حقوق نمایندگان مجلس چقدر است؟ پزشکیان: با اسنپ‌بک نمی‌توان جلوی ما را گرفت واکنش محمد مخبر به فعال شدن اسنپ بک؛ ایران چالش را به فرصت تبدیل می‌کند علم‌الهدی: مشکل آمریکا دین‌داری، استقلال و عزت ایران است عارف: جامعه در پرداخت مالیات نباید احساس ظلم کند خطیب نماز جمعه تهران: انقلاب اسلامی پرچم عفاف و هویت زن مسلمان را برافراشت قائم‌پناه: دغدغه پزشکیان، ارتقای جایگاه، کرامت و اثربخشی کارمندان است رفیع‌زاده: اصلاح نظام اداری و کوچک‌سازی دولت ادامه‌دار خواهد بود پزشکیان: تلاش ما این است که اسنپ‌بک فعال نشود شهادت یک بسیجی در عملیات تروریستی در ایرانشهر سردار کارگر: در برابر جنگ ترکیبی دشمن، تهاجم ترکیبی خواهیم داشت جلسه فوق‌العاده دولت به ریاست معاون اول رئیس‌جمهور سردار دلیری: تروریست‌های اسرائیلی ‌منتظر پاسخ محکم نیروهای مسلح ایران باشند‌ مخبر: اگر اقتدار ملی کشور حفظ شود دشمن به فکر جنگ نمی‌افتد سرلشکر موسوی: ایران به دنیا ثابت کرده که هیچ‌گاه آغازگر جنگ نبوده است

«اینستکس»منفعت میکروسکوپی دارد

سخنگوی اسبق وزارت امور خارجه گفت: «اینستکس»، منفعت حداقلی و میکروسکوپی را برای ما خواهد داشت و باید منتظر ماند و دید که در آینده چه پیش خواهد آمد و این سازوکار چگونه عمل خواهد کرد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۳۰ - ۱۰ اسفند ۱۳۹۷ - 2019 March 01
کد خبر: ۵۷۴۱
به گزارش راهبرد معاصر ، حمیدرضا آصفی سخنگوی اسبق وزارت امور خارجه در خصوص این سوال که آیا برنامه ساز و کار مالی اعلام شده از سوی اروپا موسوم به «اینستکس» می تواند منافع ایران را تامین کند یا خیر اظهار داشت: اگر سازوکار مالی اروپا آنگونه که اعلام شده بخواهد حرکت کند و به همان حد منتهی شود، این چندان منافعی برای جمهوری اسلامی ایران به همراه نخواهد داشت.

وی گفت: البته، نه اینکه به طور کامل منفعتی نداشته باشد اما منفعت حداقلی و میکروسکوپی را برای ما به همراه دارد و باید منتظر ماند و دید که در آینده چه پیش خواهد آمد و این سازوکار چگونه اجرا خواهد کرد.

آصفی با بیان این مطلب که من چندان امیدوار به این سازوکار مالی اعلام شده از سوی اروپا نیستم، تصریح کرد: به نظر من اروپایی ها به این دلیل که به تعهدات خودشان در قالب برجام متعهد نبودند در حال وقت کُشی هستند و سیاست یکی به میخ یکی به نعل را در پیش گرفتند.

سفیر اسبق ایران در فرانسه افزود: اروپا می خواهد با انجام این اقدامات از جمله اعلام سازوکار مالی و وعده‌های مختلف دیگر، ایران را همچنان از خود راضی نگه دارند. به نظر من، اینکه ما بخواهیم به اروپایی ها جواب رد بدهیم به مصلحت نیست.

وی با بیان اینکه ما نباید از نگاه به توانمندی‌ها و ظرفیت‌های داخلی خود غافل شویم، خاطرنشان کرد: ما باید با توانمند سازی بیشتر ساختارهای اقتصادی در مسیر رشد و رونق اقتصادی کشور گام های جدی برداریم.

آصفی افزود: امروز تولید و صادرات ما جایگاه مناسبی در کشور ندارد و به نظر می‌آید که باید اصلاحاتی در خصوص بخشنامه های متعدد و موانعی که بر سر راه این دو مقوله مهم قرار دارد داشته باشیم.

سفیر اسبق ایران در امارات بیان کرد: به اعتقاد من اروپا نقش پلیس خوب یا بد را بازی نمی کند، هرچند تحت فشار آمریکا آنها مجبور به اقداماتی می شوند اما به هرحال اروپا هم به عنوان یک بازیگر بین المللی در پی تأمین حداکثر منافع خودش است.

وی در پایان خاطرنشان کرد: اروپایی ها منافع خود را اینطور تصور کردند که بدون آنکه هزینه ای به جمهوری اسلامی ایران بپردازند، در چارچوب سیاست‌های آمریکا حرکت کنند.
مهر 
ارسال نظر