جریمه ۸۲۴ هزار دلاری شرکت آمریکایی بابت نقض تحریم‌های ایران-راهبرد معاصر
مصر رئیس گروه دی۸ شد سخنگوی وزارت خارجه: حملات اسرائیل منجر به تخریب زیرساخت‌های غیرنظامی یمن شد واکنش انصارالله به حمله هوایی اسراییل: به هر تجاوزی پاسخ می‌دهیم/ حمایت از غزه ادامه دارد حمله هوایی گسترده رژیم اسرائیل به صنعاء و الحدیده یمن + جزییات وزیر کابینه صهیونیستی: فعلا در سوریه می‌مانیم المیادین از وقوع یک انفجار بسیار مهیب در جنوب لبنان خبر داد عراقچی: امیدواریم سران دی۸ پیام محکمی درباره توقف جنایات اسرائیل به جهان بدهند «تروداویه» و «ستاریه ترنی» توسط ارتش روسیه آزاد شدند سارکوزی به یک سال زندان محکوم شد تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران در اقدامی نادر، سوئیس فعالیت حزب‌الله را ممنوع کرد هشدار عراقچی درباره طراحی آمریکا و اسرائیل برای تجزیه کشورهای اسلامی اشغال ۴۴۰ کیلومتر مربع از اراضی سوریه توسط رژیم صهیونیستی  آغاز نشست وزیران خارجه دی ۸ در قاهره با حضور عراقچی نخستین رئیس‌جمهور فرانسه که به مجازات زندان محکوم شد

جریمه ۸۲۴ هزار دلاری شرکت آمریکایی بابت نقض تحریم‌های ایران

وزارت خزانه‌داری آمریکا از موافقت یک شرکت آمریکایی با پرداخت بیش از ۸۲۴ هزار دلار جریمه به دلیل نقض تحریم‌های ایران خبر داد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۲۰ - ۰۸ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 July 29
کد خبر: ۵۲۵۹۵
به گزارش راهبرد معاصر، وزارت خزانه‌داری آمریکا سه‌شنبه اعلام کرد یک شرکت فعال آمریکایی را به دلیل آنچه نقض تحریم‌ها علیه ایران خوانده شده مبلغ ۸۲۴ هزار دلار جریمه کرده است.
 
 
طبق اعلام وزارت خزانه‌داری آمریکا شرکت «ویتفورد» که یک شرکت فعال در زمین تولید رنگ و محصولات پوششی است با پرداخت ۸۲۴۳۱۴ دلار به عنوان جریمه در مورد متهم شدنش به نقض تحریم‌های ایران موافقت کرده است.
 
 
وزارت خزانه‌داری آمریکا گفته شرکت‌های تابعه ویتفود اقدام به فروش محصولات پوششی به طرف‌های ایرانی بر خلاف تحریم‌های اعمال‌شده علیه ایران کرده‌اند.
 
 
وزارت خزانه‌داری آمریکا ماه پیش هم شرکت «آمازون» را به بهانه نقض تحریم‌ها علیه ایران جریمه کرد.
 
 
اوفک در بیانیه‌ای روز ۱۸ تیرماه اعلام کرده به توافقی برای حل و فصل اختلافات با شرکت آمازون رسیده است. طبق این توافق، شرکت آمازون با پرداخت ۱۳۴۵۲۳ دلار به عنوان جریمه نقض این تحریم‌ها موافقت کرده است.
 
 
تحریم‌ها علیه ایران
 
دولت آمریکا در راستای اهداف خصمانه خود علیه جمهوری اسلامی اسلامی ایران و پیشبرد جنگ اقتصادی علیه این کشور تحریم‌هایی را به بهانه‌های مختلف وضع کرده است. واشنگتن شرکت‌های آمریکایی و شرکت‌های مستقر در کشورهای ثالث را به تبعیت از این تحریم‌ها ملزم می‌کند.
 
 
«دفتر تروریسم و اطلاعات مالی» وزارت خزانه‌داری یا «FTI» که در سال ۲۰۰۴ به عنوان یکی از نهادهای وزارت خزانه‌داری آمریکا ایجاد شده مرکز طراحی جنگ اقتصادی این کشور علیه کشورهای مخالف با سیاست‌های کلان واشنگتن به شمار می‌رود.  
 
 
«دفتر تروریسم و اطلاعات مالی» مأموریت ادعایی خود را «اجرای راهبردهای دولت آمریکا برای مبارزه با تأمین مالی تروریسم در سطح داخلی و بین‌المللی، تدوین و اجرای راهبردهای ملی در خصوص مبارزه با شبکه‌های پولشویی و تأمین مالی تروریسم» اعلام می‌کند. 
 
 
این دفتر شامل چهار زیرمجموعه است: ۱-دفتر کنترل دارایی‌های خارجی (اوفاک) ۲- دستیار وزیر در امور اطلاعات و تحلیل ۳- دستیار وزیر در امور تأمین مالی تروریسم و ۴- شبکه اجرای قوانین مربوط به جرائم مالی.
 
 
«اتاق ساکت جنگ اقتصادی»
 
یکی از مهم‌ترین اهداف و محورهای فعالیت «دفتر تروریسم و اطلاعات مالی» را هدایت جنگ اقتصادی علیه ایران، ضربه زدن به گروه‌های محور مقاومت و تبدیل کردن نظام مالی آمریکا به یک اهرم فشار علیه اقتصاد کشورهای ناهمسو با این کشور تشکیل می‌دهند. 
 
 
«سی‌ان‌ان» در گزارشی در سال ۲۰۱۰ «دفتر تروریسم و اطلاعات مالی» را «اتاق جنگ ساکت» علیه ایران توصیف کرده و درباره آن نوشته است: «آنها در واقع، مسئول فلج کردن اقتصاد ایران هستند.» «سی‌ان‌ان» نوشته فعالیت‌های این دفتر معمولا بدون جار و جنجال انجام می‌شوند اما اثرگذار هستند. 
 
 
افزایش بودجه جنگ اقتصادی با ایران
 
پیش از این بررسی‌های خبرنگار خبرگزاری فارس از سند پیشنهادی ترامپ برای بودجه سال مالی ۲۰۱۹ آشکار کرده بود که او خواستار افزایش ۳۶ میلیون دلاری بودجه «دفتر تروریسم و اطلاعات مالی وزارت خزانه‌داری» شده  و گفته این منابع مالی برای منزوی‌سازی کره شمالی و «افزایش فشار تحریم‌ها علیه ایران» هزینه خواهند شد.
 
 
در این سند، رئیس‌جمهور آمریکا پیشنهاد اختصاص ۱۵۹ میلیون دلار بودجه به این دفتر را داده و گفته که این رقم معادل ۳۶ میلیون دلار افزایش نسبت به بودجه مالی سال ۲۰۱۷ خواهد بود. 
 
 
در بخشی از آن سند، درباره دلیل این افزایش بودجه توضیح داده شده است: ««این منابع اضافی برای منزوی کردن اقتصادی کره شمالی، تکمیل 'مرکز مبارزه با تأمین مالی تروریسم' در عربستان سعودی، افزایش فشار تحریم‌ها علیه ایران با تدابیر مختلف از جمله اجرای قانون 'کاتسا' تخصیص داده خواهند شد.»/ فارس
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده