کاخ سفید: شاید تحریم‌های ثانویه برای روسیه روز جمعه اجرا شوند جزئیات جدید از طرح نظامی جدید اسرائیل در غزه امیر قطر و نخست‌وزیر انگلیس درباره تحولات غزه رایزنی کردند ترامپ: ویتکاف دیدار بسیار سازنده‌ای با پوتین داشت عراقچی: معاون گروسی برای بازرسی نمی‌آید/ مذاکرات با آمریکا قطعی نشده/ لاریجانی استوانه سیاسی ایران است جزئیات تیراندازی در پایگاه ارتش آمریکا/ چندین کشته و زخمی هشدار گزارشگر سازمان ملل نسبت به پیامد اخراج جمعی پناهجویان افغان از پاکستان شرط وثیقه ۵۰۰ دلاری برای صدور ویزای اربعین به زائران افغان برداشته شد سقوط بالگرد نظامی در غنا؛ ۲ وزیر کشته شدند آلمان: تروئیکای اروپا به حل دیپلماتیک مسئله هسته‌ای ایران متعهد است  جزئیات دیدار پوتین با پادشاه مالزی ترامپ فرمان اجرایی علیه هند را امضا کرد پرواز هواپیمای شناسایی هسته‌ای آمریکا نزدیک پایگاه‌های اتمی روسیه کرملین: دیدار پوتین و ویتکاف سازنده بود رایزنی سفیران هلند و ژاپن با بقائی

ظریف:جنایات آمریکا و ترور سردار سلیمانی موضوع گفتگو با طرف عراقی است

وزیر امور خارجه در جریان سفر خود به بغداد از انجام هماهنگی‌های لازم برای سفر نخست‌وزیر عراق به ایران خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۸ - ۲۹ تير ۱۳۹۹ - 2020 July 19
کد خبر: ۵۱۱۸۶
به گزارش راهبرد معاصر؛ محمد جواد ظریف وزیرامورخارجه در جمع خبرنگاران در فرودگاه بین المللی بغداد افزود که اقدام جنایت آمیز آمریکا در به شهادت رساندن سپهبد شهید قاسم سلیمانی و ابومهدی المهندس را با برادران عراقی بحث و بررسی می‌کند.
 
 
وی ادامه داد که بسیار خوشحال است بعد از تشکیل دولت جدید اولین سفر خود را به بغداد انجام داده به ویژه اینکه این سفر با سفر روز سه شنبه نخست وزیر عراق به تهران همزمان شده و فرصت مناسبی برای هماهنگی سفر «مصطفی الکاظمی» به ایران فراهم کرده است.
 
 
وی خاطر نشان ساخت که سفر فعلی او به بغداد از قبل برای آن هماهنگی شده و ارتباطی به سفر الکاظمی به عربستان سعودی و سپس جمهوری اسلامی ایران ندارد.
 
 
به گفته وی، نخست وزیر عراق به دعوت رسمی رییس جمهوری کشورمان، پس فردا سه شنبه عازم تهران می‌شود.
 
ظریف اهداف سفر خود به بغداد را پیگیری توافقات سابق سفر اسفندماه ۹۷ دکتر روحانی رییس جمهوری اسلامی ایران به بغداد عنوان کرد و گفت: با رییس جمهوری، نخست وزیر، رییس قوه قضاییه، رییس پارلمان و وزیر امور خارجه عراق دیدار و گفت: وگو می‌کند.
 
 
وی ادامه داد که دیدار با رییس سازمان الحشد الشعبی و جمعی از مسوولان سیاسی عراق نیز بخش دیگری از این دیدار‌ها را تشکیل می‌دهد.
 
 
به گفته وی، بررسی تحولات و موضوعات منطقه ای، مسئله جنایات آمریکا در منطقه از جمله شهادت سپهبد سلیمانی و ابومهدی المهندس و همراهانشان و بحث همکاری‌های منطقه ای، از جمله موضوعاتی است که در این سفر با طرف عراقی بررسی می‌شود.
 
 
ظریف افزود که به دعوت رسمی «نیچروان بارزانی» رییس اقلیم کردستان عراق، بعد از ظهر امروز سه شنبه نیز به اربیل سفر کرده تا پیرامون مناسبات اقلیم و جمهوری اسلامی ایران با مقامات آنجا بحث و گفت: وگو کند.
 
 
ظریف در راس یک هیات سیاسی امروز یکشنبه سفر یک روزه‌ای را به بغداد و سپس اربیل آغاز کرده است.
ارسال نظر