ابلاغ «اصلاح آئین‌نامه اجرایی متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان» آملی لاریجانی: فعلاً FATF در مجمع تشخیص قابل بررسی نیست انتصاب محسن اسماعیلی به سمت معاونت راهبردی و امور مجلس رئیس جمهور تصویب کلیات طرح اساسنامه سازمان ملی مهاجرت در کمیسیون امنیت ملی مجلس پزشکیان: ساختار تصمیم‌گیری و اجرایی ما کارآمد نیست اعلام جزئیات جدید از مذاکرات عمان قدردانی پزشکیان از رهبر انقلاب برای مجوز مذاکرات غیر مستقیم قالیباف: کسانی که در فقر شدید هستند باید مورد توجه جدی قرار بگیرند / ارز ترجیحی باید به کالای اساسی داده شود سرلشکر باقری: نیرو‌های مسلح در آمادگی کامل به سر می‌برند پزشکیان: برای ساخت مسکن محرومان با مشارکت خیرین و مردم اقدام خواهیم کرد موافقت کمیته هسته‌ای مجلس با روند مذاکرات عمان رهبر انقلاب در دیدار فرماندهان نیرو‌های مسلح: دشمن از پیشرفت‌های جمهوری اسلامی کلافه و عصبی است حیدری، فرمانده نیروی زمینی ارتش: دیوار مرزی با افغانستان به انواع تسلیحات در لبه فناوری جهانی مجهز شده ابلاغ مصوبه شورای عالی اداری درباره نحوه انتخاب و انتصاب مدیران قائم‌پناه: روند مذاکرات امروز رضایت‌بخش بود

«اینستکس»منفعت میکروسکوپی دارد

سخنگوی اسبق وزارت امور خارجه گفت: «اینستکس»، منفعت حداقلی و میکروسکوپی را برای ما خواهد داشت و باید منتظر ماند و دید که در آینده چه پیش خواهد آمد و این سازوکار چگونه عمل خواهد کرد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۳۰ - ۱۰ اسفند ۱۳۹۷ - 2019 March 01
کد خبر: ۵۷۴۱
به گزارش راهبرد معاصر ، حمیدرضا آصفی سخنگوی اسبق وزارت امور خارجه در خصوص این سوال که آیا برنامه ساز و کار مالی اعلام شده از سوی اروپا موسوم به «اینستکس» می تواند منافع ایران را تامین کند یا خیر اظهار داشت: اگر سازوکار مالی اروپا آنگونه که اعلام شده بخواهد حرکت کند و به همان حد منتهی شود، این چندان منافعی برای جمهوری اسلامی ایران به همراه نخواهد داشت.

وی گفت: البته، نه اینکه به طور کامل منفعتی نداشته باشد اما منفعت حداقلی و میکروسکوپی را برای ما به همراه دارد و باید منتظر ماند و دید که در آینده چه پیش خواهد آمد و این سازوکار چگونه اجرا خواهد کرد.

آصفی با بیان این مطلب که من چندان امیدوار به این سازوکار مالی اعلام شده از سوی اروپا نیستم، تصریح کرد: به نظر من اروپایی ها به این دلیل که به تعهدات خودشان در قالب برجام متعهد نبودند در حال وقت کُشی هستند و سیاست یکی به میخ یکی به نعل را در پیش گرفتند.

سفیر اسبق ایران در فرانسه افزود: اروپا می خواهد با انجام این اقدامات از جمله اعلام سازوکار مالی و وعده‌های مختلف دیگر، ایران را همچنان از خود راضی نگه دارند. به نظر من، اینکه ما بخواهیم به اروپایی ها جواب رد بدهیم به مصلحت نیست.

وی با بیان اینکه ما نباید از نگاه به توانمندی‌ها و ظرفیت‌های داخلی خود غافل شویم، خاطرنشان کرد: ما باید با توانمند سازی بیشتر ساختارهای اقتصادی در مسیر رشد و رونق اقتصادی کشور گام های جدی برداریم.

آصفی افزود: امروز تولید و صادرات ما جایگاه مناسبی در کشور ندارد و به نظر می‌آید که باید اصلاحاتی در خصوص بخشنامه های متعدد و موانعی که بر سر راه این دو مقوله مهم قرار دارد داشته باشیم.

سفیر اسبق ایران در امارات بیان کرد: به اعتقاد من اروپا نقش پلیس خوب یا بد را بازی نمی کند، هرچند تحت فشار آمریکا آنها مجبور به اقداماتی می شوند اما به هرحال اروپا هم به عنوان یک بازیگر بین المللی در پی تأمین حداکثر منافع خودش است.

وی در پایان خاطرنشان کرد: اروپایی ها منافع خود را اینطور تصور کردند که بدون آنکه هزینه ای به جمهوری اسلامی ایران بپردازند، در چارچوب سیاست‌های آمریکا حرکت کنند.
مهر 
ارسال نظر