جزئیات درآمد و مالیات بنیاد مستضعفان در سال ۹۸-راهبرد معاصر

جزئیات درآمد و مالیات بنیاد مستضعفان در سال ۹۸

رئیس بنیاد مستضعفان با تشریح عملکرد مالی این نهاد در سال 98 گفت:32 شرکت بورسی داریم و امسال 20 شرکت دیگر بنیاد بورسی می شوند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۹ - ۰۶ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 July 27
کد خبر: ۵۲۳۳۷

به گزارش راهبرد معاصر، سید پرویز فتاح امروز در نشست خبری ارائه گزارش عملکرد یک ساله خود اظهار داشت: مقام معظم رهبری 31 تیرماه حکم انتصاب من را در بنیاد مستضعفان صادر کردند و امروز 1 سال و 6 روز از این حکم گذشته است.
 
 
* جزئیات درآمد و مالیات بنیاد مستضعفان
 
وی ادامه داد: برنامه مصوب سال 98 بنیاد با 34 درصد رشد نسبت به 97 محقق شده است.
 
 
رئیس بنیاد مستضعفان افزود: درآمد فروش بنیاد در سال 98 رقم 36 هزار میلیارد تومان بود.
 
 
فتاح بیان کرد: سود عملیاتی ناخالص بنیاد قبل از کسر مالیات 7 هزار میلیارد تومان بود که حدود 1000 میلیارد تومان این رقم مالیات خواهد بود و بقیه بین ما و شرکا و سهام داران تقسیم می شود که 40 درصد سهم شرکا و سهام داران غیربنیادی است و 60 درصد هم باید احصا شود که به محرومیت زدایی اختصاص یابد.
 
 
وی اظهار داشت: بنیاد در طول سال های گذشته همه مالیات خود را پرداخت کرده است و هیچ معافیت مالیاتی ندارد.
 
 
رئیس بنیاد مستضعفان اضافه کرد: بنیاد 100درصد مالیات خود را پرداخته است.
 
 
* اختصاص 380 هزار تن سیمان برای حوادث طبیعی و محرومیت‌زدایی
 
فتاح گفت: یک باند منطقه 2 آزادراه تهران شمال تا نیمه اول سال 1400 افتتاح خواهد شد.
 
 
وی تصریح کرد: 380 هزار تن سیمان در یک سال اخیر برای حوادث طبیعی و مسکن محرومان و رفع محرومیت در یک سال اخیر اختصاص یافت.
 
 
* امسال 20 شرکت دیگر بنیاد بورسی می شوند
 
رئیس بنیاد مستضعفان گفت: 32 شرکت بورسی داریم امسال 20 شرکت دیگر بنیاد بورسی می شود.
 
 
وی بیان کرد: 11300 فقره از اسناد بنیاد علوی رایگان به محرومان داده شد و مجموع کل واگذاری های رسمی اسناد علوی 92 هزار فقره است. 10 هزار سند دیگر به زودی واگذاری میکنیم تا بیش از 102 هزار سند علوی واگذار شده باشد.
 
 
فتاح افزود: امسال و سال 1400 روند واگذاری اسناد علوی افزلیش می یابد.
 
 
* سرمایه‌گذاری 22 هزار میلیارد تومان از منابع بنیاد
 
رئیس بنیاد مستضعفان بیان کرد: مناطق آبادانی و پیشرفت بنیاد از ۱۳ منطقه به ۲۵ منطقه رسیده است.
 
 
فتاح اظهار داشت: ۳۸۰ هزار تن سیمان رایگان برای حوادث طبیعی احداث مسکن محرومان و رفع محرومیت اختصاص داده‌ایم.
 
 
وی گفت: ۲۲ هزار میلیارد تومان از منابع بنیاد در حال سرمایه‌گذاری است که در سال ۱۴۰۱ انجام خواهد شد که شامل نیروگاه،آزادراه، فولاد، امور دامداری، کشاورزی و غیره است.
 
 
رئیس بنیاد مستضعفان گفت: تا دو سال آینده در بنیاد پروژه نیمه‌کاره و معطل نداریم.
 
 
* ورود بنیاد به پروژه مسکن ارزان و مقاوم برای محرومان
 
فتاح گفت: در بخش ساخت مسکن ارزان قیمت و مقاوم ورود کردیم در کمیسیون‌های مجلس حضور یافته‌ایم تقاضای گزارش در صحن علنی داده‌ایم تا در طرح مسکن ارزان و مقاوم برای محرومان در کنار دولت باشیم.
 
 
وی تاکید کرد: ما می‌خواهیم در این طرح باشیم اگر بنیاد زمینی هر جا دارد رایگان در خدمت این طرح می آورد فقط دولت مجوز بدهد البته برای تاسیسات زیربنایی هم قانون می‌خواهد ما سیمان مسکن محرومان را رایگان تامین می‌کنیم.
 
 
فتاح همچنین تاکید کرد: در سه سال آینده همه شرکتهای بنیاد که قابلیت بورسی شدن دارند بورسی می‌شود.
 
 
* ۱.۲ میلیون تن به تولید فولاد کشور می افزاید
 
وی گفت: در توسعه میدان نفتی مارون ۱ و ۲ در خوزستان با وزارت نفت قرارداد توسعه بسته شده است، همچنین فاز ۲ فولادکاوه در بندرعباس در حال تکمیل و افتتاح از ۵ هزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری است و ۱.۲ میلیون تن به تولید فولاد کشور می افزاید.
 
 
فتاح اظهار داشت: کاخ مرمر را بازسازی کامل کردیم و تبدیل به موزه نفیس هنر ایران شدند و پنج موزه تا پایان سال بازسازی و احداث می‌شود.
 
 
* 1800 میلیارد تومان در مبارزه با کرونا هزینه کردیم
 
فتاح افزود: در حوزه کرونا از ابتدا با دولت همراهی بودیم و کم کاری نکردیم تا امروز هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان هزینه کردیم که ۱۲۰۰ میلیارد تومان نقد و ۶۰۰ میلیارد تومان به صورت وام ضروری بود.
 
 
وی بیان کرد: در کمک مواسات و همدلی ۶۰۰ هزار بسته تحویل دادیم و در مرحله دوم که رهبر انقلاب نهضت تعاون را مطرح کردند اعلام آمادگی کردیم و ۵۰۰ هزار بسته تحویل خواهیم داد و هر بسته ۳۰۰ هزار تومان هزینه دارد که به صورت بسته و یا کارت هدیه است که ۱۰۰ هزار بسته توزیع شده است.
 
 
رئیس بنیاد مستضعفان گفت: به ۴۷ هزار نفر حقوق مستقیم می‌دهیم و بیش از ۲۰۰ هزار نفر اشتغال غیر مستقیم ایجاد کرده‌ایم.
 
 
فتاح بیان کرد: ۱۰۰ درصد سود سال ۹۸ به محرومان اختصاص می‌یابد و ۱۰۰ درصد عوارض آزادراه تهران-شمال برای محرومان است.
 
 
* حضور بنیاد در بورس املاک
 
فتاح در پاسخ به سوال خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس مبنی بر بورسی شدن شرکت‌های بنیاد و حضور بنیاد در بورس املاک توضیح داد: همه شرکتهای بنیاد که قابلیت رفتن به بورس را دارند حتماً بررسی می‌کنیم؛ بنیاد مثل دولت‌ها نیست که کلی اداره شود بنیاد مجمع الجزایر شرکت‌ها است و اظهارنامه مالیاتی دارد و طبق قانون تجارت مدیریت می شود.
 
 
رئیس بنیاد مستضعفان گفت: اگر شرکت های ما درآمد نداشته باشند همان ماه نمی‌تواند حقوق و دستمزد بدهند. شرکتهای بنیاد مستقل هستند و فقط می ماند املاک بنیاد.
 
 
وی گفت: با پیگیری‌های مصرانه و جدی ما دولت و قانون به کمک آمدند و بورس املاک و مستغلات در حال شکل گرفتن است و طبق تاکید رئیس سازمان بورس و وزیر اقتصاد یک عضو هیئت مدیره آن از بنیاد تعیین شده است.
 
 
وی بیان کرد: ما می‌توانیم بخشی از املاک و مستغلات خود را که سند شسته رفته دارد حتماً در بورس عرضه کنیم مردم می‌توانند سهام بخرند و در دارایی‌های ما شریک شوند.
 
 
* دریافت ۷ میلیارد تومان از عوارض منطقه یک آزادراه تهران شمال
 
فتاح اظهار کرد: در موضوع عوارض الکترونیک آزادراه در منطقه یک آزادراه تهران-شمال مشکلاتی وجود داشت با دولت هماهنگ شد چند وقتی است که درصد پرداخت عوارض به ۷۰ درصد رسیده است.
 
 
وی با اشاره به نقدی شدن یک باند در بخش عوارضی آزادراه تهران-شمال گفت: هفته گذشته 7 میلیارد تومان از محل عوارضی بابت یک ماه عبور دریافت کردیم.
 
 
* تقاضای تاسیس صندوق قرض الحسنه در بنیاد برای کمک به محرومان
 
فتاح درباره تقاضای تاسیس بانک از سوی بنیاد مستضعفان گفت: در حال حاضر بانک سینا را داریم که طبق قانون باید بیش از ۳۳ درصد سهام سینا را نداشته باشیم که در حال مذاکره برای واگذاری بلوکی آن هستیم تا به رقم ۳۳ درصد برسیم.
 
 
رئیس بنیاد مستضعفان با اشاره به لزوم پرداخت تسهیلات قرض‌الحسنه به محرومان گفت: بانک‌های ما نشان دادند که برای تسهیلات قرض‌الحسنه گام‌های بلندی بر نمی دارند و یا در مناطق محروم شعبه می‌زنندریال مگر وام قرض الحسنه نباید برای همین مردم محروم باشد؟
 
 
فتاح ادامه داد: ما تقاضای تاسیس صندوق قرض الحسنه نظیر کمیته امداد داده‌ایم، می‌خواهیم منابع بنیاد در این صندوق ببریم و اعتقاد خاصی به قرض الحسنه داریم خداوند نیز به قرض الحسنه در قرآن اشاره کردند و ما معتقدیم باید به محرومان وام قرض الحسنه دهیم.
 
 
* پارسال 600 میلیون دلار صادرات داشتیم
 
رئیس بنیاد مستضعفان درباره درآمد ارزی بنیاد و برگرداندن ارز گفت: در سال گذشته ۶۰۰ میلیون دلار صادرات داشتیم و همه این عدد برگشته است و بانک مرکزی و سامانه‌ای نیما گواه این حرف من است؛ هرچه صادرات داریم در چارچوب ضوابط بانک مرکزی و سامانه‌نیما است./ فارس
 
مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار