پزشکیان: دستیابی به فناوری کوانتوم ضروری است برگشت بخش دوم لایحه بودجه به مجلس به دلیل برخی ابهامات و اشکالات دانشجویان فردا با رهبر انقلاب دیدار می‌کنند توضیحات سخنگوی سپاه پاسداران در خصوص اظهارات محسن رفیق‌دوست فرماندار تهران: تجمع مقابل مجلس فاقد مجوز قانونی است بازدید سرزده رئیس‌جمهور از مرکز ترک اعتیاد سروش و افطار با مددجویان کمپ توضیحات دفتر محسن رفیق‌دوست درباره یک مصاحبه جنجالی سخنگوی شورای نگهبان: انتخابات شورا‌ها سال ۱۴۰۵ برگزار خواهد شد برنامه‌ریزی برای تربیت ۵۰۰ هزار نیرو در حوزه هوش مصنوعی سردار قاآنی: حرکت در مسیر حق محصول مقاوم بودن است سرلشکر سلامی: مقاومت تنها راه نجات از بردگی و اسارت است دریادار ایرانی: رزمایش مشترک ایران، روسیه و چین باعث امنیت منطقه است ترور نافرجام جانشین اطلاعات فراجا سیب و سوران سرلشکر سلامی: مأمور به پیروزی هستیم/سپاه پیچیده‌ترین نبرد‌های تاریخ را با موفقیت اجرا کرده است پزشکیان: هرگونه تنش، ناآرامی و درگیری را به ضرر خود، منطقه و جهان می‌دانیم
فرمانده نیروی دریایی ارتش:

نیروهای مسلح در ساخت تجهیزات صد درصد خودکفا هستند

فرمانده نیروی دریایی ارتش گفت: نیروهای مسلح و به ویژه ‌نیروی دریایی ارتش در ساخت تجهیزات به طور صددرصد خودکفاست و هیچ زمانی دست نیاز به سوی دشمن دراز نخواهد کرد که این یک افتخار است.
تاریخ انتشار: ۲۲:۴۳ - ۰۳ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 July 24
کد خبر: ۵۲۰۰۰

به گزارش راهبرد معاصر، دریادار حسین خانزادی در سفر به استان اصفهان و در دیدار با خانواده شهید ناوستوار یکم «جعفر کوهی فارق» از شهدای حادثه شناور کنارک با اشاره به اینکه همه ابزارهای چشم پرکن و تسلیحات دشمن در برابر ایمان و توانایی‌های نیروی انسانی ما ناکارآمد است، اظهار داشت: ‌امروز انقلاب اسلامی ایران عزت و سربلندی خود را مدیون خون پاک شهدا می داند.

فرمانده نیروی دریایی ارتش صبر و شکیبایی خانواده‌های شهدا را یک موهبت الهی دانست و افزود: حامل پیام تسلیت و تبریک از طرف دفتر فرماندهی معظم کل قوا و همچنین فرمانده کل ارتش به شما عزیزان هستم که بی‌شک همه فرماندهان و کارکنان نیروی دریایی ارتش به شما خانوادهای شهدای گرانقدر افتخار می‌کنند و این دلدادگی قلبی شما به نظام، باعث غرور مردم ایران و سرشکستگی دشمن شده است.

وی با اشاره به اینکه شهدای گرانقدر ما با الگو گرفتن از آموزه‌های دینی و انقلابی مسیر والایی را برای خدمت به میهن انتخاب کردند، گفت: در دیدارهایی که توفیق داشتیم در محضر مقام معظم رهبری باشیم ایشان همواره حضور نیروی انسانی مومن، معتقد و شجاع را بسیار ارزشمند و تأثیرگذار در نیروی دریایی ارتش دانستند و خاطرنشان کردند ملتی که شهادت افتخار آن است اسارت ندارد.

دریادار ‌خانزادی تصریح کرد: امروز جمهوری اسلامی ایران با تمام فشارها و تحریم‌های ظالمانه با اقتدار در برابر همه دسیسه‌های دشمن ایستاده ‌و در سربلندی و افتخار عرض می‌کنم که نیروهای مسلح و به ویژه ‌نیروی دریایی ارتش در ساخت تجهیزات به طور صددرصد خودکفاست و هیچ زمانی دست نیاز به سوی دشمن دراز نخواهد کرد که این یک افتخار است.

فرمانده نیروی دریایی ارتش با تأکید بر اینکه ارتش جمهوری اسلامی ایران در هشت سال دفاع مقدس ۴۸ هزار شهید را تقدیم انقلاب اسلامی کرده است، اضافه کرد:‌‌ نیروی دریایی ارتش امروز با حضور در آب‌های بین‌المللی و به اهتزاز در آوردن پرچم مقدس جمهوری اسلامی ایران در آب‌های دوردست، دست بلند نظام در برابر تهدیدات دشمن است و همه کشورهایی که چشم طمع به مرزهای ایران دارند بدانند که نیروهای مسلح کشور با چشمانی بیدار، ایمان قلبی و با تجهیزات به روز، آماده در برابر هرگونه گستاخی و زورگویی هستند.

 

منبع: فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر