سردار احمدی مقدم: تسریع در اصلاحات داخلی لازم است؛ الان ۷۰ درصد مردم می‌گویند نظام جمهوری اسلامی را می‌خواهیم، ولی باید در آن اصلاحاتی صورت بگیرد؛ این پیام ملت است که باید شنیده شود پیام سردار مجید موسوی به خانواده شهید ماکان نصیری: شما بستر لازم را در جامعه اسلامی برای قهرمان پروری و شهادت مهیا نمودید پزشکیان به زیارت حرم مطهر امام رضا (ع) رفت تجهیز یگان‌های نیروی زمینی ارتش به سامانه‌ها، تسلیحات و ارتقاء توان رزمی امیر پوردستان: مصلحت نظام ایجاب کند، با انجام عملیات‌های پیش‌دستانه دشمن را به‌شدت غافلگیر می‌کنیم جزئیات تعطیلی‌های مراسم تشییع و تدفین رهبر شهید به روایت سخنگوی دولت پزشکیان پزشکیان: هیچ مذاکره‌ای درباره موشک‌های بالستیک صورت نگرفته و نخواهد گرفت شناسایی ۱۵۵ محل استقرار اتباع غیرمجاز در تهران  تهران در آماده‌باش برای مراسم تشییع رهبر انقلاب + جزئیات به روایت سخنگوی استانداری تهران جزئیات تعطیلی سه روزه تهران در روز‌های تشییع رهبر شهید ساعات کاری ادارات بوشهر تغییر کرد+ ساعت جدید ساماندهی نیرو‌های شرکتی؛ دولت چهاردهم وارد فاز جدید شد / تازه‌ترین جزئیات طرح ساماندهی کارکنان شرکتی برکناری یک مدیر صدا و سیما و پیگرد قضایی نبویان در پی اظهارات جنجالی اطلاعیه نیروی دریایی سپاه: شناور‌ها به تنگه هرمز نزدیک نشوند محسن رضایی: شاید آمریکایی‌ها بدنبال گذراندن مسابقات جام جهانی و یا حتی انتخابات باشند و در نهایت مذاکرات عاقبتی نداشته باشد
آصفی:

پیچ های برجام باید محکم تر بسته می‌شد

پیچ های برجام باید محکم تر بسته می‌شد سخنگوی وزارت خارجه کشور در دولت اصلاحات در خصوص برجام گفت: در ارتباط با موضوع برجام با توجه به تجربیات پیشین، باید تضمین‌های بیشتری می‌گرفتیم و پیچ‌های آن را سفت‌تر می‌بستیم.
تاریخ انتشار: ۱۶:۴۱ - ۰۴ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 July 25
کد خبر: ۵۲۰۹۶

به گزارش راهبرد معاصر، حمیدرضا آصفی، سخنگوی وزارت امور خارجه در دولت اصلاحات مصاحبه‌ای با رادیو گفت‌وگو انجام داده است که مهمترین بخش‌های آن در ادامه آمده است.

 

- برجام یک ضرورت بود و نظام در پشت آن قرار داشت و کسی با انعقاد آن مخالفتی نداشت. البته از همان ابتدا بدبینی‌هایی به آمریکا و اروپا وجود داشت که این بدبینی‌ها نیز به حق بود.

- برجام یک مدتی توانست فرصت های خوبی را برای کشور به وجود آورد ولی آنچه که انتظار داشتیم، محقق نشد و حتی خسارت‌هایی نیز در این چارچوب به کشور وارد شد.

- من مذاکره در مورد برجام را دو سر سود می‌دانستم و همیشه گفته‌ام توافق کردن با آمریکا آسان‌تر از عملیاتی و اجرایی کردن آن است.

- آمریکایی‌ها در طول این سال‌ها نشان داده‌اند، مذاکره و توافق می‌کنند ولی در اجرای تعهداتشان دبه می‌کنند.

 

بیانیه «الجزایر» را با آمریکا به امضا رسانده‌ایم ولی آنها اجرایش نکردند، در مورد افغانستان با آنها مذاکره کردیم ولی دولت واشنگتن در اجرای تعهدات خود دبه درآورد در ارتباط با موضوع برجام نیز با توجه به تجربیات پیشین، باید تضمین‌های بیشتری می‌گرفتیم و پیچ‌های آن را سفت‌تر می‌بستیم.

- برجام این درس را برای ما داشت که به آمریکا و اروپا نباید اعتماد کنیم و نقطه قوت ما در داخل کشور است.

- ما در عرصه مقاومت و در کشورهایی همچون سوریه، لبنان و عراق خوب عمل کردیم البته در چند سال اخیر با توجه به اولویت های ناخواسته‌ای که به کشور و وزارت خارجه تحمیل شده است کمی نسبت به همسایگان غفلت شده است.

- دستگاه دیپلماسی کشور در این سال ها شرایط سختی را پشت سر گذرانده است و برخی اوقات وزارت خارجه باید کارهایی را انجام دهد که در قبال آن مسئولیتی ندارد، ولی انتظارها در ارتباط با انجام آن اقدامات، متوجه وزارت امور خارجه است.

فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار