کارزار اسرائیلی با حساب‌های جعلی فارسی‌زبان برای تبلیغ رضا پهلوی اراکی، عضو مجلس خبرگان رهبری: مسئولان نمی‌توانند در برابر کشف حجاب سکوت کنند و بگویند ما کاری نداریم، بدانند صبر مردم حدی دارد امیر ایرانی: دریای خزر جای مانور دیگران نیست ورود مجلس به ماجرای فوت دانش آموز زنجانی پس از تنبیه بدنی هیئت رئیسه جبهه اصلاحات ایران تغییر کرد البرز پنجشنبه‌ها تعطیل شد علت صدای انفجار مهیب در جاسک فرمانده کل سپاه: آمادگی کامل در جزایر، سواحل و دریا داریم؛ اگر حرکتی از دشمن سر بزند جواب محکمی دریافت می‌کند حقوق کارمندان و کارگران دوباره افزایش پیدا می‌کند؟ پزشکیان: برداشت بیش از حد آب‌های زیر زمینی موجب فرونشست زمین در تهران، اصفهان و بسیاری از شهر‌ها شده آیت‌الله مکارم شیرازی: آغاز اجرای قانون حجاب باید از ادارات دولتی باشد جزئیات تعطیلی پنجشنبه‌ها در تهران باهنر: اسنپ بک تحریم‌های فعلی را افزایش نمی‌دهد/ همه درآمد دولت صرف حقوق کارمندان می‌شود/ قانون حجاب اجباری در کشور لازم الاجرا نیست موافقت کمیسیون آموزش با کاهش سن ورود کودکان به مدرسه امیر نصیرزاده: آماده دفاع هستیم، اما جامعه نباید فریب عملیات روانی را بخورد

لزوم پیگیری تهدید هواپیمای مسافربری در مجامع بین المللی

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با بیان اینکه تهدید هواپیمای مسافربری در مجامع بین المللی دنبال شود، گفت: اقدام آمریکا بدون پاسخ نمی ماند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۱۵ - ۰۳ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 July 24
کد خبر: ۵۱۹۷۰

به گزارش راهبرد معاصر، ابوالفضل عمویی در واکنش به مواجهه جنگنده آمریکایی با هواپیمای ماهان، اظهار داشت: اقدام خطرناک و تهدیدآمیز هواپیمای جنگنده آمریکایی در نزدیک شدن و ایجاد مشکل برای پرواز مسافربری ماهان در شب گذشته نیازمند واکنش جدی است.

 

وی بیان کرد: این اقدام آمریکایی‌ها خلاف حقوق بین‌الملل و آزادی تردد هواپیماهای غیرنظامی در مسیرهای شناخته شده است.

 

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس تصریح کرد: مطلع شدیم که دولت از طریق سازمان هواپیمایی جهانی (ایکائو) دست به شکایت زده است اما فراتر از آن لازم است که این موضوع از طریق سایر مجامع بین‌المللی هم پیگیری شود.

 

عمویی افزود: در وهله اول باید شکایت جمهوری اسلامی ایران از این تهدید تروریستی ایالات متحده، در شورای امنیت سازمان ملل متحد ثبت شود چراکه اقدام فرماندهی مرکزی نیروهای آمریکا (سازمان تروریستی سنتکام) تهدیدی برای صلح و امنیت منطقه ماست.

 

وی گفت: همین طور باید پیام محکمی برای طرف آمریکایی صادر شود، تا آمریکایی‌ها مطلع باشند که تهدید هواپیماهای مسافربری ما با واکنش جدی مواجه خواهد شد. آمریکایی‌ها سابقه بسیار تلخی در مورد خطوط مسافربری ما دارند که هنوز فراموش نشده است.

 

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس اظهار داشت: اصل حضور نیروهای آمریکایی‌ها در سوریه نامشروع است و اشغال پایگاه التنف که بخشی از خاک سوریه است، کاملاً غیرقانونی و بی مبناست و بالتبع حضور هواپیماهای آمریکا در این منطقه هم غیر مشروع و ناامن کننده است.

 

عمویی تاکید کرد: این ادعا از سوی سنتکام که جنگنده‌های آمریکایی قصد شناسایی داشتند غلط است چرا که هواپیمای ایرانی یک هواپیمای مسافربری ثبت شده و در حال حرکت در یک مسیر شناخته شده برای پروازهای سیویل (غیرنظامی) بوده است و به تبع آن آمریکایی‌ها بهانه‌ای برای اقدام علیه این پرواز نداشته‌اند.

 

وی گفت: اکنون که این پرواز دچار اختلال شده و چند نفر از اعضای آن پرواز مصدوم شدند، هزینه‌های خسارت‌هایی که وارد شده و مشکلاتی که برای مسافران به وجود آمده، به عهده طرف آمریکایی است و فراتر از آن آمریکایی‌ها باید بدانند که این اقدام آنان بدون پاسخ نخواهد بود.

 

مهر

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار