دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

محورهای رایزنی الکاظمی با نماینده سازمان ملل در امور عراق

نخست وزیر عراق امروز چهارشنبه با نماینده سازمان ملل در امور عراق موضوعات مختلفی را از جمله برگزاری انتخابات زودهنگام در این کشور مورد رایزنی قرار داد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۵۱ - ۰۸ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 July 29
کد خبر: ۵۲۶۹۷

به گزارش راهبرد معاصر،  مصطفی الکاظمی نخست وزیر عراق امروز چهارشنبه با «جنین هنیس پلاسخارت» نماینده سازمان ملل در امور عراق دیدار کرد.

 

محورهای این دیدار؛ همکاری میان عراق و سازمان ملل و حمایت از ثبات در این کشور. همچنین پرونده انتخابات زودهنگام و مقدمات کنونی برای اجرای آن در تاریخی که متعاقباً اعلام خواهد شد، بود.

 

الکاظمی در این دیدار ضمن تاکید بر اهمیت و نقش سازمان ملل در حمایت از کمیساریای عالی مستقل انتخابات عراق در زمینه های فنی و آموزشی، بر تمایل دولت خود برای برگزاری انتخابات شفاف و پایبندی به معیارهای بین المللی تاکید کرد.

 

نخست وزیر عراق خاطر نشان کرد: دولت مصمم است حمایت لجستیکی برای انتخابات زودهنگام را تامین و تضمین کند و ادوات فنی، محیط امن و تخصیص‌های مالی ویژه برای اجرای آن فراهم کند.

 

مصطفی الکاظمی و نماینده ویژه دبیرکل سازمان ملل همچنین در خصوص اوضاع امنیتی در کرکوک و منطقه سنجار در استان نینوا و همچنین سایر مناطق عراق و تلاش‌های هیئت سازمان ملل در استان‌های مختلف عراق رایزنی کردند.

 

مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر