لبنان خبر دادند.

 

«اسکای نیوز» گزارش کرد، بین رزمندگان حزب‌الله و نظامیان صهیونیست در «مزارع شبعا» تبادل آتش صورت گرفته است.

 

شبکه الجزیره از شنیده شدن صدای انفجارهایی در نزدیکی مرز لبنان-فلسطین اشغالی خبر داد. بنا بر گزارش این شبکه ارتش رژیم صهیونیستی در حال شلیک گلوله توپ در اطراف منطقه «رویسات العلم» در «کفرشوبا» است.

 

 

خبرنگار «العربیه» هم گزارش داد، پس از تبادل آتش با حزب‌الله لبنان، رژیم صهیونیستی نیروی پشتیبان به منطقه اعزام کرده است.

 

همچنین شبکه اسکای نیوز در گزارش خود درباره درگیری مرزی امروز خبر داد، ارتش رژیم صهیونیستی به ساکنان منطقه مرزی دستور داده از منازل خود خارج نشوند.

 

برخی گزارش‌های تأییدنشده از شلیک موشک‌های ضدزره از سمت لبنان به نیروهای رژیم صهیونیستی حکایت دارد.

فارس

کلمات کلیدی: لبنان فلسطین
مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار