سپاه: دو نفتکش متخلف در تنگه هرمز هدف قرار گرفتند پلیس: زائران بازگشت از اربعین را به روزهای پایانی موکول نکنند قالیباف: آمریکا تاوان می‌دهد قائم‌پناه: برای همه استان‌ها الگوی مشخص مصرف آب و انرژی تعیین می‌شود بقائی خطاب به گوترش: چرا از نام بردن دو عامل اصلی نسل‌کشی و جنایات جنگی خودداری می‌کنید؟ انهدام یک فروند پهپاد در بندر امام خمینی دومین سوءقصد به ماموران فراجا در ایرانشهر/ یک پلیس شهید شد بروجردی: ممکن است اسرائیل به جنگ با ایران ورود کند نماینده مجلس: فتنه تعطیلی مجلس با هوشیاری ملت خنثی شد تسلیت عراقچی به خانواده‌های قربانیان زلزله ژاپن تکذیب حمله آمریکا به بندر عباس جزئیات حمله موشکی بامداد امروز آمریکا به شهرستان بوشهر جزئیات حمله به یک کشتی باربری در محدوده خزر شهر فریدون‌کنار فرمانده کل ارتش: تا آخرین نفس از خاک پاک ایران و استقلال کشور، دفاع خواهیم کرد سپاه: کشته شدن عامل تروریستی وابسته به گروه‌های تجزیه طلب در بوکان

سید افقهی: سفر الکاظمی به ایران با علم و درایت بود

سید افقهی: سفر الکاظمی به ایران با علم و درایت بود کارشناس مسائل غرب آسیا گفت: سفر الکاظمی به ایران با علم و درایت بوده و حاوی پیام هایی بود که برخی از آنها در اظهارات علنی مطرح و نیز بصورت خصوصی رسانده شد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۱۷ - ۰۵ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 July 26
کد خبر: ۵۲۲۴۶

به گزارش راهبرد معاصر، سید هادی سید افقهی کارشناس مسائل غرب آسیا عصر امروز در نشست کم و کیف سفر نخست وزیر عراق به ایران اظهار داشت: فرصت های خوبی در عراق پیش رو داریم و هدف‌گذاری ما تا ارتقای سطح مبادلات ۲۰میلیارد‌ دلاری است که با این رقم فاصله زیادی داریم.

 

وی افزود: سفر الکاظمی به ایران با علم و درایت بوده و حاوی پیام هایی بود که برخی از آنها در اظهارات علنی مطرح و نیز بصورت خصوصی رسانده شد.

 

سیدافقهی ادامه‌داد: ایشان گفتند ما طرفدار عدم دخالت در امور یک کشور هستیم و این معنی دار است و تابلویی است که معمولا دشمنان ما همواره ایران را به آن متهم می کنند.

 

این کارشناس مسائل غرب آسیا به برخی از اظهارات نخست وزیر عراق پرداخته و گفت: الکاظمی در کنفرانس مطبوعاتی گفت اولین کشوری که برای مقابله با داعش کنارمان قرار گرفت ایران بود ولی بلافاصله گفت ما هم در مورد تحریم های ایران جبران کردیم؛ در حالی‌که این تفضلی است که مردم ما به یاری مردم عراق شتافت چون کشور های حوزه خلیج‌فارس مردم عراق را تحریم کرده بودند‌و از تروریسم در داخل عراق حمایت می‌کردند.

 

وی با تاکید بر اینکه الان بیشترین کمک ها برای رفع مشکلات عراق از طرف ایران هست، گفت: برخی بر این باور بودند که سفر الکاظمی به ایران بیشتر جنبه سیاسی و امنیتی داشت تا جنبه های اقتصادی؛ ولی این‌ مسئله‌ در رسانه ها انعکاس نداشت.

 

سیدافقهی با بیان اینکه نکات رهبری در مورد عراق بسیار حساس و برای موازنه رابطه ما با عراق و حضور نظامی آمریکا در عراق است، گفت: اینکه رهبر انقلاب بعد ۵ ماه که مسئولین رده بالای ایرانی را نمی‌پذیرند ولی الکاظمی را پذیرفتند پیام‌رسایی برای الکاظمی و دشمنان دارد.   

 

منبع: فارس

کلمات کلیدی: هادی سید افقهی
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار