برنامه کره جنوبی برای اعزام نیرو و ناو به تنگه هرمز ادعای عجیب «بن گویر» درباره ساکنان غزه خسارت میلیارد پوندی بازار بیمه لویدز لندن از جنگ علیه ایران اردن خواستار پایان جنگ علیه ایران شد حمایت ایران از تلاش‌های نیجر برای صیانت از حاکمیت ملی مخالفت چین با تحریم‌های مرتبط با ایران پسکوف: روسیه به حمایت از ایران ادامه خواهد داد پوتین: برای احیای رابطه با آمریکا آماده‌ایم، اما واشنتگن هم باید قدم بردارد وکلای مادورو: آمریکا محاکمه مادورو را متوقف کند واکنش ترامپ به پیام قالیباف درباره افشای «کد آشوب» رد ادعای مطرح‌شده درباره روابط ایران و چین فرود اضطراری هواپیمای حامل وزیر امنیت داخلی آمریکا شکست مذاکرات امنیتی اسرائیل با دولت سوریه دبیرکل نجبا: بعد از ۳۰ سپتامبر جنازه اشغالگران را به آمریکا پس می‌فرستیم گزارش آژانس انرژی اتمی درباره راستی‌آزمایی در تأسیسات ایران بیانیه وزارت امور خارجه درباره حمله نظامی آمریکا به ایران: نیرو‌های مسلح پایگاه‌های نظامی آمریکا را مورد ضربات دفاعی و کوبنده خود قرار دادند

بی توجهی خطیب عرفات به قدس و جهان اسلام

بی توجهی خطیب عرفات به قدس و جهان اسلام منابع فلسطینی امروز گزارش دادند که خطیب عرفه (در صحرای عرفات)، با نادیده گرفتن مسائل جهان اسلام از جمله قدس، در خطبه خود چندین بار برای ولی‌عهد و شاه سعودی دعا کرد و دعا برای آنها را موجب تقرب دانست.
تاریخ انتشار: ۱۶:۲۴ - ۰۹ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 July 30
کد خبر: ۵۲۷۹۰

به گزارش راهبرد معاصر، «عبدالله بن سلیمان المنیع» خطیب عرفه، امروز (پنجشنبه)، بدون توجه به مسائل جهان اسلام از جمله شهر مقدس «قدس» که امروز شاهد ورود غیرقانونی صهیونیست‌ها و هتک حرمت خود بود، به جای دعا برای امت اسلامی و حل مشکلات جهان اسلام، چندین بار برای «سلمان بن عبدالعزیز» شاه سعودی و «محمد بن سلمان» ولی‌عهد سعودی در خطبه خود دعا کرد.

 

پایگاه خبری فلسطینی «شهاب» با انتشار ویدیوی زیر در این ارتباط نوشت: «خطیب عرفه (در عربستان سعودی)، قدس و هتک‌ حرمت‌های امروز در مسجد الاقصی را نادیده گرفت.. در حالی که چندین بار برای ملک سلمان و ولی‌عهد او دعا کرد و دعا برای آنها را موجب تقرب (به خدا) دانست».

 

پایگاه خبری شبکه «الجزیره» امروز گزارش داد که ۸۵۰ شهرک‌نشین صهیونیست به صورت غیرقانونی وارد مسجد الاقصی شده‌اند.

 

پایگاه خبری شهاب نیز با گزارش با انتشار فیلم زیر خبر داد که صهیونیست‌ها پرچم رژیم صهیونیستی را با خود به مسجد الاقصی برده‌اند.

 

فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار