کاخ سفید: شاید تحریم‌های ثانویه برای روسیه روز جمعه اجرا شوند جزئیات جدید از طرح نظامی جدید اسرائیل در غزه امیر قطر و نخست‌وزیر انگلیس درباره تحولات غزه رایزنی کردند ترامپ: ویتکاف دیدار بسیار سازنده‌ای با پوتین داشت عراقچی: معاون گروسی برای بازرسی نمی‌آید/ مذاکرات با آمریکا قطعی نشده/ لاریجانی استوانه سیاسی ایران است جزئیات تیراندازی در پایگاه ارتش آمریکا/ چندین کشته و زخمی هشدار گزارشگر سازمان ملل نسبت به پیامد اخراج جمعی پناهجویان افغان از پاکستان شرط وثیقه ۵۰۰ دلاری برای صدور ویزای اربعین به زائران افغان برداشته شد سقوط بالگرد نظامی در غنا؛ ۲ وزیر کشته شدند آلمان: تروئیکای اروپا به حل دیپلماتیک مسئله هسته‌ای ایران متعهد است  جزئیات دیدار پوتین با پادشاه مالزی ترامپ فرمان اجرایی علیه هند را امضا کرد پرواز هواپیمای شناسایی هسته‌ای آمریکا نزدیک پایگاه‌های اتمی روسیه کرملین: دیدار پوتین و ویتکاف سازنده بود رایزنی سفیران هلند و ژاپن با بقائی
سخنگوی وزارت امور خارجه:

آمریکا برای مذاکره با ایران باید اعتماد از دست رفته را جبران کند

سخنگوی وزارت امور خارجه در ارتباط با ادعای دولت ترامپ مبنی بر علاقه به مذاکره، تاکید کرد: آمریکا به دنبال مذاکره جدی نیست و اول باید اعتماد ازدست‌رفته را احیا کند.
تاریخ انتشار: ۱۲:۱۸ - ۰۲ اسفند ۱۳۹۷ - 2019 February 21
کد خبر: ۵۲۲۹

به گزارش راهبرد معاصر ، بهرام قاسمی در دیدار با سردبیر و مدیران تحریریه روزنامه چینی گلوبال تایمز،تاکید کرد: ایران بر اساس اصل استقلال و منافع ملی خود تصمیم‌‌گیری می‌کند و سیاست‌های تهران متکی به نظر قدرت‌های جهانی نیست.

 

سخنگوی وزارت امورخارجه درباره تنش‌های جاری در روابط تهران و واشنگتن گفت: آغاز این مشکلات از سوی ایران نبوده و ریشه آنها حاصل تحریم های ناعادلانه ای است که ایالات متحده بر خلاف موازین بین المللی و پس از خروج از برجام و نقض قطعنامه 2231 بر کشورمان تحمیل کرده است.

 

وی افزود: آمریکا اگر امروز یک گام جلوتر بیاید، فردا گام دوم را برخواهد داشت. روند تحولات جهانی حاکی از اشتهای سیری‌ناپذیر آمریکا است در نتیجه نمی‌توان تسلیم خواسته‌های واشنگتن شد.

 

بهرام قاسمی با یادآوری اینکه جهان از یکجانبه‌گرایی آمریکا خسته شده است، گفت: همین واقعیت که چین، روسیه و اروپا دست‌کم در مواضع سیاسی در مقابل آمریکا می‌ایستند، یک گام به جلو و نشان ‌دهنده تغییر شرایط جهان نسبت به گذشته است.

 

وی درباره دلیل مقاومت ایران در برابر سیاست‌های واشنگتن گفت: در وحله نخست، ما باید از استقلال و تمامیت مرزی ایران دفاع کنیم. همچنین سابقه‌ای که ایران از سیاست‌های واشنگتن دارد، تصمیم‌های نادرست واشنگتن در کل منطقه خاورمیانه و از جمله در افغانستان، سوریه، عراق، یمن و حمایت از تل‌آویو و کمک به افراط‌گرایی در منطقه، کمک به مسلح شدن برخی کشورهای منطقه و مجموعه سیاست‌هایی که به ایجاد پدیده‌هایی مانند طالبان، القاعده و داعش منجر شده است، سبب می‌شود مقاومت در برابر سیاست‌های آمریکا توجیه‌پذیر باشد.

 

قاسمی در ارتباط با تاثیر تحریم‌های آمریکا گفت: مردم ما در گذشته هم این شرایط را تجربه کرده‌اند و به‌شدت به استقلال خود حساس هستند. ما می‌توانیم از این بحران عبور و تحریم‌ها را رد کنیم. همچنین ما مواضع کشورها را در این مقاطع رصد و در آینده درباره آنها قضاوت خواهیم کرد. شرایط تحریم، پایدار نخواهد بود و نهایتا ایران این توان را دارد که به آمریکا تفهیم کند که با تصحیح رفتار خود ایران را به عنوان کشوری مستقل بپذیرد.

ارسال نظر